- 11 Mart 2024
- 372
- 890
- 18
- 27
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
yuhhhh git ve tedavi ol!Aynısını yaşaman dileğiyle
Ben seyir halindeki arabanın kapısını açıp kapatmak gibi bi mallık yapmam ama sen bilirsin gene deAynısını yaşaman dileğiyle
Normal şartlarda bir tane yapıştırıp aşağı atması gerekirdi. Yine iyi sakin kalmış. Bir de üstüne özür dilemiş zavallımmerhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi
Sevgiline konunun linkini atsana, bişe dicez kendisineAynısını yaşaman dileğiyle
Çocuk kendini kurtarır umarımmerhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi
Onu bunu bırakında ruh sağlığınızın yerinde olduğunu düşünüyormusunuz ?merhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi
Ayyy adamın verilmiş sadakası varmış, barışma bence. Böylece o da kendi yolunu çizsin gitsin.merhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi
bence hata sizde var.niye birden kapıyı açıyorsunuz.merhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?