- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
açıklama yaptı arkadaş otel konusunda ...
bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruzbelli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?
ben genede değerli fikirlerinizi almak isterim. bir de benm yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayıp sonu mutlu biten ilişkiler var mı merak ediyorum
Hala bu kadınları aşağı çekme olayını hiç anlamıyorum. Özellikle de bunu kadınların kendilerinin neden yaptığını anlamıyorum. Bir erkek cinselliği istediği gibi yaşayabiliyor ama işin ucunda bir kadın olunca "kendini teslim etme, kadın kendini ağırdan almalı, yok dinen caiz değil, dört aylık ilişki" bütün bunlar saçmalıktan başka bir şey değil. Biz kadınlar erkeklerle eşit haklara sahibiz, her ne kadar günümüzde kadınlarımız ataerkil yapıya hizmet etseler de bu böyle. Neden kendimizi erkeğin altında görüyoruz? ve neden cinsel ilişki yaşamak kadın açısından sakıncalı oluyor da erkeğin hakkı oluyor? Ve yine kadınlar neden tek yönlü eşlerini rahatlatmaya çalışıyor? cinsellik iki tarafın arzu etmesi sonucunda yaşanır. Sırf "erkeğim" mutlu olsun diye yaşanmaz. Ayrıca kağıt üzerindeki bir imza mı eşleri birbirine bağlayan? Evlen iki ay sonra boşan. bu ayrılık sayılmıyor mu? Hadi yine bekaret gitti. Namus bir parça et ve birkaç damla kan ile oluyorsa ben namussuz olayım daha iyi. Yapmayın arkadaşlar, değiştirelim zihniyetimizi. Öncelikle bizim erkeklerden hiçbir farkımız yok ve biz onların kaburga kemiğinden yaratılmadık!
Hala bu kadınları aşağı çekme olayını hiç anlamıyorum. Özellikle de bunu kadınların kendilerinin neden yaptığını anlamıyorum. Bir erkek cinselliği istediği gibi yaşayabiliyor ama işin ucunda bir kadın olunca "kendini teslim etme, kadın kendini ağırdan almalı, yok dinen caiz değil, dört aylık ilişki" bütün bunlar saçmalıktan başka bir şey değil. Biz kadınlar erkeklerle eşit haklara sahibiz, her ne kadar günümüzde kadınlarımız ataerkil yapıya hizmet etseler de bu böyle. Neden kendimizi erkeğin altında görüyoruz? ve neden cinsel ilişki yaşamak kadın açısından sakıncalı oluyor da erkeğin hakkı oluyor? Ve yine kadınlar neden tek yönlü eşlerini rahatlatmaya çalışıyor? cinsellik iki tarafın arzu etmesi sonucunda yaşanır. Sırf "erkeğim" mutlu olsun diye yaşanmaz. Ayrıca kağıt üzerindeki bir imza mı eşleri birbirine bağlayan? Evlen iki ay sonra boşan. bu ayrılık sayılmıyor mu? Hadi yine bekaret gitti. Namus bir parça et ve birkaç damla kan ile oluyorsa ben namussuz olayım daha iyi. Yapmayın arkadaşlar, değiştirelim zihniyetimizi. Öncelikle bizim erkeklerden hiçbir farkımız yok ve biz onların kaburga kemiğinden yaratılmadık!
Neden kendimizi erkeğin altında görüyoruz? çünkü altta kalan hep kadındırda ondan.kadına neden haram zina lkadınlar doğurgan oldukları için.böle durumlarda erkeğe bişe olmuyo maalesef olan hep kadına olur adı çıkan karalanan hep kadın olur.erkeklerden farkımız var
Hz. Ebû Hüreyre`nin başka bir rivayetinde de Peygamber Efendimiz (a.s.m.) şöyle buyururlar:
"Allah`a ve Ahiret gününe iman eden, bir meseleye şahit olduğu, gördüğü zaman ya hayır konuşsun veya sussun. Kadınlar hakkında iyilik ve hayır tavsiye ediniz. Çünkü onlar kaburga kemiğinden yaratılmışlardır. Kaburga kemiğinin en eğri tarafı da üst tarafı, uç kısmıdır. Eğer onu doğrultup düzeltmeye kalkışırsanız, onu kırarsınız. Kendi halinde bırakırsanız daima eğri kalır. Öyle ise birbirinize, kadınlara iyi davranmayı tavsiye ediniz" (1) ezbere konuşmayalım lütfen.her kadın bi anne adayıdır.ileridede anne olacağını düşünerek utanacağı pişman olacağı şeylerden kaçınmalıdır.bunu önce kendisi için sonrada gelecekteki evlatları için yapmalıdır.
herkes böyle düşünür , herkes ne der , ne yapar. işte biz daha elalemler için yaşamaya devam edersek bu olur.
Türkiyede yaşadığımızı neden kabul edelim ki , Türkiye neden değişmiyor ? kendi kadınlarımız bile böyle düşünüyor ya ben buna acıyorum asıl. Benim fransız arkadaşım var burda yaşıyor , ilk önce buraya gelceği zaman , herkes dalga geçmiş Türkiyede yaşamaya karar verdiği için , tatillerde gittiğinde , aaa sen hala çarşafa girmedin mi diyorlarmış. Bize dışardan bakılan göz bu işte , iran gibi sanıyorlar hemde tamamiyle... Tabular yıkılmaz , at gözlükleri çıkmaz , erkekler el üstünde tutulmaz , ataerkil toplum yıkılmazsa , sonsuza dek olcağıda budur. Ve bunları yapacak olan kadınlardır.
Ayrıca Amerika Avrupa , o filmlerde gördüklerinizden ibaret değil , orda cinsellik rahat herkes herkesden çocuk peydahlıyor diye birşey yok , yüzeysel olmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?