- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi feride3455
-
Benim unvden bir arkadas sevgilisiyle kalıyordu. Kızla ev işi yaptırmak için eve çıktığını açıkça söyledi. Okulu bitincede bitirecegim demisti, bitirdide...
çok yaşamak istiyorsan ailende bilsin...
Aaaa
Kız niye kabul etti böyle bir şeyi?
Ben valla böyle kızlara zerre acımıyorum, şimdi dövünüp, adamı suçluyordur. Yurdum kadınları şu 'Mağdurum da mağdurum' ayaklarını ne zaman bırakacak acaba? Sanki adamlar alınlarına silah dayıyorlar.
Dip Not: Bu arada nickinizi hep küçükpipi diye okuyan içi fesat bir ben mi varım?
Bnde pek cikma yanlısı degilim. Bir arkadaşım cikmisti bi sure sonra ayrildilar cocuk gitti baska birinle sevgili oldu fln filan zor bu islerEvet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.
Bence başlıktaki en güzel tespit.Ana sorun da bu bence... Eve cikip hhayati mahvoldugunu soyleyen kızlar genelde " bak ben neler yaptim herseyiimi verdim ona , o ise beni terketti" diyor iste bu düşünce yanlis...sen istemedin o zaman, zorla mi girdin eve
Eğer kisi istiyorsa eve cikmak, birliktelik yasamak sorun yok. Ama sevgilisini mutlu etmek için aslında istemedigi bir şeyi yaparsa sonu dizlerini dövmek, antidepresanlar oluyor...
Birde çoğu eve ciktiklarinda "benimle evlenecek" gözüyle kesin baktigindan yine yerle bir oluyorlar.
Beklenti içinde olmamak gerek hiç bir koşulda ve hic kimseden
zaten burda yorumlayanlar kendı fıkırlerıne sunmuslar kendı dogrularını yanıMilletin aklı belden aşağı çalışıyor.Akıllarına ilk gelen Ateş ve Barut yan yana durmaz.
Sana ne kardeşim hı sana ne ?
Fikrimizi sormuyorsun o yuzden dusuncemi söylemeyecegim, sadece boyle yasayan arkadaslarimin daha sonra 'üniversite yillarima yazik ettim' dediklerine sahit oldum. Hatta bir tanesinin arkadasi (4 yil birlikteydiler son 2 yil ayni evde kaldilar) kiz ondan ayrılınca ailesini arayip herseyi anlatmisti, aile cok da tutucu olmadigi halde bayagi sorun yasamisti.
Burayi okuyan kizlara da bir sey sormak istiyorum, ben anlayamiyorum da arasindaki farki beni aydinlatirlarsa sevinirim. Bazen bir cift goruyoruz imam nikahliyiz diyorlar bissuru sey sayiyoruz onlara (geneli de gerikafalilikla ilgili), sonra baska bir cift geliyor birlikte yasadiklarini anlatiyor biz ne kadar medeni oldugunu soyluyoruz. Ben anlayamiyorum.
Konu sahibi dün konu açtı dünden beri sevgilisiyle ayrıldı,hamile kaldı,bebeği sokaklara attı,kürtaj yaptırdı,bebeğiyle ortada kaldı,ağladı,acı çekti,sonra evlenecekken çok pişman oldu başını duvarlara vurdu,şimdi de kızlık zarı diktirecek doktor arıyormuş.
İşte biz buna KK Effect diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?