- 7 Mayıs 2014
- 1.521
- 2.154
- 448
- Konu Sahibi feride3455
-
verdigim cevap tatmin etmedi mi sizi?Merakınız gidermek boynumun borcudur .....
Cümle gelişimi açısından bu bir soru cümlesidir , ki sonundaki soru işreti,imla klavuzunda,soru cümlelerinin sonunda kullanıldığını belirtir.Bende soru sordum ve sadece cevap bekledim lakin bir türlü buna cevap veren çıkamadı :) Neyse çıkmayacak sanırsam
verdigim cevap tatmin etmedi mi sizi?
Just' cığım bu olaydaki tek sorun bu mu sence? Ne asi bir hatun çıktın sen ya...Eğer ev işlerinde yardımcı olucaksa olur
Ama totosunu devirip hizmet ettirecekse hiç kalkışma derim
ben senin beklediğin cevabı biliyorum da,neyse...O cevap değil ki.Topu taca atmaktır
bilmem.. bana marjinal diyen hanima sorun bunun cevabini en iyi o verir size..O cevap değil ki.Topu taca atmaktır
Marjinal diyip içinden çıkılacak mevzu ise şunu söylemek isterim '' neyin marjinali ''Faydanın mı hasılatın mı, maliyetin mi ??
ben senin beklediğin cevabı biliyorum da,neyse...
bilmem.. bana marjinal diyen hanima sorun bunun cevabini en iyi o verir size..
o senin bakış açın,bana göre öyle değiller.O cevabı verecek kadar gerçeğe açık değiller :) ama marjinaller
He vallaGayri resmi hizmetcilik yap sonra ben aydinim havalari. He he
o senin bakış açın,bana göre öyle değiller.
yani birlikte yaşayan kişi ahlaksız değil bana göre,dediğim gibi,göreceli..ne konuda öyle değiller
e benim mesajima alinti yapip yonelttiniz soruyu. muhattabi kimse indan alinti yapsaydiniz keske..O zaman soruma neden muhatap oldunuz ki...Benim sorumun muhatabı belli.
Arkadaşım bunlar feminist olsaydı kendilerini paspas etmezdi. Erkeklerin hizmetkârı olmayı yeğliyorlar öyleki nikahlanmayı çıkar gibi görüyorlar. Adamların her hizmetlerini görecekler, namusları da pahası.Erkekler öyle görülmüyor,Ayrıca din satmadığımız için dinci olmuyoruz.Esas mevzu düşüncenin yanlışlığı.Aynısı çocuğunuza teklif edilse - kız çocuğunuz - acaba nasıl cevap verirsiniz merak ediyorum.
Bir diğer mesele yanlış gördüğümü eleştiririm,buna Allahın bir kulu karışamaz.Ve BENCE BU HAREKET YANLIŞ VE BENDE FİKİRLERİMİ BELİRTTİM.İSTEYEN ANLAR İSTEYEN BANLAR İSTEYEN ÇIKAR UMURUMDA DAHİ DEĞİL.
Öyle medeni safsataları ile erkeklere paspas olupta sonra feminist takılanlara acıyorum
yani birlikte yaşayan kişi ahlaksız değil bana göre,dediğim gibi,göreceli..
e benim mesajima alinti yapip yonelttiniz soruyu. muhattabi kimse indan alinti yapsaydiniz keske..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?