Sevgilimle aynı eve çıkmayı düşünüyoruz

Sadece konu başlığına göre yorum yapıcam
Bu konuya şimdiye kadar tabir-i caizse kazık yememiş
Sevgilileri tarafından agucuk gugucuk tutulmuş herkes hiç düşünmeden
"Aaaayyy ne romantikkk, evet ben çıkardım !" diye cevap verecek .
Ama benim gibi bi güruh da var tabi ..
Yemek , temizlik , ütü, bulaşık , fatura yatırma , beyfendiye ilgi efendime söyliyeyim dersler gibi karmaşayı da düşünerek hayır diyecek .
Üstelik bu kadar emek verip anası gibi bakıp bi de totoşa tekmeyi yemek var

Bi sayfa geri gittim sadece şöyle bi baktım da
Sevgili konu sahibi sen zaten kararını vermişsin
O eve çıkıcaksın
Niye konusunu açıyorsun?
Hadi konuyu da açtın bir de gelen yorumları beğenmiyorsun.

Eğer erkek arkadaşinin ilk eve çkma deneyimi ise çok zorlanırsın. Bunu uzun süre devam ettirebilmiş bir çift tanıyorum ki hayatımda birbirinin varlığından bu kadar keyif alan iki insan görmedim, işyerinde okulda tatillerde heryerde beraberler, bütün arkadaşları ortak yine de ne zaman ev taşıma gibi ufak çaplı bir stres yaşasalar kız ayrılma ve bıkkınlık noktasına geliyor sıkıntıdan

Benim unvden bir arkadas sevgilisiyle kalıyordu. Kızla ev işi yaptırmak için eve çıktığını açıkça söyledi. Okulu bitincede bitirecegim demisti, bitirdide...

çok yaşamak istiyorsan ailende bilsin...

Aaaa
Kız niye kabul etti böyle bir şeyi?
Ben valla böyle kızlara zerre acımıyorum, şimdi dövünüp, adamı suçluyordur. Yurdum kadınları şu 'Mağdurum da mağdurum' ayaklarını ne zaman bırakacak acaba? Sanki adamlar alınlarına silah dayıyorlar.

Dip Not: Bu arada nickinizi hep küçükpipi diye okuyan içi fesat bir ben mi varım?

Feride bence çıkma neden dersen işten güçten demeyecem yada günahtır ayıptır demem o kısmı beni ilgilendirmez ama romantizm adına bişey kalmaz artık kardes gibi olursunuz herseyin büyüsü bozulur buluşma heyecanlari olmaz hem farkına varmadan isin içine para mevzusuda karışirsa hiç çekilmez olur ilişkiniz. Aşk gider sevgi gider alışkanlık kalır..yinede son karar senin

Ana sorun da bu bence... Eve cikip hhayati mahvoldugunu soyleyen kızlar genelde " bak ben neler yaptim herseyiimi verdim ona , o ise beni terketti" diyor iste bu düşünce yanlis...sen istemedin o zaman, zorla mi girdin eve

Eğer kisi istiyorsa eve cikmak, birliktelik yasamak sorun yok. Ama sevgilisini mutlu etmek için aslında istemedigi bir şeyi yaparsa sonu dizlerini dövmek, antidepresanlar oluyor...
Birde çoğu eve ciktiklarinda "benimle evlenecek" gözüyle kesin baktigindan yine yerle bir oluyorlar.

Beklenti içinde olmamak gerek hiç bir koşulda ve hic kimseden

Bence başlıktaki en güzel tespit.

Arayan mevlasinida bulur belasinida demisler.. yasa bakalim tecrubelerinide bizimle paylas.. bekarken evlilik hayati yasamaya meraklilarida anlamiyorum, herifin camasiri yemegi bulasigi vs. Ne kadar yardim eder desende 2 gun sonra ev isinden derslerine yetisemezsin bak gor. Onu gectim cogunun dedigi gibi burda ne konular gorduk, insallah sonunda pisman olmazsin hayirlisi olsun..

Erkekler çok pis.
Ben üniversitedeyken eşim bir günlüğüne kalmaya gelse evden kamyon geçmiş gibi dağılıyordu ortalık.
Bir de onu temizlemekle uğraşıyordum ertesi gün.
Ona gelecek diye yemek hazırlıyordum falan. Ordan da gidiyordu bir gün.
Gelip bir gün kalması bile hayatımdan birçok zamanı götürüyordu gereksiz yere.
Bence zor birlikte yaşamak.
Bu açıdan zor.

Milletin aklı belden aşağı çalışıyor.Akıllarına ilk gelen Ateş ve Barut yan yana durmaz.

Sana ne kardeşim hı sana ne ?
zaten burda yorumlayanlar kendı fıkırlerıne sunmuslar kendı dogrularını yanı
kımsenın aklı belden asagı calısmıyor sadece aynı ev aıledn uzak.aralarında bırsey gecmese bıle,bunu daha sonrasında kız kendı bılır aralarında bırsey olmadıgını,mılet boyle seylerde bayılır senaryolar kurmaya
okumaya gıden aıleye hala muhtac olan kımse aıleyı mahcup edecek bırsey 'bana gore'bu tarz davranıslar yanlıs.
aıle yemesın ıcmesın,cocuga para yollasın kz elın ogluyla ev tutsun.ıyımıs

Ben cevaplayayım, çok basit çünkü. Resmi nikahsız imam nikahı yapmak kanunlara göre suç, iki sevgilinin birlikte yaşaması suç değil.

lütfen konuyu açarken dipnot düşün.
-İŞİME GELDİĞİ GİBİ YORUMLARI KABUL EDERİM
-KARARIMI ONAYLAYIN şeklinde

Sonrada o kadar yazan insan geri kafalı, çağ öncesi, ahlak bekçisi, KISKANÇ olmasın
Asıl iki yüzlülük bunu yapmaktır..

Supersiniz yaaa evde kendi kendime guluyorum.
kAdinin basina ne geldiyse bizlerden geldi desene.

Allah Allah, ben mi yanlış anlıyorum konuyu? Kız ahlaki yönünü mü sormuş olayın?

Yargılamayı ne kadar çok seviyoruz. Bize ters gelen bir şeyi yapan birini görünce taşlamayı, dalga geçer gibi yorum yapmayı ne çok seviyoruz.

Ben olsam cikmazdim ayri eve vallaha evlenmeden isini gücünü yapamam. Sikilir adam sonra benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…