Sevgilimle aynı eve çıkmayı düşünüyoruz

ayrıca...
ya sıkılırsa senden evlenmek istemezse gibi yorumlar olmuş...
evlendikten sonra sıkılamaz sanki ?
2 düşünün 1 yazın hanımlar

Ti ye alaşım geliyor konuyu ama gercek bi mevzu olabilir. Vebal altında kalmıyım. Bekçilik görevimi yerine getirmem gerek.
:)bence de...aslında çok ciddi bir mevz
sağol arkadaşım düşüncelerime kısmen de olsa tercüman oldun....şunu unutmasın kiimse hiçkimse dinini yaşadığı toplumu soyutlayarak kendi heva ve hevesine göre bir hayat yaşayamaz..özgürlük gerçekten bazı konularda çok kısıtlı...her ne olursa olsun bir kadını değerli kılan nikahtır.Hem devletimiz hem de dinimiz bunu çok güzel tasdiklemiş...ben bu konularda çok katıyım bir kadının böylesine itici bir mevzuda kendini heba etmesine katlanamıyorum...

Biz bu konuyu ciddiye alıp ahlaken uygun dediğimiz için ahlak bekçileri oluyorsak ya siz bunu ahlak dışı görmeyip ne oluyorsunuz :) ? çok merak ettim doğrusu
Ahlak göreceli bir şey canım siz dini ahlaktan bahsediyorsunuz mesajı yazan kişinin ahlak anlayışı farklıdır,bu kadar basit..

Erkekler öyle görülmüyor,Ayrıca din satmadığımız için dinci olmuyoruz.Esas mevzu düşüncenin yanlışlığı.Aynısı çocuğunuza teklif edilse - kız çocuğunuz - acaba nasıl cevap verirsiniz merak ediyorum.

Bir diğer mesele yanlış gördüğümü eleştiririm,buna Allahın bir kulu karışamaz.Ve BENCE BU HAREKET YANLIŞ VE BENDE FİKİRLERİMİ BELİRTTİM.İSTEYEN ANLAR İSTEYEN BANLAR İSTEYEN ÇIKAR UMURUMDA DAHİ DEĞİL.

Öyle medeni safsataları ile erkeklere paspas olupta sonra feminist takılanlara acıyorum

ayrıca...
neden kanun örf adet hukuğa göre bir hayat tercih edilmiyorda kendi kafasına göre alalade bir hayat kişi tercih etmeli?...öte yandan işe girdiğinizde iş hukukundan ve şartlarından kendi çıkarlarınızından yana yasaları takip ediyorsunuzda bu mevzuda bir kadın nasıl kendini garantiye(devlet ve dini bazda) almak istemez...bu kendi nefsine zulumdur aslında....

Neden gelmemiş bir şeyin sıkıntısını gelmeden yaşayayım ki? O zaman hep olumsuzunu düşünüp hiç hareket etmeyelim.
çık yavrum çık,hymenoplasty bölümündekilerin 2/3 de zamanında böyle düşünüyordu mutlaka,benim bedenim benim kararım diyorlardı

ayrıca...

2 düşünüp 1 yazıyorum... ama sizin söylediklerinizden yola çıkarak...O zaman evlenmeye gerek yok.aman ne gerek var ,çık gönlünün istediği ile eve , sonra da artık canlar ne isterse o yapılsın

Ya en doğrusu sen misin acaba nasıl konuşmalar böyle tesi mesti falan.Senin ahlak anlayışına göre yanlıştır,bana göre değil.Ama yargılama hakkın yok.

Yargılamıyorum ki.Sizin gibi fikrimi beyan ediyorum :) sakin olun.Ben en doğrusu değilim,sadece doğru olanı yapmaya çalışan biriyim

Bakın hanımlar hep unuttuğunuz bir şey var; kız olayın dini yönünü ya da nikahlı mı yaşayayım nikahsız mı diye sormamış size. Sorsa evet belirtin fikirlerinizi. Ama siz konuyu dallandırıp budaklandırıyorsunuz.
Soru çok açık: ''Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ''
bunu sormuş konu sahibi.

Tecrübe ettiysen bu durumu yazarsın artısını, eksisini. Tecrübe etmediysen ve sana göre yanlışsa yazmazsın olur biter. Çünkü olayın dini boyutunu sormamış kız. Hem belki müslüman değil olayı hemen islami kurallara bağlamayın.

kız çocugu ya da erkek çocugu ne farkeder ?
hayat bir zardan ibaret değil...
kız çocugu için örnek vermenize bakılırsa erkek çocugu için olsa sorun yok ?
eleştirin bakalım... buna itirazım yok, susun demedim sonuçta..
erkeklere neden paspas olalım ki, hiç de olmuyoruz.. devletin izni olmadan aynı evde yaşamak paspas olmak mı oluyor, fikirler şahane.

Yargılamıyorum ki.Sizin gibi fikrimi beyan ediyorum :) sakin olun.Ben en doğrusu değilim,sadece doğru olanı yapmaya çalışan biriyim

Biz bu konuyu ciddiye alıp ahlaken uygun dediğimiz için ahlak bekçileri oluyorsak ya siz bunu ahlak dışı görmeyip ne oluyorsunuz :) ? çok merak ettim doğrusu

Bu yargılama bence..

Erkek var erkek var, karın var kadın var. 25 yaşındayım, istediğimi yaşadım, kimseye lanet edecek şeyler yapmadım. Yaptıklarımın sorumluluğunu aldım. Kötü olan birlikte yaşamak değil, insanlar. Kötü bir erkekse karşınızdaki evlenseniz de birlikte de yaşasanız zarar görürsünüz. Ama iyi bir insansa bu kişiyle evlenmekle birlikte yaşamak arasında fark olmaz.

İyilik kötülük çok farklı.Birçok aile çocuklarına iyilik yaptığını zannederken aslında kötülük yaptığının farkında bile değildir.İyi insan kötü insan ancak onunla birşeyler yaşadıktan sonra sonuç olarak öğrenebilirsin.

Ayrıca iyi insanla evlilik ve beraber yaşamak , afeedersiniz ama düz mantıkta aynıdır ; Keşke herşeye bu kadar düz mantık ile bakabilsek

Bu yargılama bence..

Merakınız gidermek boynumun borcudur .....

Cümle gelişimi açısından bu bir soru cümlesidir , ki sonundaki soru işreti,imla klavuzunda,soru cümlelerinin sonunda kullanıldığını belirtir.Bende soru sordum ve sadece cevap bekledim lakin bir türlü buna cevap veren çıkamadı :) Neyse çıkmayacak sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…