- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.814
- 598
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
vayy be burası nasıl bi yermiş böyle kendimi iranda suriye de zannettm bir an. benm ilişkimn sağlamlığı sizi ilgilendrmez tamm mı. biraz dalgalı bir ilişkimz var ama zamnla oturacaktr rayına elbet. Allah size daha iyilerini versin haydi. samimi bişey sorduk millet saçmaldı iicee
iliskinin saglamligi kimseyi ilgilendirmiyorsa, senin cinsel iliskiye girip giremiyecegin yada bunu nasil durduracaginda burdaki insanlari ilgilendirmez.. kusura bakma arkadasim bu kadar seviyesiz bir konu ancak aldigin seviyesiz cevaplari hak eder..
turk kadinlari yillarca, cinsel durtuleri bastirilarak buyutuldugunden, gun gelip bunlari yasadigi insani bulup, onsevismeelre girince aklini kaybediyor.. bu mutlu haberi kiminle paylassin sasiriyor.. bunca cinsel konunun yardim amacli degil.. bakin bne nasil da sevisiyorum ama , bakin beni seven biri var amaciyla acildigini, yazanin iliskimizi bilmiyorsunuz,ama beni cok seviyor.. ama sunu yapiyoruz ibarelerinden buram buram kokluyorum.. ve bu midemi bulandiriyor.. iliskileriniz ozelinizdir.. kimsenin aklinada ihtiyaciniz yok.. ogretmenim diye boburlenirken cok harikasiniz.. bir ogretmen adi ustunde og-ret-men nasil sevismeyi durduracagini kendine ve partnerine ogretmez .. ne sacma !
burdan kimsenin soyledigi birsey sizi memnunda etmeyecek .. siz onsevismelere.. bunlari fisir fisir birilerine bahsetmeye, yuzunuzun gorunmedigi yerlerde forumlara yazmaya devam edeceksiniz.. hem igrenc hem yazik..
28 yaşında işi gücü olan bi adam , sizce "sadece" cinsellik için beraber oluyorsa , ön sevişmeye kadar gelip orda kalınan bi ilişki mi arar , yoksa direk baya baya seks yapılan bir ilişki mi ? Birde bu açıdan bakalım isterseniz...
28 yaşında işi gücü olan bi adam , sizce "sadece" cinsellik için beraber oluyorsa , ön sevişmeye kadar gelip orda kalınan bi ilişki mi arar , yoksa direk baya baya seks yapılan bir ilişki mi ? Birde bu açıdan bakalım isterseniz...
Bana kalırsa ne sevgilisi 28 yaşında, ne de konu sahibi 24..yazımlardan öyle düşünüyorum.. Hadi diyelim dediğiniz gibi; neden her buluşma "sadece" Otelde oluyor? Neden konu sahibine SÜREKLİ onunla olan birlikteliği hakkında AŞAĞILAYICI, KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ "sözde" şakalar yapıyor.. ?
Eğer konu sahibi bakireyse, onun tutumundan kaynaklanıyordur.. şu zamana kadar olmamıştır ama o da olacaktır eminim.. Hatta bu yazımın altına imzamı atarım.. Mantıklıolun 4 aylık ilişki, yeni yeni cinsellik olsa konu sahibi demez ki her buluşma otelde diye... demekki başlamadan kısa zaman sonra yaşanmaya başlanmış cinsellik.. bunun neresi ciddi ilişki olur? bazı erkekleri seksten ziyade sadece ön sevişme bile çok tatmin eder.. çünkü onu daha heyecanlı bulurlar.. sekste işini görüp bırakır.. öbüründe farklı duygular vardır.. bu da olamaz mı? kız kardeşin varsa eğer, o size anlatsa böyle böyle 4 aylık ilişkim var abla cinsellik yaşıyorum hep oteldeyiz dese sanırım ona da bu şekilde yaklaşmazdınız..!!!!!
bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruzbelli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?
Bugüne kadar her buluşma sadece otelde mi olmuş , orayı gözden kaçırmışım :/
lily teşekkür ederim anlayışın ve desteğin için
Arkadaşım bak konu sahibinin yazdığı.. Ayda 1 görüşmek ve her görüşmede otelde olmaktan söz ediyor
eviniz yokmu güzelim sokaktamı kalıyorsunuz.Otele uyumak için gitmek ha? Değişik bi fanteziymişbiz sadece uyumak için gidiyrz otele gun boyu otelde değilz heralde. ne biçim insansınz yaa bu nasıl bi tutumdur. ben size otel buluşmak için uygun bi yer mi diye sormadm size ne yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?