• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle inanılmaz tarşıtışıyorum ama bırakamıyorum

Sen narsistsin diyorum ve daha çok kavga çıkıyor kabul etmiyor ben çok dik başlıyımdır .ama elimde değil ezdiremiyorum
Hiçbir narsist "ben narsistim" demez ki, tabi ki kavga edecek.
Yukarda başka bir arkadaş daha yazmış, erkeklerin bu kadar ufak ve tecrübesiz kızlarla olmalarının asıl sebebi yönetmek, kontrol altında tutmak ve manipüle etmek istemeleri.

Bir an önce kendinizi toparlayıp bu ilişkiyi bitirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Hiçbir narsist "ben narsistim" demez ki, tabi ki kavga edecek.
Yukarda başka bir arkadaş daha yazmış, erkeklerin bu kadar ufak ve tecrübesiz kızlarla olmalarının asıl sebebi yönetmek, kontrol altında tutmak ve manipüle etmek istemeleri.

Bir an önce kendinizi toparlayıp bu ilişkiyi bitirmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Yani 23 sizce ona göre küçük müdür mesela kardeşi var kız oda 21 22 yaşında banada yönettiği gibi yapıyor bilmiyorum zamanla yapabileceğim sanırım😒

Arkadaşlar 2 buçuk 3 yıllık ilişkim var benden 12 13 yaş büyük sadece herşey dört dörtlük giderken birden en ufak bişeyde yanlış anlaşılma oluyor ve inanılmaz tartışıyoruz günlerce uzuyor ve çok yıprandım her zaman haklı çıkıyor daha doğrusu haksız duruma getiriyor beni örnek vereyim biraz sesim yükselsin onun daha çok yükselir inata başlarız hemen ben. Onun için çok mücadele ettim say say bitmez ailemde de dahil .
Ama en ben ağlarken geçip içerde uzanıyor haklıda haksızda olsam insan kıyamaz .ben ona sevgi diyorum kendisi saygısızlık yapınca bakmıyor hiç en ufak bişeyime takılıyor benim .
Anlatmaya çalışıyorum kadın olan benim benden çok konuşuyor .
Sağlıksız olmaya başladı.şuanda tatildeyiz kavga ettik üstelik arkadaşıda evde yanımıza uğradı .
Artık bir çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.kendisi 35 ben 23 yaşındayım. Yardım edin akıl verin lütfen yapamıyorum
Allah aşkına kafayı mı yediniz yas farki var ayrıca buna rağmen kavga gürültüde var adamın normalde bu kadar genç birini kacirmamaya çalışması lazımken sizi umursamiyo, evlenince bunun misli mislini yaşayacaksın şimdi boyleyse garantiye alinca neler neler olur ah ah insanın kendine yaptığını kimse yapmıyor.Kac kaç kaç of yada.kacma sen bilirsin evlen gör

ev kimin evi senin mi onun mu? acilen o evden çıkacaksın. seni manipüle ediyor. ne işin var o yaşta adamla?

10 yaş küçük kızla birlikte olmasını biliyor ama akıl almıyor. Gerçekten sizde ilginçsiniz. Size bunu diyen biriyle birlikte olma nedeniniz ne?
Haklısınız yani aslında çok uzun zamandır birlikteyiz aile baglarımız vs herşey iyiyken mükemmeliz ama tartışmaya gelince kötü oluyoruZ

Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum beni çok yönlendiriyor

"Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum" nedir Allah aşkına. Tekmeyi basman gerekirken tam tersine 35 yaşındaki ergenin davranışlarına çözüm bulma derdimdesin. Çok değil bir kaç sene sonra bununla devam ettiğinizde geri dönülmez hatalar yaparsınız ve çok pişman olursunuz. 23 yaşında genç birisin en güzel zamanını bu adamla harcama. Yoksa çok pişman olursunuz.

Bu yaşta 35 yaşındaki adamla ne işin var? Yaşıtız neredeyse bende 24 üm ilişkide yaş farkı çok olunca sorun oluyor bence. Adam sana saçma sapan davranıyor seven insan böyle yapmaz. Aynı evde yaşıyorsunuz galiba yerinde olsam evleri ayırırım hemen bu muameleyi görmeye değer mi? Kadın olan benim diye falan anlatmaya çalışma o zaten herşeyin farkındadır sadece işine geldiği gibi davranıyor izin verme buna.
Çok haklısın:( sanırım kör olmuşum daha ağır davranmam gerekiyor ipleri fazla verdim eline

Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum beni çok yönlendiriyor

Boyle ne yapacagini bilmez halde, kendi sinirlarinizi koruyamiyorsaniz degil 12 yaş 5 yaş bile buyuk insanlarla birlikte olmayin sizi evire cevire oynatir. Ha yaşitiniz olunca sorun biter mi belki bitmez ama en azindan kendi yaş grubunuz olur karsinizdaki. 🙄

Tatildeyiz şuanda kiraladık sabah geldi özür diledi öptü çok sinir etmişim sesimi yükselmişim diye kızmış bu kadar bilemiyorım😥😥

Off resmen küçük çocuklara nasıl davranıyorsa öyle davranıyor size. Zaten yaş farkından dolayı sevgili gibi davranmaz. Birde şimdi öpünce öfkeniz geçiyor zamanla öpünce de gecmiyecek.

Yani 23 sizce ona göre küçük müdür mesela kardeşi var kız oda 21 22 yaşında banada yönettiği gibi yapıyor bilmiyorum zamanla yapabileceğim sanırım😒
Tabi ki küçük yahu, bunu bize sormayın matematik hesabı yapın.
Nesil farkı var aranızda, ve adam sırf küçüksünüz diye sizi yönetip kontrol ediyor. Yarın öbür gün onu giyme bunu giyme, onunla konuşma, buna niye baktın filan da başlayacak (ki belki başlamıştır bile)

Tekrarlıyorum tavsiyemi, derhal ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum.

Tabi ki küçük yahu, bunu bize sormayın matematik hesabı yapın.
Nesil farkı var aranızda, ve adam sırf küçüksünüz diye sizi yönetip kontrol ediyor. Yarın öbür gün onu giyme bunu giyme, onunla konuşma, buna niye baktın filan da başlayacak (ki belki başlamıştır bile)

Tekrarlıyorum tavsiyemi, derhal ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum.
Evet avukat olacam. Avukat olmamı istemiyor başımıza iş gelir diye beni rahatsz ederler diye hakimliğe çalış diyor

Ben mi acaibim yeni nesil mi acaip, 23 yaşındayken yaşıtım sevgilim vardı, herkes ailesinin evinde yaşıyordu o sırada master yapıyordum. Ne cesaretle ne olduğu belli olmayan ortayaşlı bir herifin evine taşınıyorsunuz, adam eğitime kadar her şeye karışıyor .... kardeşim siz iyi misiniz yahu ne işiniz var elin herifinin evinde yok mu kendi eviniz barkınız :KK57: Yeni nesil amma hızlı gidiyor, tanımadığı kart heriflerle birlikte falan yaşıyor adam kaşarrrrrrr buşmuş küçük çocuğu suya gçtürüp susuz getirir tabi.

Evet bana dün dediki benden 10 yaş küçük bi kız bana akıl vermesin dedin
Ne işiniz var böyle heriflerle?Gencecik kızsınız, yok mu yaşıtınız doğru düzgün biri?Suç adam da değil ki, bulmuş dişine göre, parmağında oynatıyor.Bir de üzülsün, pişman olsun diye bekliyorsunuz.

Evet avukat olacam. Avukat olmamı istemiyor başımıza iş gelir diye beni rahatsz ederler diye hakimliğe çalış diyor

Zerre sizi düşündüğü yok. Adam sizden 13 yaş büyük siz bu kadar yaş farkının farkında değilsiniz fakat sevgiliniz gayet farkında. Avukat olduğunuzda daha güçlü olacağınız için onu terk edeceğinizi adı gibi biliyor bu yüzden avukat olmanızı gelişmenizi istemiyor.

Back
X