- 26 Ağustos 2012
- 5.075
- 1.452
- 373
- Konu Sahibi geveze2015
-
Ben olsam bende sorun ederdim.
Eger sevgilim bana " saglikli yasam onemli, spor guzel bisey" diye tesvik etse amenna.
Ama "kalcan sikilassin" diyorsa beni begenmiyor derim. O kdr.
1.60 boyum kilomda 55 fazla yani evet o dikkat eder fiziğine bana göre zayıf ama :)Boy kilo kaç ? Bu aralar bel çukuru çıkkın dik popo modası olduğu için özenmiş olabilirKendisi de o kadar ilgiliyse güzel ve düzgünse fiziği senden de bekliyodu. Benm erkek arkadaşım cok zayıf bende hep söylerim zayıf beğenmediğim için.
yok ya öyle bi yere gitse onunlamı çıkıcamKendisi spor salonunda gördüğü kızlara benzetmek istiyo olabilir,
hiç sanmamBeğenip beğenmemekten öte sizin de sağlıklı ve daha dinç olmanızı istiyor olabilir. Yani iyiliğiniz için yapıyordur belki, kendinizi beğenilmiyor gibi hissetmeyin.
ben de mi gitsem spor salonuna :)ahhahaha ay bende de var bi tane bu hödükten.
sürekli yok şunu yap kalçaların dikleşir. yok aslında belin ince değil kalçaların geniş belini inceltsen çok acayip güzel olur falan.
bir gün ona aşkım boy uzatacak bacak egzersizleri var mı dedim. boyun uzun ya daha ne istiyosun dedi. bende senin kalçaların sıkı olduğu halde neden bana sarıyorsan o yüzden, potoksun sen senin boyun uzarsa bende adriana lima gibi olana kadar diyet spor yaparım dedi.
o oldu daha spor salonundayken aramıyor bile
yok o sıkar :)Aynen ben bazen kendimi kaptirip ayari kaciriyorum mesela oyle olma
anca öyle işe yarıyo amaSakatlanmamissiniz Allahtan 300 cok fazla . On defa uc set yeterli ve kesinlikle one dogru comelmemek lazim dize yuk binmeyecek arkaya dogru dizler geriye oturacaksiniz
ben 55 kilo olduğumdan rahatsızlık duymam normal
evet öyleBaya bi fikir çatışmalarınız var gibi gözüküyor. İlginç..
neler yapıyorsunBenim sevgilimde bana söylediilk başta üzüldüm gibi oldum sonra neyse dedim ihtiyacımda var diye ikiletmeden başladım şimdi kendime inanamıyorum çok fark etti
Sizde başlayın önce kendiniz sonra sevgiliniz için
öyle de zor geliyoyalnız zayıflık illa sağlıklı ve estetik olmak değil ki.
sporsuz zayıflık daha çirkin hatta bana göre. popo falan sarkıyor içi boş kese gibi olabiliyor. skinny fat diye geçer hatta aratın google görsellerde.
hatta zayıflığa kas kitlesi ekleyip sağlıklı bir görüntü oluşturuyor spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?