- 23 Aralık 2013
- 690
- 403
- 83
- Konu Sahibi feride3455
-
Çıkıym mı çıkmıym mı diye sormadım ki.
neden böyle birsey yazdiniz kisonucta kimsenin Malini Calmiyor, adam öldürmüyor yada ölmesine sebep olmuyor
aileleri dagitmiyor....bence baska konulara bukadar tepkili olsaniz belki makbule gecer........haram sadece kadinlarda baslamiyor !!!!!!!!!
Canım sen şu ahlak bekçilerini hiiç tınıp moralini bozma, onların düşünceleri farklı seninki farklı, ne dersen de değiştiremiycekler akıllarındakini, hep farklı şeyler pis namussuz olucak.
Neyse konun hakkında da ben kesinlikle doğru buluyorum zaten birlikte eve çıkılmasına, dışardan farklı görünür bir araya gelince farklı olur bunu görmek lazım önceden. Sonra bazı kadınlar evlenince duvara toslamış hissediyor, ne pis adammış bu diye. Ayrılmak konusu da sıkıntı değil zaten kirada kalıcaksınız bir sıkıntı çıkmaz öyle bişey olursa, ki aranızda bir sorun çıkmayacağına inanıyorum
Tek sorun daha üniversitedesiniz okuyorsunuz, para kazanmıyorsunuz, ailelerinizin parası ile tutucaksınız. Kiralar, faturalar falan derken paranız yetmeyebilir. Ben para kazanmadan aynı eve çıkmak istemezdim, ama sen bunu sorun olarak görmüyorsan ve ya hallederiz diye düşünüyorsan sorun yok.
Sözün kısası: Canım en iyisi sevdiğin adamla yaşarsın, en kötüsü tecrübe edinmiş olursun o yüzden git hayatını yaşaFakat maddi olarak halledebileceğinizden emin olun.
Ben de 1,5yıllık sevgilimle ayrı eve çıktım şuan gayet memnunum..Evlenip de sudan çıkmış balığa dönmekten daha iyi bence.Birini tanımak için beraber eve çık ya da tatil yap derler,ben de öyle düşünüyorum
Canım sen şu ahlak bekçilerini hiiç tınıp moralini bozma, onların düşünceleri farklı seninki farklı, ne dersen de değiştiremiycekler akıllarındakini, hep farklı şeyler pis namussuz olucak.
Şunu çok merak ettim '' Ahlaki boyutunu düşünenler ahlak bekçileri oluyor da sizin gözünüzde , ya ahlaki yönünü hiç düşünmeyenler ne oluyor.Çok merak ettim doğrusu :) ''
Valla ben de tam hatırlamıyorum ama yemek yerken mi daha iyi tanırsın aynı evde yaşarken mi?Birini tanımak için ya yemek ye ya da yolculuğa çık diye dediklerini duydum ama eve çık sözünü ilk defa duyuyrum
Valla ben de tam hatırlamıyorum ama yemek yerken mi daha iyi tanırsın aynı evde yaşarken mi?
Birini tanımak için ya yemek ye ya da yolculuğa çık diye dediklerini duydum ama eve çık sözünü ilk defa duyuyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?