- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi feride3455
-
lütfen konuyu açarken dipnot düşün.
-İŞİME GELDİĞİ GİBİ YORUMLARI KABUL EDERİM
-KARARIMI ONAYLAYIN şeklinde
Sonrada o kadar yazan insan geri kafalı, çağ öncesi, ahlak bekçisi, KISKANÇ olmasın
Asıl iki yüzlülük bunu yapmaktır..
Arayan mevlasinida bulur belasinida demisler.. yasa bakalim tecrubelerinide bizimle paylas.. bekarken evlilik hayati yasamaya meraklilarida anlamiyorum, herifin camasiri yemegi bulasigi vs. Ne kadar yardim eder desende 2 gun sonra ev isinden derslerine yetisemezsin bak gor. Onu gectim cogunun dedigi gibi burda ne konular gorduk, insallah sonunda pisman olmazsin hayirlisi olsun..
Beni anlattın :) biz de uzaktayız, aynen ne zaman evleneceğiz biiizzzzvalla okadar guzel ki ayni evde yasama hayali.. bende cok isterdim erdimle ayni evde kalmayi bizim gibi uzaktan iliski yasayanlar iyi bilir bize hayal gibi gelir..
ama zor.. sevgilinle herseyi yasayacaksin evlenmeden once belki sıkılacaksınız ya sen ya sevgilin..
ben bazi seylerin evlendikten sonra yasanilmasi taraftariyim :)
ne zaman evlenicezzzzzz yaaaaaa :) :)
Aynı evde yaşamasına rağmen nasıl oluyo da bişey olmuyo oğlan gay miymiş.. Hem bi kızla bi erkek niye aynı evde yaşamak ister ki sevişmek için diye biliyordum benBenim bir arkadasimda sevgilisiye ayni eve cikti maddi olarak ve manevi olarak isin icinden kalkamadilar.. İkisinin ailesinin de haberi yoktu durumdan arkadasimin ailesi onu yurtta kaliyor biliyordu kamerayla goruntulu konusmak istiyrdu ailesi hrp bi sebep bulup erteliyordu evde kaldigini bilmedigi icin ailenin haberi varsa cik haberi yoksa cikma bence zaten kisa sure sonra ayrildilar.. Ve aralarinda bisr yasanmamasina ragmen dedikodu oldu
sizin gibi düşünmeyenler sizin gözünüzde ahlak bekçileriyse, onlar gibi düşünmeyen siz onların gözünde nesiniz? Saygı çok mu zor gösterilmesi gereken bir olgu?Ahlak bekçileri neden hala gelmediler, çok alınıyorum, görevlerini yerine getirmiyorlar
Kimi kandırıyorsunuz ki siz burs sadece eğitim masrafları için verilir yüzdr yüz karşılanması için okul birincisi filan olmanız sınvda derece yapmış olmanız gerekir onun harici yüzde elli verilir en fazla öyle kira fatura yeme içme giyim karşılayamazsnız aileniz arkanızda olmasa zor giderdiniz başka şehire kimbilir nelerden kısıp sizi okuttular dersanelere gönderdiler de kazandınız ama güvendikleri kızları bir erkekle ayrı eve çıkıyor gizlice bu aile hiç.mi sizi görmeye gelmeyecek hayır yani madem her görüşe açık değilsin zaten kafana koydun ne diye dezavantajlarını sordun ki göze aldın madem dersle de işin olmayacak belli ki.daha ne konu açıyorsunuz zararlarını görmezden geleceksen naparsan yap.Aileden para almama gerek yok kimseye yük olmıuyorum aldığım burslarla kendi geçimimi sağlıyorum zaten. Rahat olun siz.
onlara ahlak bekçisi diyenler onlara göre neymiş çok merak ettim? herkesin ağzında bu laf var bugün.sizin gibi düşünmeyenler sizin gözünüzde ahlak bekçileriyse, onlar gibi düşünmeyen siz onların gözünde nesiniz? Saygı çok mu zor gösterilmesi gereken bir olgu?
Lafımı kötü anlamayın lütfen. Kim ne laf ediyor ilgilenmem kim kimin gözünde nasıl görünür bilmem. Ben kötülüğüne demek istemedim. Sadece o şekilde farklı düşünenlere hemen neden bu şekilde yafta vurulur justa sormak istedim. Kesinlikle niyetimi lafımı olumsuz karşılamayın. Muhatabım just.onlara ahlak bekçisi diyenler onlara göre neymiş çok merak ettim? herkesin ağzında bu laf var bugün.
21 yaşındayım benden 8 yaş büyük biri var bir vesileyle bana kahve falan içmek istediğini söyledi. Böyle bir ilişki yaşayan illaki olmuştur geri dönüşümü nasıl oldu? Merak içindeyim.
zaten burda yorumlayanlar kendı fıkırlerıne sunmuslar kendı dogrularını yanı
kımsenın aklı belden asagı calısmıyor sadece aynı ev aıledn uzak.aralarında bırsey gecmese bıle,bunu daha sonrasında kız kendı bılır aralarında bırsey olmadıgını,mılet boyle seylerde bayılır senaryolar kurmaya
okumaya gıden aıleye hala muhtac olan kımse aıleyı mahcup edecek bırsey 'bana gore'bu tarz davranıslar yanlıs.
aıle yemesın ıcmesın,cocuga para yollasın kz elın ogluyla ev tutsun.ıyımıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?