- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
ya ben anlayamadım cinsel özgürlük diosunuzda amacınız ne bigün orda başka biriyle bigün burda başka biriyle böle yaşamakmı istiyosunuz hayatı?bedeniniz bu kadarmı değersiz?ben çözemedim bu işi gerçekten.herkes istediği yapıyor zaten kimse kimseye dur demiyorki.madem özgürlük kulaklarınızı tıkayıp hayatınızı istediğinişz gibi yaşayabilirsiniz.herşey serbest
ya sen fransız arkadaşından bahsediyosun.bi tarihçelerini oku sayfalara bak.tarihtekien pismillettir fransızlar.onlar neden şemsiyeyle gezerler hiçdüşündünmü?ilk tuvalet kültürünü bulan hamam kültürünü bulan osmanlılar atalarımız.fransızlar tuvaletlerini bi kaba yapar pencereden dışarı atarlarmış.millette kafalarına poh gelmesin die şemsiye icat etmiş.öle bi milletmişki bu pislikten arınma yolunu değilde kaçma yolunu icat etmiş.onlar türkleri çarşaflı hayal ediyolarsa bu onların cahilliği.demekki hiç bişeyden bi haber yaşıyorlar.önce kendilerine baksın o fransızlarda sonra bize laf etsinler
hayır ne ilgisi var biz her gece başka adamla mı olalım dedik ?
ayrıca varsayalım dedik , erkekler her gece başkasıyla olurken onların bedeni değersiz olmuyorda neden bizimkisi oluyor?
neyse biz böyle bişi demedik , demek istediğimizi saptırmayın ve abartmayın lütfen
ya ben anlayamadım cinsel özgürlük diosunuzda amacınız ne bigün orda başka biriyle bigün burda başka biriyle böle yaşamakmı istiyosunuz hayatı?bedeniniz bu kadarmı değersiz?ben çözemedim bu işi gerçekten.herkes istediği yapıyor zaten kimse kimseye dur demiyorki.madem özgürlük kulaklarınızı tıkayıp hayatınızı istediğinişz gibi yaşayabilirsiniz.herşey serbest
abartmadım vede saptırmadım.erkeklerle eşitliği kabul ediyorsanız bu böle ama.dediğim gibi kadın doğurgandır ve bedeni değerlidir.erkek ise nefsinin peşinden koşar.erkek bi başkasıyla birlikte olduğunda kendini kötü hisetmez vay be ne geceydi der mutlu olur.fakat kadın bi başkasıyla birlikte olduğunda ise sonrası pişmanlıktır ki bu konudaki herkes hemfikir bu konuda.kadın kendini kirlenmiş hisseder.yapmayın hanımlar modern yaşayacaz die özümüzden vazgeçmeyelim.ben özgürüp deyip yaşayıpta sonra eyvah ben evlenecem nerde nasıl diktiricem die çare arayanlarıda okudum burda.lütfen lütfen gerçekçi olalım.....
ne güzel demişsiniz...
ayrıca sandalyelerinin de oturma yerlerinde delikler olduğunu biliyor muydunuz?
tuvaletlerini, mesela yemek yerken sandalyede otururken yaparlarmış
evet ben okuduğumda gözlerime inanamamıştım.kısa kestim sadece.ve ayrıca o bayıla bayıla aldığımızı parfümlerde eau de toilette yazar.bu tuvalet suyu demektir.fransızlar tuvaletlerini yaptıktan sonra ellerini yıkamak için icat etmiler o parfümleri.sonrada fransız parfümü die ün yaptılar işte
simdi buraya nerden geldik anlamadim...
Amaan boşver sevfurkereym .. burada atıp tutuyorlar işte.. gerçek hayata gelince onlar da bizdendir.. sadece burada farklılık adına böyle yazıyorlardır.. Ya da Türkiye'de yaşamıyorlar.. yahut mezhep genişlikleri var.. onların dediği gibi yürümüyor işler burada.. hiçbir şey bu kadar kolay olmuyor bu konularda.. kıyametin kopması yakındır alametler bunlar
Kimsenin burada atıp tuttuğu yok hanımefendi. Ben sadece bilinçli bir kadın olarak haklarımı biliyorum ve haklarımı korumada kararlıyım. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum getirmeyin, kimse sizin gibi değil. Ben birey olduğumu ve erkeğe bağımlı olmadığımı ve erkekle eşit olduğumun bilincindeyim. Ve beni anlayan dinleyen kadınlarımızın da bu yönde bilinçlenmesi için elimden geleni ardıma koyamayacağım, emin olabilirsiniz. Biz kadınız ve değerliyiz. Sizden ricam düşüncelere katılmak zorunda değilsiniz ama "onlar da günlük hayatta bizim gibi şöyle böyle" laflarını kullanmamanız yönünde. Günümüzde bir sürü kadın mitingleri düzenleniyor ve inanın onlardan en bilinçsizi bile sizinle aynı düşünceye sahip değil kadınlar konusunda. Herkes tercihini kendisi yapar, bir kadın olarak birey olmayı ya da bir kadın olarak birey olmaya çalışmayı... Benim herkesin düşüncesine saygım var, sizin de. Hayatınızda bir kadın olarak mutluluklar diliyorum. Ve bunu en içten ve samimi duygularımla dile getiriyorum. Hoşça kalın.
bikaç sayfa geriye bakarsan anlarsın
4 aylık ılıskı ve 2 3gun otelde kalıyoo bu ınsan ne kadar cıddı olurkıı ya resmen kullanıyoo ve bunu gulerek anlatmıss bugun bunları yapan yarın ıllskıyede gırer
bu yazdıklarınıza benim zaten itirazım yok.bunlar apayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?