- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
- Konu Sahibi feride3455
-
E ayrı evlerde yaşarken de çok bağlanıp terk edildiğinde de aynı boşluğa düşmicek mi sanki ?ya bağlanırsa ve terk edilirse..
Bence konu sahibi ates +barut olayini asmis :)Ailenden habersiz iş yapma derim . Ayrıca
Aynı ev = ateş + barut
bir tanıdığım evlatlık bebek aldı yetimhaneden
üniversitede aynı evde yaşadığı erkek arkadaşından olma ve sahip çıkılmayan bir bebek
umarım doğru karar verirsin
En üzücü kısmı da bu olsa gerek ,
tuvaletlere doğuran mı ararsın doğurup sokağa terkeden mi ararsın sırf ailelerinin haberleri olmasın diye ve yahut ben daha ana baba olmaya hazır değilim diye küçücük bebeklerin hayatlarıyla oynuyorlar sonrada bunun adı aşkımızı yaşadık oluyor.
Böyle nikahsız birliktelik yaşayan gençler lütfen önlem alın sonra nasıl aldırırım ,hamileyim ne yapıcam diye küçücük bebeklerin vebaline girmeyin.
aynı ev, 21 yaş,..aile hiç bilmeyecek,ünüversiteyi bitirmiş çalışmaya başlamış hayata karşı daha güçlü bir pozisyonda olsa..E ayrı evlerde yaşarken de çok bağlanıp terk edildiğinde de aynı boşluğa düşmicek mi sanki ?
ünüversite öğrecisi 21 yaşında bir kız için fazla bence her ne olursa olsun..şu an ailesine karşı sorumlu..Aslinda hem olumlu hemde olumsuz yonleri var.
Mesela evlenmeden ayni evde kalirsan ,.onceden nasil oldugunu gorursun belki evdeki huylarini begenmesin anlasmazsin..
Ama diger yandan , simdiden ayni evde kalmak benim icin mantiksiz cunku sevgili sonucta ne nisanlin nrde hicbiseyin..
Sevgililik donemi ozlemek disarda flort etmek gezmek boyle guzel.
Kendimi biran anne olmuş evlat yetiştirmiş okumaya gönderecek bir anne olarak düşündüm. Ben evladımın geleceği güzel olsun derken onun için her şeyi yapmış büyütmüş ve de yapacakken evladım benden gizli kim olduğunu bile bilmediğim adamla yaşayacak. elbette onu büyütmem onun üzerine bütün haklara sahip olduğum anlamına gelmez. ama bu onun beni bir hiç yerine koymasını da gerektirmez..
Peki bu şuan yapmak isteği şey için geçerli bir sebep mi? Değil. madem kendi kararlarını kendi alabiliyor- hayatı ailesini ilgilenmiyor kısaca, o zaman aileden beklenti içine girmesin. kendi ayaklarının üstünde dursun ne yapmak istiyorsa öyle yapsın. hem destek bekleyip hem onlara elmiş gibi davranmak riyakarlığa giriyor.Ailesi konu sahibinin kapanmasini istiyormus hayata bakislari çok farkli bu yüzden asla soylemeyecek gibi ..
Peki bu şuan yapmak isteği şey için geçerli bir sebep mi? Değil. madem kendi kararlarını kendi alabiliyor- hayatı ailesini ilgilenmiyor kısaca, o zaman aileden beklenti içine girmesin. kendi ayaklarının üstünde dursun ne yapmak istiyorsa öyle yapsın. hem destek bekleyip hem onlara elmiş gibi davranmak riyakarlığa giriyor.
onun dışında ayrı eve çıkmış çıkmamış çokta önemi yok tabii yarın bir gün dünya hali bir şey olduğunda bunu göğüsleyecek güce sahipse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?