dikkat et 11 yaşındaki kardeşi deil oğluda olabilir.. kadınların 6. hissi genelde çıkar.. ve burdaki kadınlarda boş konuşmuyor. annesiyle tanışmayı teklif et bakalm nasıl bir tepki vercek. duruma göre kendini yakma cnmÖncelikle merhaba. Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Erkek arkadaşım yoğun çalıştığı için gün içinde pek konuşamıyoruz ama her an iletişim halinde sayılırız yine de hakkını yiyemem :) akşamları da telefonu küçük kardeşi alıyor yani iletişimimiz akşam 8 de kesiliyor genelde. Aynı şekilde pazar günleri de telefon küçük kardeşinde oluyor ve gün içinde sadece 1 kez ne yaptığını söyleyip konuşma bitiyor.
Konuyu açmama sebep olan olay ise şu. Bayramın birinci günü sadece iyi bayramlar dedi iyi bayramlar dedim konuşma bitti. Dün hiç yazmadı. Bugün de dün hiç müsait olamadım müsait olunca ararım dedi ve konuşma bitti. Ben tepki gösterince de bozuldu elimden geleni yapıyorum dedi.
O benim abarttığımı düşünüyor. Ben de sizlere sorup fikir almak istiyorum sizce bunlar anormal mi yoksa ben mi abartıyorum?
Canım akşamları hiç görüşememenin mantıksızlığını zaten herkes söylemiş, koca bir gün boyunca hiç iletişim kuramamak da anormal, bizleri hayat tecrübesi olan birer abla olarak görmeni istiyorum,
Senin yorumlarını okudukça içim cız etti, ahh dedim bir naif kız daha ateşe gidiyor...
İlk olarak sevgilinin çok yorucu bir işte çalışması akşamları hiç ulaşamaman ve 10gb erken bir saatte yatağa girmesi bunlar hep ilerisi için olumsuzluktur.
Ayrıca bir yorumunda ailesi klan gb demişsin valla içim kıyıldı, bilirim o klan aileleri nerde çokluk orda b.kluk emin ol.
Bir de aile işinde çalışıyormuş, ailesine bir bahane bile uyduramıyor düşün çok vahim!
Yaşın çok genç, başka bir arkadaş da yazmış bu adamla aranızda beklenti uyuşmazlığı var, çok üzülürsün ilerde...
Kardesine sürekli telefon vermesi normal değil, sizi gün içinde aramaması normal değil, 3 gündür görüşememeniz normal değil. Sizde anlayışlı olduğunuzu sanıyorsunuz ama Olmamalı olamaz yani sizin tepkinizde(tepkisizliğinizde)normal değil. Sevgilinizde normal değil. Değişiksiniz...
Bak kardeşim
Yasin kucuk olduğu icin belki de, idare ederim tahammül gosteririm diye düşünüyorsun ama zamanla tukeneceksin ve aradığını bulamadığın icin/ emek verip karsilik bulamadığın ve heba ettiğin zamana üzülecek/keşke diyeceksin
Bir yorumunda "siz ayrilirdiniz" demissin alintilara, evet ben ayrilirdim çünkü insanlar degismez ve bana uymuyorsa gereksiz tahammülü kendime zarar olarak görürüm (tahammülüm.zamanla azaldi insanlara karşı ).
Adam bir adim atar "ben senin icin şunu aştım " der halbuki bu beklentinin onda biri bile değildir
34 yasina gelmis birini degistiremezsin, istese senin icin fedakarlik edebilirdi ama bunu bile zul görüyor
Bendeki izlenim: sevgilin cok sıkıcı biri!
Neden hep kadınlar dertleniyor hiç görüşemiyoruz ya diyecidden yani ben de eşimle flört dönemindeyken günde 15 dakika çok çok yarım saat tlfla görüşürdük ki ayrı şehirlerde idik üstelik, benim hep içime dert olurdu biraz daha konuşsak keşke diye ama benimkinden bir kere bile duymadım öyle birşey. ben de üzüntümü dile getirmezdim totosu kalkmasın diye ama..
Gerçi gayet içi boş konuşmalardı her akşam fix özledim seni keşke burda olsan vs vs , düşününce yarım saat bile fazla bu muhabbetlere
Ne is yapıyor. ? Bi arkadsiminda görüştügu vardi evde aksamlari cekmiyr derdi ve aramaz sormazdi bahaneler filan evliymisss meğer bence evli filan olmasin ?boyle bi sacmalik gormedim kardesi mi hangi devirdeyiz yaaa bence ya istemiio ya cepte biliyo ? Boyle sevgili mi olur canım dikkat et bence altindan baska bisy cikmasin?Öncelikle merhaba. Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Erkek arkadaşım yoğun çalıştığı için gün içinde pek konuşamıyoruz ama her an iletişim halinde sayılırız yine de hakkını yiyemem :) akşamları da telefonu küçük kardeşi alıyor yani iletişimimiz akşam 8 de kesiliyor genelde. Aynı şekilde pazar günleri de telefon küçük kardeşinde oluyor ve gün içinde sadece 1 kez ne yaptığını söyleyip konuşma bitiyor.
Konuyu açmama sebep olan olay ise şu. Bayramın birinci günü sadece iyi bayramlar dedi iyi bayramlar dedim konuşma bitti. Dün hiç yazmadı. Bugün de dün hiç müsait olamadım müsait olunca ararım dedi ve konuşma bitti. Ben tepki gösterince de bozuldu elimden geleni yapıyorum dedi.
O benim abarttığımı düşünüyor. Ben de sizlere sorup fikir almak istiyorum sizce bunlar anormal mi yoksa ben mi abartıyorum?
bende aksam saat 7 den sonra telefonuma hic bakamam, yatmadan once bir bakarim ondada hosuma giden bisey varsa cvp veririm yoksa sabaha birakirim.
AMA evliyim 3 yasinda kizim var.
baska herhangi bir durumda her aksam telefona bakmamak yada bakamamak biraz sacma.
baska bir hat alip yeni sevgilisiyle konusmasi cok zor degildir ama yinede siz bilirsiniz tabi.
Buradaki kadınların çoğu 34 yaşındaki bir erkeğin telefonu 11 yaşındaki kardeşine verip iletişimi kesmesine inanmaz.Siz inanmayı seçmişsiniz.
Sizi aldatmıyor,evli değil,başka hattı yok,dibdibesiniz,kimliğini bile gördünüz ...E o zaman sorun ne ? Erkek arkadaşınıza kızacağınıza burada size vakit ayıran kadınlara kızıyorsunuz ?
Yaşayın mutlu mutlu Bize ne?????
çok boğuyosun bnce. kendini çekmesi aşırı ilginden kaynaklanıyor. son msjı hep o atsın . nerdesn nie cwp yok diede yazma. bırak birazda o merak etsn. çok yoğndm yazdğnda tmm yaz bırak hiç sorgu sual olmadan.
dikkat et 11 yaşındaki kardeşi deil oğluda olabilir.. kadınların 6. hissi genelde çıkar.. ve burdaki kadınlarda boş konuşmuyor. annesiyle tanışmayı teklif et bakalm nasıl bir tepki vercek. duruma göre kendini yakma cnm
bence abartmıyorsun,aksine gayet haklısın,o nasıl iş öyle,iyi bayramlar deyip kestirip atmak,tuhaf,seven adam sevdiğini merak eder en azından ...
kardeşine telefon vermeyi hiç saymıyorum bile
aaa evet yaaa bak evli de olabilir haklısınNe is yapıyor. ? Bi arkadsiminda görüştügu vardi evde aksamlari cekmiyr derdi ve aramaz sormazdi bahaneler filan evliymisss meğer bence evli filan olmasin ?boyle bi sacmalik gormedim kardesi mi hangi devirdeyiz yaaa bence ya istemiio ya cepte biliyo ? Boyle sevgili mi olur canım dikkat et bence altindan baska bisy cikmasin?
yok tatlım onu kastetmedim,yani bi iki mesaj atıp arayarak günü kapatmaz ,akşam belli saatten sonra kardeşine teli vermez en azından seni arar bi kaç dakka da olsa demek istedim,yanlış anlattım ben pardonMerak ediyor tabiki sanırım ben yanlış ifade ettim. Ne yaptın dün kaçta eve gittin nerdeydin vs. bunları sorar her zaman.
Ne is yapıyor. ? Bi arkadsiminda görüştügu vardi evde aksamlari cekmiyr derdi ve aramaz sormazdi bahaneler filan evliymisss meğer bence evli filan olmasin ?boyle bi sacmalik gormedim kardesi mi hangi devirdeyiz yaaa bence ya istemiio ya cepte biliyo ? Boyle sevgili mi olur canım dikkat et bence altindan baska bisy cikmasin?
Sen yap aynısını ona, açma telefonunu aradığı Zaman , 3-5 saat sonra msj at müsait değilim canım dönücem ben sana diye, sonra da dönme. 1 hafta 10 gün takıl bu şekilde, tepkisine göre de olayı şekillendir
Bence bu işin içinde başka bi iş var. O 11 yaşındaki çocuk kendi çocuğu olabilir. Hangi mantıklı ilişkide 2 yıl birlikte olunur da aileden kimse bilmez. Anne baba bilmese de abi kardeş bilir en azından tuhaf bu haller. Annesinin telefonu yok demişsiniz bu adam evle nasıl irtibat kuruyor acil bir durum falan olunca. Benim annem köyde yaşıyor onun bile telefonu var. Hangi devirde yaşıyoruz evde sevgilinden başka kimsede telefon yok. Kimliğe kanma asam evlenip boşanmış olabilir ya da sahte kimlik bile kullanıyor olabilir. Geçen yıl bi mevzu olmuştu haberlere falan çıktı. İlaç mümessili adam arkadaşının kimliğini kullanarak başka bi kadınla evleniyor. Kadın hamile kalıyor aile hekimliğinden kadına ulaşamayıp eşinin isminden numarasını bulup arıyorlar eşinizin hamileliği nasıl diye oradan olay patlak verip ortaya çıkıyor . Adamın adı bile başkaymış evli ve çocuğu varmış. 2 gün ilk eşinde diğer günler yeni eşinde kalıyormuş. Neler oluyor hayatta..
yok tatlım onu kastetmedim,yani bi iki mesaj atıp arayarak günü kapatmaz ,akşam belli saatten sonra kardeşine teli vermez en azından seni arar bi kaç dakka da olsa demek istedim,yanlış anlattım ben pardon
Peki o zaman sorun ne ?Diğer normal günlerde 2 saatte bir arar mesaj atar. Haftada iki gün ne kadar yorgun olursa olsun 1 saatlik yol gelir görüşürüz. Öyle umursamaz bir adam değildir.
Bu evli mi değil mi mevzusunu pek anlamadım tam okuyamadım .yani senin sevgilin 2 senedir evli olsa anlamaz misin bilemedim nasıl bi iletisiminiz var .bide sen kac yasindasin acaba .he yani küçük kardeşe telefon verilir ama bu bahane değil ihmal etmemek için sevgiliyi alınır elinden aranıp sorulur .tamam herkes ilgili olucak diye bişey yok ama .ilgisizlik seni mutsuz ediyosa sıkıntı var konusmalisin bence
Evli olmayabilir inatla bunu bildiğinizi söylediğinize göre. Peki evlilik hazırlığında olabilir mi belkide su anda sözünü kesiyorlardır. Kendinden böyle böyle uzaklaştırmak istiyordur seni. Bak benim yorumuma yazmıssın arkadaşın demişki iliskinizin durumu bilmezler diye. Evet bunu ikinizden başka kimse bilemez ama sizinki ilişki değilki bu anlattıklarına göre. Mutlaka ama mutlaka altından birsey çıkacak bak gör. Biz seni tanımasakta yardımcı olmaya çalışıyoruz ağır eleştiriler canını sıkmasın gözünü açsın.
Pek
Peki o zaman sorun ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?