Evlenince evde kos kos oturursunuz bir sinemaya bile gidemezsin bak sen daha 22 yasinda gencecik kizsin heveslerini oteleme ileride cok pisman olursun yaşının gereğini yaşamalısinBakın şu içi geçme olayında çok haklısınız. Evet ona göre nazı bana geçiyormuş herşeyini ben biliyormuşum o yüzden anlayışı benden bekliyor.
Aşmış hali buysa ooo işiniz var
Bir adım atıp elimden gelen bu deyip rest çektiğine göre, cabalamak gibi bir derdi yok sevgili anlayisli olsun benden bu kadar modunda
Onceden sevgilisi olmaması da önceki mesajda yazdıklarımı dogruluyor
Bu adam bir ilişki nasil yurutulur bilmiyor ama.ogrenmeye de calismiyor
Fazla pasif biri, ailesine de hayir dememesinden belli zaten
Bu adamdan is cikmaz miyminti demiştim zaten
Bir de bu mesajları ona okutma burasi kadinlar kulübü bu hesap da senin ozelin olsun seffaf olacagim diye kendi ozel sınırlarını ihmal etme
Evet zaten tepki gösteriyorum ve aldığım cevap hepsinde aynı. Müsait olur olmaz sana yazıyorum. Elimden gelen bu. Ben zaten kendimi aştım. İmkan ve şartlar elvermiyor. Bu dört cümleyi 2 senedir duyuyorum. Ve artık inanıyorum da sanırım. Kendimi kandırıyor da olabilirim gerçekten artık hiç bilmiyorum cümleleri bile toparlayamıyorum üzüntüden.
Bu arada erkek arkadaşımın benden önce böyle bi ilişkisi olmamış o yüzden beni anlayamıyor diye düşünüyorum bazen.
İşte bunu hiç anlamıyorum.Açıkçası bu kadar laf ettikten sonra hem ailesine hem kendisine okutamam zaten. :)
Bundan önce hiçbir şeyden haberi olmayan bi adamdı. Çok değiştirdim onu sanırım içimde hala onun değişeceğine inanan biri var o yüzden hala bu ilişkideyim. Bundan 3-4 yol sonra hiçbir şey değişmediğinde arkama bakıp boşa giden yıllarım için üzülme ihtimalim çok yüksek bunu da farkındayım malesef bile bile ateşe atıyorum kendimi.
Yani bana kalırsa aramızda çok güzel bi aşk var ama buradaki arkadaşları inandıramadık bi türlü :)
O değil de buradaki kötü niyetten kazancımız ne olabilir ki?
Peki hiç düşünmedin mi, bu adamla evlenirsen ne kadar mutlu olabilirsin ki?
Daha ailesinin gölgesinden sıyrılamamış, nasıl olgunlaşacak?
İnan ki ileride işler daha zorlaşacak, bunları görmen gerek.
Evlenince evde kos kos oturursunuz bir sinemaya bile gidemezsin bak sen daha 22 yasinda gencecik kizsin heveslerini oteleme ileride cok pisman olursun yaşının gereğini yaşamalısin
Çok üzüldüğünüz, bu nedenle kafanızın karışık olduğu belli.
O kadar ki onun "Benim adım hıdır elimden gelen budur" deyişi, zerre değişmeyeceğini, "malzemenin bu olduğunu" söylemesi sizi çok mutsuz etmesine rağmen dayanmaya çalışıyorsunuz yani sizinki de sevgiden ziyade tahammül gibi, cesaret edebilseniz siz ayrılacaksınız belki de.
Onun durumu ilişki tecrübesizliği değil, anlattıklarınıza bakılırsa erkek arkadaşınız ailesiyle iyi geçinebilecek, fazla dırdır etmeyecek , beklentileri düşük, çocuklar doğduktan sonra kendini daha da geri plana atacak mazbut bir kız isteyen heyecansız, klasik bir erkek.
Siz fazla hisli bir kızsınız, bu durum olmasa başka yerden incinirsiniz, sizinki iletişimsizlik değil beklenti uyuşmazlığı.
Ona eve getireceği ekmekle yetinecek ötesini istemeyecek bir kız, size ise sürprizleri ve hayatı seven, yaşamı iş ve aileden ibaret görmeyen bir erkek denk olur gibi görünüyor buradan.
Hakkınızda hayırlısı ikinizin de...
İlişki için sadece sevgi yetmez.Malesef hepiniz ayrı ayrı haklısınız. Çok saçma bi ilişkinin içindeyim keşke böyle olmasaydı. Yani beni sevdiğine eminim ben de onu çok seviyorum. Benim yerimde sizler veya bi başkası olsa çoktan yüz defa ayrılırdı. Ben normalde mantıklı bi insanım. Bu sitedeki diğer hesabımla yaptığım yorumlar da beğenilirdi ne zaman böyle salaklaştım bilmiyorum. Çok mutsuzum bildiğim tek şey bu.
İşte bunu hiç anlamıyorum.
Mazoşist misin ayol?
Bile bile ateşe atıyorum ne demek?
Bayılıyor bazı insanlar arabesk hayata!
Ana baban duysa ne kadar üzülür, biricik kızının düştüğü duruma bak.
İlişki için sadece sevgi yetmez.
Bu arada iki üyelik yasak, ceza alırsın muhtemelen.
Bizi mi deniyorsun?Üstelik arabesk insanlardan da nefret ederim. Dışardan bakılınca da hiç böyle değilim. Hem çalışıp hem de çok güzel bi bölümde okuyorum. Sürekli geziyorum tozuyorum. Dışardan bakılınca çok harika bi hayatım var ve çok mutluyum.
Burada iki çözüm var; ya onu zorlayacaksin ya da onun yaptıklarını sende ona yapacaksın. Yani saat akşam saat sekizden sonra ara mesela? Bakalim ne yapacak? Inatla bir şeyler bul ve ara acmazsa seni geri aradiginda sende acma işim vardi mesgulum falan de...
Buna ilişki mi diyorsunuz?
Akşam 8den sonra kardeşinde neden kalıyor telefon?
Madem yaşı 11 diye telefon alınmıyor e telefon da verilmesin bu ne çelişki?
Hiç güvenilir değil, buluşma etme yok, 2 yıl diyorsunuz da değer yargılarını pek göremedim.
Bence resti çekin böyle devam etmek istemiyorum akşam 8den sonra da pazar günleri de konuşmak istiyorum yeter artık deyin bakalım ne tepki verecek.
Valla bizim neye inandığımız değil, senin neye inandığın önemli. Senin anlattığın doğrultuda yazdım ben.
Herkes aşkı farklı yazar. Keza ben de yazdım zaten istediğim anda duymalıyım ve o da aramalıydı beni duymak için. Kaldı ki ergenler gibi saatlerce konuşmadık hiç.
Ayrıca akşam 8 de telefona paydos deyip saat 10 da tumba yatak yapması çok sıkıcı ve monoton bir evliliğin habercisi demedi deme.
Diğer taraftan 2 senedir sen şikayet ederken çözüm için bir şey yapmaması bu şahıs için bende pek iyi izlenim uyandırmadı.
Bizi mi deniyorsun?
Psikolojik sorunların mı var?
Çift kişilikli misin?
Nefret ettiklerini yaşamana ne demeli?Dışardan görünen hayatımı söyledim nesi çift kişiljk?
Nefret ettiklerini yaşamana ne demeli?
Arabesk hayat, ergen erkek?
Canım akşamları hiç görüşememenin mantıksızlığını zaten herkes söylemiş, koca bir gün boyunca hiç iletişim kuramamak da anormal, bizleri hayat tecrübesi olan birer abla olarak görmeni istiyorum,Evet inanın bende şaşırıyorum. Yani evde oturup sevgiliden ilgi bekleyen bi kız da değilim onsuz da yaşayabilirim ama işte mantığımı kullanamıyorum nedense bu ilişkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?