- 25 Ekim 2020
- 294
- 10
- 48
- 29
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
merhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi
merhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi
Kafama vurdu ilk önceSen trafiğe açık alanda, sürüş halinde olan arabada, arabanın kapısını mı açtın, sonra adam seni kolundan çekiştirdi diye dayak yedim diye şiddet gördüm diye tekrar mı kavga ettin?
Sen ne yaptığının farkında mısın?
İlk önce kafama vurduProblemli davranışları olan sensin maalesef
Kafama vurdu ilk önce
Kafama vurdu sert bi şekildeHm demek siz kendinizi atmaya yeltenirken kolunuzdan tutup çekti. Vay şerro vay
İlk önce kafama sert bi şekilde vurdu amaBaştan sona hatalı olan sensin. Bi tane doğrun yok şu konuda. Hiç adamı haksız yere suçlama.
Kapıyı açmadan önce mi sonra mı vurdu?Kafama vurdu sert bi şekilde
eskiden babaannemin evinde bir tv vardı ilk tvlerden. ona da patlatırdık görüntü gelirdi. öyle düşünKafama vurdu sert bi şekilde
Kafama vurdu sert bi şekilde
AçarkenKapıyı açmadan önce mi sonra mı vurdu?
Daha önce hiç vurdu mu size?Açarken
EeeeAçarken
Ben sinirimden açıp kapadım kapıyı ve ben açarken kafama sert bi şekilde vurduSen trafiğe açık alanda, sürüş halinde olan arabada, arabanın kapısını mı açtın, sonra adam seni kolundan çekiştirdi diye dayak yedim diye şiddet gördüm diye tekrar mı kavga ettin?
Sen ne yaptığının farkında mısın?
HayırDaha önce hiç vurdu mu size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?