- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi feride3455
-
Ailenin verdigi harcliklarla onlardan gizli sevgiliyle ayni evde yasamak nedir? Bir de ahlak bekcileri vs denmis sanki cogumuzun ailesi normal karsilarmis gibi. Dusundum de minik bir bebisim var ve buyuyunce benden gizli sevgilisiyle yasasa? Ben gitmem mi onu gormeye? Durumu nedir diyw araştırmam mi? Hic tanimadigim gormedigim adamla ayni evde adam sapik mi katil mi diye delirmem mi:-( Kizima bir baktim da icim sizladi simdiden. Ve ben oyle dar goruslu biri degilim ama yanlis yoldasin tatlim
Sen de sevgilinle aynı evde yaşamamışmıydın çatlak?Bencede çıkma aynı eve..
Her yönden olumsuz olabilir, olumluda tabii ama..
Olumlu olanlar yüzünü güldürürken olumsuzlar hayatın değiştirebilir kötü anlamda..
Birde burdaki kimi üyelere çok saygısızca davranmışsın..
Seni tanımadıkları halde fikirlerini söylüyorlar.
Sana zarar gelmesini istemedikleri belli.. Tanımadıkları halde..
Ama sende çok fevri davranmışsın..
Burda kimsenin dini, ırkı, adeti, geleneği, göreneği bir değildir..
Sen her çeşit insanın olduğu bi platforma yazıyorsan her görüş gelir..
Çünkü burda herkes kendine göre yorum yapar,
Kendi doğrularını sana empoze etmeye çalışır..
Bende ailenin fikrinin merak ediyorum..
Bilmiyolarsa.
Birde üstüne birgün çat patı gelirlerde karşısında kapıyı açan bi erkeği gördüklerinde normalde karşılarlar, ama anormalde karşılayabilirler..
Çünkü Türkiye'deyiz ve bu tip şeylere olumlu bakan aile sayısı oldukça az..
Bence çıkma ama iyice düşün taın sonra kendince en doğru kararı ver..
Çıkınca iyide olabilir kötüde herşey çok iyi olmaz bi ihtimal ama çok kötü olabilir..
Çünkü birini anca aynı eve girdiğinde tanıyabilirsin :)
Hayırlısı :)
Aslında uygun soruları sormadık da pek konu için.
Sevgilinin para kullanımı konusundaki görüşleri nasıl?
Becerikli diyorsun yemek temizlik işlerinde ama bahsettiğin 40 yılın başında özel bir gün için yemek hazırlaması mı?
Evlenilecek, eğlenilecek kız ayrımı yapan biri mi?
İkametgah kağıdı alırken, sizin soyadlarınız farklı fakat aynı evde yaşıyorsunuz polis soruşturması olacaklar dosyasına koyuyorum lafını kaldırabilecek veya bunu sorun edecek yapıda mısın?
Aileden para almama gerek yok kimseye yük olmıuyorum aldığım burslarla kendi geçimimi sağlıyorum zaten. Rahat olun siz.
Bencede çıkma aynı eve..
Her yönden olumsuz olabilir, olumluda tabii ama..
Olumlu olanlar yüzünü güldürürken olumsuzlar hayatın değiştirebilir kötü anlamda..
Birde burdaki kimi üyelere çok saygısızca davranmışsın..
Seni tanımadıkları halde fikirlerini söylüyorlar.
Sana zarar gelmesini istemedikleri belli.. Tanımadıkları halde..
Ama sende çok fevri davranmışsın..
Burda kimsenin dini, ırkı, adeti, geleneği, göreneği bir değildir..
Sen her çeşit insanın olduğu bi platforma yazıyorsan her görüş gelir..
Çünkü burda herkes kendine göre yorum yapar,
Kendi doğrularını sana empoze etmeye çalışır..
Bende ailenin fikrinin merak ediyorum..
Bilmiyolarsa.
Birde üstüne birgün çat patı gelirlerde karşısında kapıyı açan bi erkeği gördüklerinde normalde karşılarlar, ama anormalde karşılayabilirler..
Çünkü Türkiye'deyiz ve bu tip şeylere olumlu bakan aile sayısı oldukça az..
Bence çıkma ama iyice düşün taın sonra kendince en doğru kararı ver..
Çıkınca iyide olabilir kötüde herşey çok iyi olmaz bi ihtimal ama çok kötü olabilir..
Çünkü birini anca aynı eve girdiğinde tanıyabilirsin :)
Hayırlısı :)
Sen de sevgilinle aynı evde yaşamamışmıydın çatlak?
burda bişey demeyeyim ama geyikte bulup alıntılarım seni....Hayır..
Bi kaç gün o evde kaldım sadece..
Hastalık falan ardı birde yudum açılmamıştı
burda bişey demeyeyim ama geyikte bulup alıntılarım seni....
Şunu anlamak istiyorum. Bu kadar inançtan ve takvadan dem vuran ablalarım. Madem bu kadar uçlarda yaşıyorsunuz yazdıklarınıza bakılırsa, peki sosyal hayatta hiç mi gıybet etmiyorsunuz, hiç mi günaha girmiyorsunuz, her şeyi örf ve adet hukukuna göre mi yaşıyorsunuz, siz acaba eşinizle flört ettiniz mi? batı özentisi, marjinallere bak diye dalga geçiyorsunuz da o zaman flört de haram ve batıdan gelen bir şey değil mi? sizi sokakta yan yana yürürken gören teyzeler amcalar laf söylese bu gençlik nereye gidiyor diye nasıl da küplere binersiniz? Bakış açısı diye bir şey var. Senin için bekar bir kızın erkek arkadaşıyla aynı evde kalması çok absürd bir olay olabilir ama senden başka bir hikayede belki sevgili olmak ayıplanabilir. Kimse kimseyi yargılamamalı öncelikle. Bir de şu evlilik cüzdanına sahip olmak değil her şey ssk+ yemek+ yol işi bulmuş gibi davranmamak gerek.
Ailen sana para gönderiyor demiş yazık değil mi demiş birisi. Özel okulda burslu diyetisyenlik okuyorum. Maddi açıdan aldığım burslarla rahatça geçinebiliyorum sıkıntınız olmasın. Ailemi karşıma almak gibi yorumlara da gülüyorum zaten.
O zaman neden burada avantaj ve dezaavantaj gibi sorgulamalara giriyorsun.Yaşa ve gör.Senin emin olmadığın birşeye , tarif ettiğin o dindar kesimden tepki alman normal.Ya da konu açarken şu tür yorumlar almak istiyorum diye belirt.Er meydanına çıkan yiyeceğim yumrukta pazarlık yapamaz
Vallahi böyle birşey için ''inşallah '' ve '' Allah korusun '' gibi şeyleri söyleyemeyeceğim.Daha sonra suçu kadere atmasında.
Şunu anlamak istiyorum. Bu kadar inançtan ve takvadan dem vuran ablalarım. Madem bu kadar uçlarda yaşıyorsunuz yazdıklarınıza bakılırsa, peki sosyal hayatta hiç mi gıybet etmiyorsunuz, hiç mi günaha girmiyorsunuz, her şeyi örf ve adet hukukuna göre mi yaşıyorsunuz, siz acaba eşinizle flört ettiniz mi? batı özentisi, marjinallere bak diye dalga geçiyorsunuz da o zaman flört de haram ve batıdan gelen bir şey değil mi? sizi sokakta yan yana yürürken gören teyzeler amcalar laf söylese bu gençlik nereye gidiyor diye nasıl da küplere binersiniz? Bakış açısı diye bir şey var. Senin için bekar bir kızın erkek arkadaşıyla aynı evde kalması çok absürd bir olay olabilir ama senden başka bir hikayede belki sevgili olmak ayıplanabilir. Kimse kimseyi yargılamamalı öncelikle. Bir de şu evlilik cüzdanına sahip olmak değil her şey ssk+ yemek+ yol işi bulmuş gibi davranmamak gerek.
Ailen sana para gönderiyor demiş yazık değil mi demiş birisi. Özel okulda burslu diyetisyenlik okuyorum. Maddi açıdan aldığım burslarla rahatça geçinebiliyorum sıkıntınız olmasın. Ailemi karşıma almak gibi yorumlara da gülüyorum zaten.
bende inancın gereği gibi yaşayamayıp , başları sıkışınca beddualarla , ahlarla Allah'tan medet umanları anlayamıyorum.İnancı bu kadar basite almayın.Ama bilinki inancı gereği yaşamak daha güzeldir.Güzel olan İslamdır,müslüman olan değil
Sana göre güzel olan İslam. Bana göre İslam başka bir şey. Anladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?