- 10 Eylül 2023
- 357
- 14
- 18
- 24
Arkadaşlar 2 buçuk 3 yıllık ilişkim var benden 12 13 yaş büyük sadece herşey dört dörtlük giderken birden en ufak bişeyde yanlış anlaşılma oluyor ve inanılmaz tartışıyoruz günlerce uzuyor ve çok yıprandım her zaman haklı çıkıyor daha doğrusu haksız duruma getiriyor beni örnek vereyim biraz sesim yükselsin onun daha çok yükselir inata başlarız hemen ben. Onun için çok mücadele ettim say say bitmez ailemde de dahil .
Ama en ben ağlarken geçip içerde uzanıyor haklıda haksızda olsam insan kıyamaz .ben ona sevgi diyorum kendisi saygısızlık yapınca bakmıyor hiç en ufak bişeyime takılıyor benim .
Anlatmaya çalışıyorum kadın olan benim benden çok konuşuyor .
Sağlıksız olmaya başladı.şuanda tatildeyiz kavga ettik üstelik arkadaşıda evde yanımıza uğradı .
Artık bir çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.kendisi 35 ben 23 yaşındayım. Yardım edin akıl verin lütfen yapamıyorum
Ama en ben ağlarken geçip içerde uzanıyor haklıda haksızda olsam insan kıyamaz .ben ona sevgi diyorum kendisi saygısızlık yapınca bakmıyor hiç en ufak bişeyime takılıyor benim .
Anlatmaya çalışıyorum kadın olan benim benden çok konuşuyor .
Sağlıksız olmaya başladı.şuanda tatildeyiz kavga ettik üstelik arkadaşıda evde yanımıza uğradı .
Artık bir çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.kendisi 35 ben 23 yaşındayım. Yardım edin akıl verin lütfen yapamıyorum