- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi bahtszbedevibiri
-
BeceremezEhehe geçmiş olsun, artık dikkat edecek daha iyi saklayacak.
İlle bi yerde o kemçük ağzı ayrılır evetBeceremez
Erkek kardeşi fark etmez miydi sizce?İlle bi yerde o kemçük ağzı ayrılır evet
yani şimdi derdimki yengesiyle iyi anlaşıyordur arkadaştır uzun süredir tanıyordur mesafe kalmaz fln ama neler duyup görüyoruz bide normal samimi iki insanla flörtleşen insan arasındada fark var yani,öyle cilveleşir yada kur yapar gibi ilgilendiyse iğreti bir durum,bu kadar tepki vermeside ayrı bir şüphe uyandırıcı.ben sizi çok iyi anladım geri kafalı fln değilim yanlış anlaşılmasın,benimde erkek arkadaşlarım var ama dediğm gibi kimse saf değil gözle görünen şeylerde var yani kimse kimseyi yemesin.bide şöyle bişey var bazi insanlar sorunlu oluyor en yakınındaki insanlara ilgi duyuyorlar bu tarz şeyler çok oluyor ben çok duydum yani,eğer öyle hissettiyseniz hislerinize güvenin boşverin o adamı hayatınızla oynatmayın,bu tip insanlar bide örtpas etmek için kullaniyorlar insanları yok adam eşcinseldir gider evlenir yok işte yasak bir iliskisi vardır örtpas etmek için gider evlenir,sizi ikna etmesine izin vermeyin derimMerhaba kızlar
Kafam çok karışık. Sevgilimin yengesine ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yengesi ve kardeşi, ablası, ben ve erkek arkadaşım kayaga gittik.
Oradayken yanında kocası olmasına rağmen benim değil onun eşyalarını taşımaya yardım etti. Yolda yürürken veya sergi gezerken onun yanına gidip şakalar yaptı.
Oturup çay içiyorken onun çayı bittiğinde kendi çayını ona ikram etti benimki de bitmiş olmasına rağmen.
Onun canı sıkkın olduğunda kaçak göcek bakışlar attığını yakaladım.
En sonunda dayanamayıp kavga çıkardım sen yengenden mi hoşlanıyorsun diye sordum? Büyük kavga ettik. Kayaktan döndüğümüzde de sindiremedim ve usteledim. En son beni engelledi.
Şimdilerde konuşuyoruz ama tabii ki aramız soğuk. Oyle bir şey olmadığını düşünsem de bir kere sinirle sormuş söylemiş oldum.
Ama yine de yanında kocası varken böyle ilgi ve özen göstermesi gerekiyor muydu? Öncelikli olanın ben olmam gerekiyordu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık lütfen bir yorum getirin?
Etmediğini kim söyledi?Erkek kardeşi fark etmez miydi sizce?
Oyle olsa görüşmek istemezdi herhalde öyle değil miEtmediğini kim söyledi?
İc camasırlı fotoğrafları. Ama bunlar kameradan alınıp kaydedilmis. Tanısmıstık ama yanyana degil kamerada yüzü gözükmüyordu fiziginden anlamıstım teyzesi oldugunu güzeldi fizigi.Ne vardı kamera kayıtların da?Merak ettim.Özel değilse söyler misiniz?
Pislik!İc camasırlı fotoğrafları. Ama bunlar kameradan alınıp kaydedilmis. Tanısmıstık ama yanyana degil kamerada yüzü gözükmüyordu fiziginden anlamıstım teyzesi oldugunu güzeldi fizigi.
Yazlıkları vardı oraya gitmisler banyoya yerlestirmis.
Ayrıca eşiniz yanınızda olmadığı zamanda yapabilirler ,normali bu değil miMadem yengesine ilgisi olduğunu iddia ediyorsunuz,
Hala ne işiniz var bu adamla diye sorarlar size yani.
Saçma geldi bana. Erkek arkadaşınız sadece nezaketen de yapmış olabilir. Yanında kocası olan kadına nezaket yapılmamalı diye bir kural yok sonuçta.
Bizde yengelere özel ilgi gösteriliyor,o yüzden sizi anlayamayabilirim. Misal,eşimin amcasının oğulları bana yenge der. Çayım bitse koşar doldururlar , elimde eşya varsa alırlar taşıtmazlar. Sofrada yemeği ilk bana ikram ederler,arabadan inerken kapıyı açarlar,kapıyı tutarlar. Daha yüzlerce sayabilirim. Hepsinde de eşim yanımdadır,asla ona bırakmazlar bu işleri. Şimdi bu çocuklar benden hoşlanıyor mu yani? Saçmalık.
Elbette yani. Ne var şimdi bunlarda ben anlamadım.Ayrıca eşiniz yanınızda olmadığı zamanda yapabilirler ,normali bu değil mi
Kafam çok karışık diyerek girdim konuya zaten sizden fikir almak için. Gerçekten ne dusunecegim nasıl hissedecegimi bilmiyorum. Bu çok ağır bir şeySiz tutarsızsınız konu sahibi.Önce eminim demişsiniz,kavga etmişsiniz.Sonra tekrar konuşmuşsunuz.Burada bile bir öyle bir böyle diyorsunuz.Bir karar verdiyseniz arkadasında durun.Bu kadar çirkin olaylardan sonra siz olmazsınız.Düşünsenize erkek arkadaşınızın bunu ailesine anlattığını.Rezillik.Siz en iyisi bitirin.Uzak durun.
Ağzım açık okudum.İnsan teyzesine hallenir mi ya?Sapıkmış adam.İc camasırlı fotoğrafları. Ama bunlar kameradan alınıp kaydedilmis. Tanısmıstık ama yanyana degil kamerada yüzü gözükmüyordu fiziginden anlamıstım teyzesi oldugunu güzeldi fizigi.
Yazlıkları vardı oraya gitmisler banyoya yerlestirmis.
Bazen erkekler eşlerinin başka erkeklerce beğenilmesinden gururlanır. Hem eşya taşıma çay getirme gibi derdi de kalmamış.Oyle olsa görüşmek istemezdi herhalde öyle değil mi
Anlık bi öfkeyle sordum. O da vardı ama o rahatsız olmuyor hepsi çok iyi arkadaş kardeş gibi takılıyor. Kardeşini özellikle gözlemledim rahatsızlık duymuyorEmin değilseniz neden büyüttünüz,yok eminim kesin ilgisi var diyorsanız neden hala berabersiniz.
Öte yandan abisinin/kardeşinin eşi bu kadın,o adam yokmuydu yanınızda,o rahatsız olmadı mı bu durumdan? Belki de araları çok iyi kardeş, arkadaş gibiler ondan bu şekilde davranıyor.
Bilemedim tek sizin farketmiş olmanız garip.
Güvenmiyorsanız ayrılmalısınız zaten,o da ayrı mesele.
İlgisi vardır,yoktur bilemem.Ama bu kadar çirkin olaylardan iyi bir şey çıkmaz.Uzaklaşın.Ne halleri varsa görsünler.Kafam çok karışık diyerek girdim konuya zaten sizden fikir almak için. Gerçekten ne dusunecegim nasıl hissedecegimi bilmiyorum. Bu çok ağır bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?