Sevgilimin yaptığı hareket şiddet ?

Kapıyı açarkenki amacınız neydi acaba? Yani neyi ispat etmeye çalıştınız? Kendimi öldürürüm imajı falan mı çizmeye çalıştınız?
Kocaman kadınsınız bilmiyor musunuz trafikte yapılmaması gereken şeyleri? Ne demek seyir halinde ilerlerken kapıyı açmak?
Şiddeti savunmam ama adam belki düşeceksiniz sanıp sizi tutmaya çalıştı eli de kafanıza geldi, çünkü siz de bi sert vurdu, bi vurur gibi yaptı falan diyorsunuz emin değilsiniz ne olduğundan. Elalemin arabasından o şekilde düşseniz, tamamen kendi sorumsuzluğunuz olmasına rağmen, o adamın başı belaya girer. Diğer yandan trafikte böyle hareket yaparak başka insanların başını da gereksiz belaya sokmayın. Çok saçmasapan bir tavır.

Saçma sapan ergen hareketler tövbe estağfurullah hayır o kapıyı açmaktaki amaç ne? İki sevgili tripleniyor Allah korusun ya erkek arkadaşınız direksiyon hakimiyetini kaybedip başka bir araca falan çarpsaydı? Olmayacak şey mi? Ne hakkınız var, Naz niyaz yapacağım diye insanların canını hiçe saymaya? Lütfen tartışmalarınızı trafiye kapalı alanlarda yapın o şekilde atlayın. Vurma konusunda önce yazmışsınız kapıyı açarken vurdu gibi bilmem ne millet size tepki gösterince vurdu, sert vurdu demişsiniz... umarım erkek arkadaşınızA bir aydınlanma gelir, tartışmanın bile adabını bilmeyen biriyle yol gidilmeyeceğini anlar.

Hayır bağırıp çağırmaya başladı sinirlendim sus artık dedim o an sinirle açtım kapadım kapıyı o da Sert bi şekilde vurdu o an tam anlamadım. Bi kadın olarak zoruma gidende bu oldu

Ben sinirimden açıp kapadım kapıyı ve ben açarken kafama sert bi şekilde vurdu
İkiniz de normal bir davranış sergilememissiniz insan sinirlenince hayatını tehlikeye atar mı ? araba haraket halindeyken kapıyı açıp kapatmak ne demek ? adamın yaptığı da yanlış doğru olan kafanıza vurmak değil senin saçma davranışlarınla uğraşamam deyip ilişkiyi sonlandırmaktı şahsen ben soğurdum sevgilim böyle saçma bir harakette bulunsa çocuk değiliz.

Hayır bağırıp çağırmaya başladı sinirlendim sus artık dedim o an sinirle açtım kapadım kapıyı o da Sert bi şekilde vurdu o an tam anlamadım. Bi kadın olarak zoruma gidende bu oldu
Öööfffff baktın hiçbir şekilde hak verilmiyor sana hemen kadınlıktan vurmaya çalış
İyi olmuş vala kadın bile olsan haketmişsin.

Ya prenses hanım benim söylediğim o kadar şeyin içinden onu mu aldınız? Siz ne hakla kapıyı açıp kapatıyorsunuz ya bana bi onu açıklayın rica ederim. Sinirlenince her istediğinizi yapma hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde? Yahu sinirlenince yapılacak şey var yapılmayacak şey var. Çekersiniz arabayı kenara isterseniz birbirinize boğazınız yırtılana kadar bağırırsınız. Ama trafikte bunları yapamazsınız. Ayrılın böyle ilişki mi olur ya. Bağır çağır, sinir krizi geçir, vur.

Ben araba kullanırken tartıştık diye biri kapıyı açsa atlayacak gibi blöf yapsa ben kafasına vurmakla kalmam durdurup bir de döverim onu orada. Hemn kendi canını hem benim canımı hem de yoldan geçen suçsuz bir yaya ya da sürücünün canını tehlikeye atıyor diye. O sırada adam panik yapsa bir yayaya çarpsa nolucak. Tribinizi evinizde atın.

Bana bak konu sahibi.
Sen o kapıyı açtığın anda o kapıya yandan gelen bir araç dan diye girebilirdi.
ya da senin yüzünden panikleyen sevgilin önündeki yayaya ya da araca arkadan bindirebilirdi.
Sen trip yapacaksın diye kimse ölmek ya da yaralanmak zorunda değil.
Biraz büyü, aklını başına al bizi de sinir etme. O beddualarını da al git.

Sinirlendiniz, öfkendiniz okey de kapıyı açma mantığınız neydi? Açıp atlayacak mıydınız? Atlamayacaksanız da bi cereyan yapsın hava alalım mı dediniz? Velev ki bi araç size yanaştı başkalarını da saçmalıklarınızla riske atacaktınız.

Sizdeki bu aklı kuşa taksan ters uçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…