Sevgilimle kadının ilişkisi...

Bütün sayfadaki yorumları okudum.. sevgiline güveniyosan eğer inan ama kadın zaten görünce mesaj at falan diyormus bariz belli seninleyken o kadınlada birlikte olduğu. Tabletten aktarmadan v.s anlamam ama güveniyosan inan ama herkesin dediği gibi icinde hep bi acaba ? Neden ? Neicin? Vb. Cümleleri dolanicak eskisi kadar sıcaklığın mutluluğun olmıycak
Böyle kadınlar Allaha havale ! Tiksintiler hepsi.

Tabletteki tarih yanlış dediyse ver tlfnunu ordaki tarihe bakıcam deseydın mesela....

Yada o yazışmayı ilk gorduğun dk onun tlfnunun içine bakamadın dıyelım. Yazışmaları görünce başka şeylere de baksaydın tarihlerine mesela sizin msjlaşmanızın tarihine önce tablete sonra kendı tlfnundaki tarihe baksaydın fark var mı yok mu anlardın. Yada tablette ikinizin daha önce çekilmiş olduğunuz resmi açıp tarihine bakabilirdin çünkü ne zamn oldugunu sende bilirsin... böyle doğrulatabilirdin....

Tarihi geçmiş bir konuşma dıyorya. Madem öyle, senin tlfnunun içinde eskıye dair hâlâ bu tür şeyler ne gezıyor dıyebılırdın. Ki bir buçuk yıldır hayatındasın madem çok uzun bir süre bu baska yalan mı bulamamış...

Antin kuntin işler oturdum tek tek yazıyorum bende ya. Hiç uğrasma bırak. Sinekte minnak ama mide bulandırır.
Evlilik yok nişan yok sen terketmycen de ben mi edicem istediğin şekilde gürültü patırtı çıkarıp ben salak değilim böyle böyle yaptın biliyorum diyebilirsin..

O tlfn konuşması da planlı. Üstüne basarak neden uzun zamandır görüşmediğimiz için diyor ki?

Sen de ayrılırken söylersin, kız beni aradı itiraf etti falan yardır gitsin yalandan kim ölmüş bi yalanı ortaya çıkaracak bu söylediğin öyle düşün

Terket :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…