sevgilimin spor ısrarı

Ben olsam bende sorun ederdim.
Eger sevgilim bana " saglikli yasam onemli, spor guzel bisey" diye tesvik etse amenna.
Ama "kalcan sikilassin" diyorsa beni begenmiyor derim. O kdr.

Beğenmiyor olabilir? Her şeyimizi beğenmek zorunda değil. Sizin sevgiliniz çok mu kusursuz, hiç mi beğenmediğiniz yeri yok? Benim sevgilim kusursuz değil mesela, ben de göbeğini ver derim.. Biraz alınganlık var sanki sizde :)

Boy kilo kaç ? Bu aralar bel çukuru çıkkın dik popo modası olduğu için özenmiş olabilir Kendisi de o kadar ilgiliyse güzel ve düzgünse fiziği senden de bekliyodu. Benm erkek arkadaşım cok zayıf bende hep söylerim zayıf beğenmediğim için.

ahhahaha ay bende de var bi tane bu hödükten.
sürekli yok şunu yap kalçaların dikleşir. yok aslında belin ince değil kalçaların geniş belini inceltsen çok acayip güzel olur falan.

bir gün ona aşkım boy uzatacak bacak egzersizleri var mı dedim. boyun uzun ya daha ne istiyosun dedi. bende senin kalçaların sıkı olduğu halde neden bana sarıyorsan o yüzden, potoksun sen senin boyun uzarsa bende adriana lima gibi olana kadar diyet spor yaparım dedi.

o oldu daha spor salonundayken aramıyor bile

Ben de bunalırdım. Yapmak istemiyosanız yapmayın, sizi değiştirmeye çalışması ne manasız.

Beğenip beğenmemekten öte sizin de sağlıklı ve daha dinç olmanızı istiyor olabilir. Yani iyiliğiniz için yapıyordur belki, kendinizi beğenilmiyor gibi hissetmeyin.

1.60 boyum kilomda 55 fazla yani evet o dikkat eder fiziğine bana göre zayıf ama :)

ben de mi gitsem spor salonuna :)

Ben kendim yapmak istiyorum ama eskisi kadar düzen getiremiyorum keşke bana da her gün hatırlatırlsa ve yapsam

yalnız zayıflık illa sağlıklı ve estetik olmak değil ki.

sporsuz zayıflık daha çirkin hatta bana göre. popo falan sarkıyor içi boş kese gibi olabiliyor. skinny fat diye geçer hatta aratın google görsellerde.

hatta zayıflığa kas kitlesi ekleyip sağlıklı bir görüntü oluşturuyor spor.

Benim sevgilimde bana söyledi ilk başta üzüldüm gibi oldum sonra neyse dedim ihtiyacımda var diye ikiletmeden başladım şimdi kendime inanamıyorum çok fark etti
Sizde başlayın önce kendiniz sonra sevgiliniz için

öyle de zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…