Kessin evli kesin demek nedir yahu naptınız kızlar nasıl böyle emin emin konuşuyorsunuz.
Ben telefonla konuşmayı sevmem, hiç kimseyle saatlerce telefonla konuşmadım hayatımda genelde 5-10 dk konuşur kapatırım onun yerine yüzyüze görüşmeyi tercih ederim.
Güvensizlik hissediyor musun peki? Yani başka biri var ya da bir işler karıştırıyor gibi?
Ya sevgiliniz ailesine söylesin ama siz tanısmayın daha. Desin ki sevgilim var böyle olmuyor ona vakit ayırmam lazm.
Yeni işyerinde birini bulmuş olabilir mi. Durum normal değil. Biz eşimle sevgiliyken yuzyuze gorusmedigimiz günlerde msn de sabahlardik.
Hayır hissetmiyorum ve her türlü hesabın şifresi de var bende. Körü körüne bi inanç değil ki benimki gerçekten çok açık bana karşı hiçbirşey gizlediğine şahit olmadım.
Ailesi evlenmesi için baskı yapıyor bi de beni öğrenseler hiç susmazlar. Biraz garip bi aile.
İş yerinde sadece erkekler var. Yeni biri olmasına da imkan yok. Çok yoğun ve yorgun zaten öyle sabahlamak falan hayal.
Iyi de tatlim 34 yaşında adam durduracak ailesini o zaman biraz. Yani kardesinin gönlü olsun, ailesi baski yapmasn diye diye birbirinizle konusmadan mı evleniceksiniz? Normal arkadaslar gibi hafatada 2 gün görüşüyorsunuz sadece.
Sacma sapan bi durum bence bu. Sevgilimin elini taşın altına koyması lazım artık
2 yıldır bu adam benim her kötü anımda maddi manevi yanımda oldu. Önemli bi hastalık atlattım onda bile çekip gitmedi ciddiye almasa sevmese bu kadar yanımda olmazdı. Ben destek almak için konuyu açtım evli mi nişanlı mı gibi arkadaşlarımın da sürekli dediği şeyleri duymak için değil.
Konu açarken atladığınız bir şey var, biz buraya yazdığınız kadarıyla yorum yaparız yani sizin hastalığınızı, yanınızda olmasını, maddi manevi desteğini filan bilmeyiz...
Madem adamın duygularından ve her şeyin yolunda olduğundan bu kadar eminsiniz bir gün görüşememek de konu açtıracak kadar problem olmamalıydı, durumu anlattıktan sonra da nr kadarına isterseniz o kadarına yorum yapılır diye bir kaide yok, herkes fikrini yazacak ki hep aynı şey yazılmış zaten demek ki durum sahiden absürt.
34 yaşında adamın telefonunun her gece saat sekiz'den itibaren alıkonulmasından bahsederseniz biz de işin aslının öyle olmadığına inanmadığımızı söyleriz.
Yani siz destek almak için konu açarsınız, biz okuduğumuz kadarına fikir vermek için yazarız, desteği de ilişkinizin tüm detaylarını bilen arkadaşlarınızdan temin edebilirsiniz ki ben demedim ama kendi arkadaşlarınız bile evli diyormuş adam için.
Son eklemenizden sonra ben de ekleme yapayım, bırakın sizin örneğinizde olduğu gibi ilişkisini ailesinden gizleyen adamı bu forumda birbirlerine en zor zamanda destek olmasına rağmen boşanan, birbirini aldatan çok kadın ve erkek hikayesi okuduk yani "bu adam beni sevmese bunları yapmazdı" denecek kadar toz pembe değil hayat ya da sizin yanınızda oldu diye ömür boyu bu durum devam edecek değil.
Yazdıklarımızı iyi niyetli uyarılar olarak değerlendirin, tekrarlıyorum size yaşatılan durum iletişim probleminin ötesinde bir vurdumduymazlık...
Bence de öyle beklediğimiz bir kaç şey var onlar olunca daha iyiye gideceğini umuyoruz olmazsa ne kadar seversem seveyim herkes kendi yoluna gitmek zorunda kalacak malesef
Bilmiyorum ama cok fazla sen alttan alıyorsun gibi.. keske biraz pesinde kossa sana zaman ayırsa.. kardeşi de büyümüş artk yani laftan anlycak yaşta artık. Sevgiliniz ağırlığını koyup size deger göstermeli.
Bunu nasıl saglarsnz bilemem
Yine bir yas farki ve iletisim problemi konusu
Kendini uzmiycek sekilde uzaklasmaya calis bence.
Bakın ben sevgilim beni asla aldatmamıştır, aldatamaz benim için şunu şunu yaptı beni asla terk etmez demiyorum. Her şey olabilir. Ben direkt seni sevmiyordur, kafa dinliyordur, başka limanlardadır, ciddiye almıyordur gibi laflara kızdım. Çünkü ben zaten bu konuya yeterince üzülüyorum ve bu yorumların çoğu iyi niyetli değil. Ben bu foruma 3 yıldır üyeyim 4-5 yıldır takip ediyorum ve burada o acımasızca eleştiren insanları ilk defa görmüyorum.
Ve durumun anormal olduğunu tabiki biliyorum tersini söylemek aptallık olur zaten. O yüzden akşamlardan vazgeçtim bu da benim salaklığım olsun ama bugünkü olay beni çileden çıkarttı onda acaba haklı mıyım diye konu açtım.
Sevgilim 34 kardeşi 11 yaşında küçük olunca veriyor telefonu 2 senedir böyle akşamlardan da vazgectim artık mecbur. Ama tatil günleri böyle sıkıntı oluyor.
Niye kötü niyetli olsunlar yahu, sizi kim tanıyor burada, yorumları kişisel almayın, duruma göre konuşuluyor ve farkındaysanız o niyetini beğenmediğiniz kişilerin çoğu haklı.
"Ben zaten bu konuya üzülüyorum" diyorsunuz ya, bu üzüntünün sebebi olan adama tepki gösteriyor herkes, onu ciddiyetsiz buluyor, üstünüze alınmayın.
Bir kadının ciddiye alınmadığı söylendiğinde kusurlu kadın değil onu boşlayan adamdır ve bunu herkes bilir.
Ve zaten farkında olduğunuz bir şeyi burada dillendirenlere tepki göstermek yerine o tepkiyi 34 yaşına gelip de 18 yaşındaki oğlanlar gibi davranan adama göstermelisiniz.
Son olay dahil hepsinde o haksız çünkü...
2 sene iyi dayanmışsın. Aranızda aşk sevgi yok sanki. Seven insan günün hangi saati olursa olsun konuşmak ister. Ben istediğim zaman arayamasam arızaya bağlardım şahsen.
Bu adam seni sevmiyor sen de onu idare ediyorsun.
Tum yorumları okudum şimdi
Yani bence sevgili 34 yasinda ama gerçekten henuz olgunlasamamis
Aileyi kiramiyor ama sevgilisini ihmal etmeyi sorun olarak gormiyor hatta sevgili anlayis göstermeli mantiginda
Fazla miyminti bir tip bence yani yasi 34ken 54 gibi ici geçmiş davraniyor sanki
gencecik kizsin evlensen emin ol mutsuz olursun
Ayrıca arkadaşlar nüfus bilgilerini kontrol ettir demis firsatin varsa nufusa kayitli olduğu yeri falan ogren TC no ile internetten kontrol edebilirsin
Aşmış hali buysa ooo işiniz varEvet zaten tepki gösteriyorum ve aldığım cevap hepsinde aynı. Müsait olur olmaz sana yazıyorum. Elimden gelen bu. Ben zaten kendimi aştım. İmkan ve şartlar elvermiyor. Bu dört cümleyi 2 senedir duyuyorum. Ve artık inanıyorum da sanırım. Kendimi kandırıyor da olabilirim gerçekten artık hiç bilmiyorum cümleleri bile toparlayamıyorum üzüntüden.
Bu arada erkek arkadaşımın benden önce böyle bi ilişkisi olmamış o yüzden beni anlayamıyor diye düşünüyorum bazen.
O değil de buradaki kötü niyetten kazancımız ne olabilir ki?Bakın ben sevgilim beni asla aldatmamıştır, aldatamaz benim için şunu şunu yaptı beni asla terk etmez demiyorum. Her şey olabilir. Ben direkt seni sevmiyordur, kafa dinliyordur, başka limanlardadır, ciddiye almıyordur gibi laflara kızdım. Çünkü ben zaten bu konuya yeterince üzülüyorum ve bu yorumların çoğu iyi niyetli değil. Ben bu foruma 3 yıldır üyeyim 4-5 yıldır takip ediyorum ve burada o acımasızca eleştiren insanları ilk defa görmüyorum.
Siz benim anlattığım kadar bilebilirsiniz evet anahtar nokta bu zaten. Ve arkadaşlarıma da pek birşey anlatmam o yüzden onlar da evli olduğu fikrine kapılıyor olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?