• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle inanılmaz tarşıtışıyorum ama bırakamıyorum

Miraces

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
357
14
18
24
Arkadaşlar 2 buçuk 3 yıllık ilişkim var benden 12 13 yaş büyük sadece herşey dört dörtlük giderken birden en ufak bişeyde yanlış anlaşılma oluyor ve inanılmaz tartışıyoruz günlerce uzuyor ve çok yıprandım her zaman haklı çıkıyor daha doğrusu haksız duruma getiriyor beni örnek vereyim biraz sesim yükselsin onun daha çok yükselir inata başlarız hemen ben. Onun için çok mücadele ettim say say bitmez ailemde de dahil .
Ama en ben ağlarken geçip içerde uzanıyor haklıda haksızda olsam insan kıyamaz .ben ona sevgi diyorum kendisi saygısızlık yapınca bakmıyor hiç en ufak bişeyime takılıyor benim .
Anlatmaya çalışıyorum kadın olan benim benden çok konuşuyor .
Sağlıksız olmaya başladı.şuanda tatildeyiz kavga ettik üstelik arkadaşıda evde yanımıza uğradı .
Artık bir çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.kendisi 35 ben 23 yaşındayım. Yardım edin akıl verin lütfen yapamıyorum

kendisi 35 ben 23 yaşındayım
Yaşça büyük erkeklerin küçük kızlarla birlikte olmasının sebebi onları kolay yönetebilmesidir gözü açılmasın ki bana katlansin düşünceleri var.
Ama en ben ağlarken geçip içerde uzanıyor
Seven erkek bunu yapmaz.
herşey dört dörtlük giderken
Sizin ilişkiniz malesefki dört dörtlük değil -4 hatta -150000.
Ay lütfen kendine gel ve su kart herifi terket. Herif seni delirtip kenara çekiliyor sen üzüldüğünle kalıyorsun.

Yaşça büyük erkeklerin küçük kızlarla birlikte olmasının sebebi onları kolay yönetebilmesidir gözü açılmasın ki bana katlansin düşünceleri var.

Seven erkek bunu yapmaz.

Sizin ilişkiniz malesefki dört dörtlük değil -4 hatta -150000.
Ay lütfen kendine gel ve su kart herifi terket. Herif seni delirtip kenara çekiliyor sen üzüldüğünle kalıyorsun.
Evet gelip özür diledi öptü ama ben hala ağlıyormuşum ölümü varmış niye ağlıyormuşum :(
canım çok sıkkın yaptığım fedakarlıklar geliyor aklıma

Adam ayaklı manipülatör
Sen narsistsin diyorum ve daha çok kavga çıkıyor kabul etmiyor ben çok dik başlıyımdır .ama elimde değil ezdiremiyorum
Kaç kurtul bu adamdan genceciksin ömrünü yer bitirir bunun gibiler. Neden kendi yasıtlarıyla ilişki kuramadığı belli ruh hastası😂

Evet gelip özür diledi öptü ama ben hala ağlıyormuşum ölümü varmış niye ağlıyormuşum :KK43:
canım çok sıkkın yaptığım fedakarlıklar geliyor aklıma
İşte seni üzüp üzüp ne olmuşki naptım ki kafasında Nevossunda dediği gibi manipüle ediliyorsun.

İşte seni üzüp üzüp ne olmuşki naptım ki kafasında Nevossunda dediği gibi manipüle ediliyorsun.Eve
İşte seni üzüp üzüp ne olmuşki naptım ki kafasında Nevossunda dediği gibi manipüle ediliyorsun.
Evet .nasıl davranmalıyım sabah? Şuan salonda yatıyor bende. Odada gerçekten kırgınım ve nasıl ne yapmam gerektiği bilmiyorum

Bu yaşta 35 yaşındaki adamla ne işin var? Yaşıtız neredeyse bende 24 üm ilişkide yaş farkı çok olunca sorun oluyor bence. Adam sana saçma sapan davranıyor seven insan böyle yapmaz. Aynı evde yaşıyorsunuz galiba yerinde olsam evleri ayırırım hemen bu muameleyi görmeye değer mi? Kadın olan benim diye falan anlatmaya çalışma o zaten herşeyin farkındadır sadece işine geldiği gibi davranıyor izin verme buna.

Daha cok gencsin boyle biriyle ne isin var? Nasil davranmaliyim diyorsunuz bakin size soyluyorum. O evden ciktigi anda pilini pirtini topla evi terk et sana ulasabilecegi heryerden onu engelle. Sonra hayatina bak kendi yasitlarinla sana gercekten deger veren gercekten seven biriyle birlikte ol. B.k gibi bir iliskide degersiz olma.

Belli ki adam siz küçüksünüz diye lafını geçirmeye çalışıyor. Şimdi ben olsam böyle bir adamdan ayrılırdım arkama bakmadan kaçardım. Yaşınız çok küçük ya adam mı kalmadı

anlattığınız şeyler o kadar tipik ki. genelde, kendi yaşıtlarıyla iletişim kuramayan yetersiz ve sorunlu erkekler çocuk yaşta sayılabilecek kadınlarla birlikte olmayı tercih ediyor. siz yaşıtlarınıza göre çok olgun olduğunuz, onu çok iyi anladığınız için değil :))))) çünkü böylece sizi yönetebilmesi kolaylaşıyor. düzgün biri olsaydı sizinle işi olmazdı zaten. en ufak sorun yaşadığınızda sizi duygusal olarak cezalandırarak manipüle etmeye çalışıyor işte. böylece aman sorun çıkmasın diye onun istediği gibi davranıyorsunuz.

ayrılın.

ben ağlarken geçip içerde uzanıyor haklıda haksızda olsam insan kıyamaz .ben ona sevgi diyorum kendisi saygısızlık yapınca bakmıyor hiç en ufak bişeyime takılıyor benim .

Yani yazınızının bu kısmı bile yaterli ondan ayrılmanız için.
Ne işiniz var duygularınızı önemsemeyen empati yoksunu büyümemiş 35'lik ergenle.
Ayrılın sizi el üstünde tutacak yaşınıza yakın birinin bulun.
Şahsen benden bu kadar büyük biri bana bu şekilde davranmasına izin vermem, anında tekmeyi basarım.

Yaşına uygun birini bul. Eglenmene, mutlu olmana bak. 35 yaşına gelmis ama buyuyememis, manipulator adamlar üfleye üfleye fare gibi yer insanı.

kendimden 12 yaş büyük bir adama sümüğümü dahi sürmem değil ki gözyaşımı dökücem onun için. Bu aralar böyle ilginç konular cok olmaya başladı
Doğru diyorsunuz ama ben biraz pişman olsun istiyorum hep alttan alan ben oluyorum

kendimden 12 yaş büyük bir adama sümüğümü dahi sürmem değil ki gözyaşımı dökücem onun için. Bu aralar böyle ilginç konular cok olmaya başladı
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum beni çok yönlendiriyor

Back
X