sevgilimin spor ısrarı

geveze2015

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
142
18
13
26
sürekli size sevgiliniz hareket gösteriyo yok kalçan sıkılaşsın yok bilmem ne bi kere kavga ettim beğenmiyosun diye o da kızdı beğeniyorum sadece daha iyi olsun diyorum sizcede saçma değil mii

şimdi Allahı var kendisi yapıyo ama onun yaptığını illa bende mi yapıcam

Yaa ben öyle düşünmedim valla keşke benim sevgilimde spor yap şunu yap vs dese Ben kendim yapıyorum ama bazen unutuyorum yada uzun süre yapmadığım oluyor keşke arkadaşlarım yada sevgilim yapsa .yada bana ara da desede bende hiç bırakmasam dediğim oluyor . Bazen tek olunca savsaklıyorum yada etrafımda bu konuyu açan olmayınca. Onun seni güzel bulmasından ziyade sen kendini çok beğeneceksin sonuçta . Kalça sıklaşması da çok güzel gösteriyor ayrıca :)

Meslek hastalığı..
Sana bakınca güzelligini değil malesef kusurlarıni görüyor.

TV de, magazinde, sosyal medyada hep kusursuz kadın vücudu empoze edildiği için bi baskı var.
söylediğin çok mantıklı geldi ne yapayım sence
bu sitenin heidisi sensin galiba

Birbirinize motive olursunuz, daha çok paylaiım alanlarınız genişler bunlar olabilir.

İçinizden gelmiyosa da yapacak bir şey yok.

beni olduğum gibi kabul etmesini isterdim sadece kırılmam gayet normal

Ama bu senin karakter özelliğin değil ki. Ya da kalıcı bir özelliğin değil. Atıyorum burnun çirkin estetik ol demiyor. Gözlerin şaşı çirkin demiyor. Boyun kısa uza demiyor. Kalçan şekil alsın diyor :) Bence boşuna kırılmayın canınızı da sıkmayın bu küçüçük bir öneri sadece

Kötü düşünme arkadaşım. Benimde eşim bana söyler. Eminim iyiliğim için. Kilolu değilim ama sıkılaştır der vücudunu. İlerisi için...

haklısın aslında bu şekilde düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…