Sevgilimle aynı eve çıkmayı düşünüyoruz

Yalniz ileride ah zar im vah zar im diye aglanilacaksa tabi ki ayni eve tasinilmamali. Ortalik hata yapan genc kizlarla dolu. Genelde bu kizlar baslarda yapilan hatayi gormez cunku pespembe bir hayat vardir onlerinde. Sonra ayrilinca birden degisik bir moda girerler. Iste sevdim, bir hata yaptim, ayrildik ama simdi yeni biriyle iliskiye basladim. Evlenirsem sorun olur mu, en yakin jinekolog nerde gibi sorulara cevap aramaya baslarlar. Hani moderndik kardis.

Dipsiz Not: Yorumum geneldir ve ahlak bekcisiyim.

Ailenin verdigi harcliklarla onlardan gizli sevgiliyle ayni evde yasamak nedir? Bir de ahlak bekcileri vs denmis sanki cogumuzun ailesi normal karsilarmis gibi. Dusundum de minik bir bebisim var ve buyuyunce benden gizli sevgilisiyle yasasa? Ben gitmem mi onu gormeye? Durumu nedir diyw araştırmam mi? Hic tanimadigim gormedigim adamla ayni evde adam sapik mi katil mi diye delirmem mi:-( Kizima bir baktim da icim sizladi simdiden. Ve ben oyle dar goruslu biri degilim ama yanlis yoldasin tatlim

Aileden para almama gerek yok kimseye yük olmıuyorum aldığım burslarla kendi geçimimi sağlıyorum zaten. Rahat olun siz.

Bencede çıkma aynı eve..
Her yönden olumsuz olabilir, olumluda tabii ama..
Olumlu olanlar yüzünü güldürürken olumsuzlar hayatın değiştirebilir kötü anlamda..
Birde burdaki kimi üyelere çok saygısızca davranmışsın..
Seni tanımadıkları halde fikirlerini söylüyorlar.
Sana zarar gelmesini istemedikleri belli.. Tanımadıkları halde..
Ama sende çok fevri davranmışsın..
Burda kimsenin dini, ırkı, adeti, geleneği, göreneği bir değildir..
Sen her çeşit insanın olduğu bi platforma yazıyorsan her görüş gelir..
Çünkü burda herkes kendine göre yorum yapar,
Kendi doğrularını sana empoze etmeye çalışır..
Bende ailenin fikrinin merak ediyorum..
Bilmiyolarsa.
Birde üstüne birgün çat patı gelirlerde karşısında kapıyı açan bi erkeği gördüklerinde normalde karşılarlar, ama anormalde karşılayabilirler..
Çünkü Türkiye'deyiz ve bu tip şeylere olumlu bakan aile sayısı oldukça az..
Bence çıkma ama iyice düşün taın sonra kendince en doğru kararı ver..
Çıkınca iyide olabilir kötüde herşey çok iyi olmaz bi ihtimal ama çok kötü olabilir..
Çünkü birini anca aynı eve girdiğinde tanıyabilirsin :)
Hayırlısı :)

Sen de sevgilinle aynı evde yaşamamışmıydın çatlak?

Aileden para almama gerek yok kimseye yük olmıuyorum aldığım burslarla kendi geçimimi sağlıyorum zaten. Rahat olun siz.

ok, para konusunu eledik, diğerleri?

Ben görüşlerine bir şey demedim ki o zaman onlarda öyle düşünsün her çeşit aile türü insan türü olduğunu düşünerek yazsınlar. Hem de sormadım kimseye ne yapmam gerektiğini.

ailenizden sakladığınız bu durumu günün birin de öğrenseler ne olur çünkü saklı gizli şeyler eninde sonunda bir şekilde ortaya çıkar.birlikte yaşıyacagınız kişi o zaman hayatınız da olmaya bilir fakat aileniz ömrünüzün sonuna kadar sizle olur.sizi okumaya gönderip kızım ne yedi ne içti üşüdümü zorda diye düşünen bir anne ve harçlığınız için ugraşan bir babanın bu durumu öğrendiğinde yaşıyacagı yıkımı da bence bir ara düşünün...

O zaman neden burada avantaj ve dezaavantaj gibi sorgulamalara giriyorsun.Yaşa ve gör.Senin emin olmadığın birşeye , tarif ettiğin o dindar kesimden tepki alman normal.Ya da konu açarken şu tür yorumlar almak istiyorum diye belirt.Er meydanına çıkan yiyeceğim yumrukta pazarlık yapamaz

Belirtmeye ne gerek var ki gayet açık yaşadıysan cevap verirsin yaşamadıysan alakam yok dersin olur biter. :)

Bu forumda evlendikten sonra karısını "evlenmeden benimle seviştiğini ailene söylerim"diye tehdit edenden tut, " benimle yattıysan herkesle yatarsın, çocuğuma annelik yapamazsın" diyenlere kadar neler duyduk.
Ailenin haberi olsa tamam, ama ailenin haberi olmadan böyle bir işe kalkışmanın sana çok kötü geri dönüşleri olabilir ilerde.
Benim sevgilim öyle şey yapmaz deme, bu olayları yaşayanlar da manyak olduğunu bile bile o adamlara koz vermemişlerdir heralde.
Ben aynı eve çıkma demiyorum, ailene söyle, yine çık. Tabii kabul ederlerse.

Benim unvden bir arkadas sevgilisiyle kalıyordu. Kızla ev işi yaptırmak için eve çıktığını açıkça söyledi. Okulu bitincede bitirecegim demisti, bitirdide...

çok yaşamak istiyorsan ailende bilsin...

O zaman sen gülmeye devam et hatta kahkaha atarak yap ne yapacaksan madem hic bir sorun yok? Tabii nasilsa maddi ozgurlugun de var ailen ne der sorun da olmaz o yuzden!de sen kararını vermiş in burada insanlar olabilecek kendi ya da yakınında olanlardan iyi..kötü örnekler vermiş. .ama sen sadece olumlu olanları görüp diğerlerini madem dikkate almayacaktin. .baştan olumlu guzel yönlerini yazacak yazsın deseydin de bizde bosu bosuna yazmazdik yani..neyse saygılarımı sunarım. .

Sana göre güzel olan İslam. Bana göre İslam başka bir şey. Anladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…