Sevgilimle iletişim sorunumuz. Ben mi abartıyorum?

bende aksam saat 7 den sonra telefonuma hic bakamam, yatmadan once bir bakarim ondada hosuma giden bisey varsa cvp veririm yoksa sabaha birakirim.
AMA evliyim 3 yasinda kizim var.
baska herhangi bir durumda her aksam telefona bakmamak yada bakamamak biraz sacma.
baska bir hat alip yeni sevgilisiyle konusmasi cok zor degildir ama yinede siz bilirsiniz tabi.

Buradaki kadınların çoğu 34 yaşındaki bir erkeğin telefonu 11 yaşındaki kardeşine verip iletişimi kesmesine inanmaz.Siz inanmayı seçmişsiniz.
Sizi aldatmıyor,evli değil,başka hattı yok,dibdibesiniz,kimliğini bile gördünüz ...E o zaman sorun ne ? Erkek arkadaşınıza kızacağınıza burada size vakit ayıran kadınlara kızıyorsunuz ?
Yaşayın mutlu mutlu Bize ne?????

çok boğuyosun bnce. kendini çekmesi aşırı ilginden kaynaklanıyor. son msjı hep o atsın . nerdesn nie cwp yok diede yazma. bırak birazda o merak etsn. çok yoğndm yazdğnda tmm yaz bırak hiç sorgu sual olmadan.

dikkat et 11 yaşındaki kardeşi deil oğluda olabilir.. kadınların 6. hissi genelde çıkar.. ve burdaki kadınlarda boş konuşmuyor. annesiyle tanışmayı teklif et bakalm nasıl bir tepki vercek. duruma göre kendini yakma cnm

bence abartmıyorsun,aksine gayet haklısın,o nasıl iş öyle,iyi bayramlar deyip kestirip atmak,tuhaf,seven adam sevdiğini merak eder en azından ...
kardeşine telefon vermeyi hiç saymıyorum bile

Aynen çok haklısınız. Beni çok iyi anlamışsınız gerçekten. Çare ayrılmak ama onu da ben yapamıyorum sürekli ileri tarihe atıyorum.

Evet sanırım durumu en iyi siz ifade ettiniz. Hiçbiri normal değil ve değişiğiz. Konuyu açarken buradan bi arkadaşım açma canını sıkarlar onlar sizin ilişkinizi bilmiyor doğru yorumlayamazlar dedi ama ben yine de açmak istedim. Çözümü belli olan bi konu açarak hata ettim belki de.

Aynen tükeniyorum zaten yavaş yavaş.

Şimdi yazdı yine müsait değilim bayram ziyaretindeyiz vs. diye bitti bugün de işte.

Ne is yapıyor. ? Bi arkadsiminda görüştügu vardi evde aksamlari cekmiyr derdi ve aramaz sormazdi bahaneler filan evliymisss meğer bence evli filan olmasin ?boyle bi sacmalik gormedim kardesi mi hangi devirdeyiz yaaa bence ya istemiio ya cepte biliyo ? Boyle sevgili mi olur canım dikkat et bence altindan baska bisy cikmasin?

Sen yap aynısını ona, açma telefonunu aradığı Zaman , 3-5 saat sonra msj at müsait değilim canım dönücem ben sana diye, sonra da dönme. 1 hafta 10 gün takıl bu şekilde, tepkisine göre de olayı şekillendir

Bence bu işin içinde başka bi iş var. O 11 yaşındaki çocuk kendi çocuğu olabilir. Hangi mantıklı ilişkide 2 yıl birlikte olunur da aileden kimse bilmez. Anne baba bilmese de abi kardeş bilir en azından tuhaf bu haller. Annesinin telefonu yok demişsiniz bu adam evle nasıl irtibat kuruyor acil bir durum falan olunca. Benim annem köyde yaşıyor onun bile telefonu var. Hangi devirde yaşıyoruz evde sevgilinden başka kimsede telefon yok. Kimliğe kanma asam evlenip boşanmış olabilir ya da sahte kimlik bile kullanıyor olabilir. Geçen yıl bi mevzu olmuştu haberlere falan çıktı. İlaç mümessili adam arkadaşının kimliğini kullanarak başka bi kadınla evleniyor. Kadın hamile kalıyor aile hekimliğinden kadına ulaşamayıp eşinin isminden numarasını bulup arıyorlar eşinizin hamileliği nasıl diye oradan olay patlak verip ortaya çıkıyor . Adamın adı bile başkaymış evli ve çocuğu varmış. 2 gün ilk eşinde diğer günler yeni eşinde kalıyormuş. Neler oluyor hayatta..

Yani başka bi sevgilisi olsa akşam ikimizle de konuşur mantıken. Başka bi sevgili, evli gibi yorumlar artık komik gelmeye başladı.

Hanımefendi ben niye size kızayım. Adam aldatmıyor, evli değil başka bi hattı da yok sizin gönlünüz olsun diye aldatıyor evet kesin evli mi diyim. Her yoruma haklısınız demişim zaten daha ne diyebilirim.

Beni ve sevgilimi hiç tanımayan kadınların altıncı hissi doğru ama ilişkinin içinde olan benim altın hissim yanlış o zaman size göre? 2 yıldır dip dibeyim ben bu adamla kardeşi değil oğlu olsa tabiki anlardım.

bence abartmıyorsun,aksine gayet haklısın,o nasıl iş öyle,iyi bayramlar deyip kestirip atmak,tuhaf,seven adam sevdiğini merak eder en azından ...
kardeşine telefon vermeyi hiç saymıyorum bile

Merak ediyor tabiki sanırım ben yanlış ifade ettim. Ne yaptın dün kaçta eve gittin nerdeydin vs. bunları sorar her zaman.

aaa evet yaaa bak evli de olabilir haklısın

Merak ediyor tabiki sanırım ben yanlış ifade ettim. Ne yaptın dün kaçta eve gittin nerdeydin vs. bunları sorar her zaman.
yok tatlım onu kastetmedim,yani bi iki mesaj atıp arayarak günü kapatmaz ,akşam belli saatten sonra kardeşine teli vermez en azından seni arar bi kaç dakka da olsa demek istedim,yanlış anlattım ben pardon

2 sene böyle birşey saklanabilir mi sizce? Eğer benim gibi birinden saklayabildiyse gelsin alnından öpücem kendisini.

Bunu da düşündüm ama fazla çocukça geldi bana. İlk baştan beri hiç böyle oyunlar oynamadım bana yorucu geliyor böyle şeyler.

Annesinin telefonu yok derken akıllı telefonu yok. Çocuk da ne yapsın külüstür telefonu oyun oynamak istiyor. Gerçekten bu evlilik olayı beni çok yordu. Evliyse bile gerçekten helal olsun diyorum benden saklayabildiyse.

yok tatlım onu kastetmedim,yani bi iki mesaj atıp arayarak günü kapatmaz ,akşam belli saatten sonra kardeşine teli vermez en azından seni arar bi kaç dakka da olsa demek istedim,yanlış anlattım ben pardon

Diğer normal günlerde 2 saatte bir arar mesaj atar. Haftada iki gün ne kadar yorgun olursa olsun 1 saatlik yol gelir görüşürüz. Öyle umursamaz bir adam değildir.

Bu evli mi değil mi mevzusunu pek anlamadım tam okuyamadım .yani senin sevgilin 2 senedir evli olsa anlamaz misin bilemedim nasıl bi iletisiminiz var .bide sen kac yasindasin acaba .he yani küçük kardeşe telefon verilir ama bu bahane değil ihmal etmemek için sevgiliyi alınır elinden aranıp sorulur .tamam herkes ilgili olucak diye bişey yok ama .ilgisizlik seni mutsuz ediyosa sıkıntı var konusmalisin bence

Evli olmayabilir inatla bunu bildiğinizi söylediğinize göre. Peki evlilik hazırlığında olabilir mi belkide su anda sözünü kesiyorlardır. Kendinden böyle böyle uzaklaştırmak istiyordur seni. Bak benim yorumuma yazmıssın arkadaşın demişki iliskinizin durumu bilmezler diye. Evet bunu ikinizden başka kimse bilemez ama sizinki ilişki değilki bu anlattıklarına göre. Mutlaka ama mutlaka altından birsey çıkacak bak gör. Biz seni tanımasakta yardımcı olmaya çalışıyoruz ağır eleştiriler canını sıkmasın gözünü açsın.

Ben 22 yaşındayım. Konuşmaktan dilimde tüy bitti zaten ama sonuç 0.

Evli olduğundan daha imkansız olan şey evlilik hazırlığında olması olur. Ben sadece şu son olayda haklı olup olmadığımı sormak istemiştim. Bu kladar ayrıntı vererek hata yaptım sanırım.

Pek

Peki o zaman sorun ne ?

Dün hiç yazmamış olması.

Ay bence çok sıkıcı

Resmen içi geçmiş gibi

Daha enerjik, senin ruh haline uyabilecek birini bulabilirsin bence

Daha mutlu olursun inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…