Sevgilimle kadının ilişkisi...

Oda bir tercih haklı olabilirsiniz. Ben açıkçası okuduğumda sizin hala ilişkinize dair umudunuz var sandım. Eğer ipleri koparaksanız bunu yapabilirsiniz. Ben şahsen muhattap olmazdım. Yada başıma gelse sinirle ne yapardım bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eski fotoğraf makinesi değil ki bu tarihler şaşsın. Tablette tarihler şaşmaz,yanlış olmaz. Bende çok kez gördüm kendi tabletimde, doğru tarihler. İçinde ki şüphe seni yıllarca yiyip bitirecek,hiçbir zaman yüzde yüz emin olamayacaksın ne yazık ki. Çok zor durum bunlar..İnşallah hala aldatıyorsa bir şekilde karşına çıkar..

Görünen köy kılavuz istemez diye bir söz vardır.

Tarih belli konuşma üslubu belli. Erkek arkadaşınızın yalan söylediği belli. Bennce ne duruyorsun neyin kanıtını arıyorsun ki??

Bu arada o nasıl bi kadın o nasıl bi konuşma üslubu. Igrendim.

Tablete aktarip msjlarina baktiginiza gore bastan guvenmediginizi dusundum ve supheleriniz hakli cikmis. Tarihler farkli cikmaz ne zaman atildiysa msj ozamanin tarihi olur. Simdi bunu kabullenip ayrilmazsaniz devami gelir. Bence kararli olun..

Tablete aktarip msjlarina baktiginiza gore bastan guvenmediginizi dusundum ve supheleriniz hakli cikmis. Tarihler farkli cikmaz ne zaman atildiysa msj ozamanin tarihi olur. Simdi bunu kabullenip ayrilmazsaniz devami gelir. Bence kararli olun..
Haklısınız eşyalarımı toplucam her gece konuştum zaten yapamıyorum diye cevabı sadece tamam oldu

Eşimin geçmişinde 10 tane kadınla birlikte olduğunu bilsem koymaz ama 1 tane kadınla yaşadıklarına bu şekilde şahit olsam midem bulanır 10 kez gözden geçiririm ilişkimi evli olmama rağmen ki senin yapacağın şey çok basit sadece yol vericeksin.

Her şey açık ortada kanıta gerek yok. Ayrıca diyelim sizden önce yahu kadın hala mesaj atma cesaretinde bulunuyor. Yok yatakta çok iyisin yok özlerim sevgilinin gitmeyeceği ne malum

Nasıl tabletten bağlandın bende yapmak istiyorum ama korkuyorum göreceklerimden şüphe başladı bende bugün sırf kuruntu kendime vesvese verdiğimi düşünüp aile danışmanına gittim tabi öncesinde psikiyatriye içim rahatladı degil eşimin tel hiç karıştırmadım hoş karıştırmak istesemde hiç anlamıyorum telden eşimin tel Afyon es 5 napsam sizede ayrıl derim şüpheyle yaşamak aylılmaktandaha can yakıcı

Anliyorum insan yüzüne vurmak ister haklisin ama bilemedim nasil kanitlayabilirsin... yani tarih dogru ama adam inkar etmis sen de o an tepkini koymamissin ki. Simdi ne yapabilirsin bilmiyorum canim

konusup daha fazla kendını kotu duruma dusurme bence
def et gıtsın

tabletle telefon tarıh saat tutar
tutmuyorsa yalan soyluyor demektır

gordugune ınan

'' Büyük ihtimalle hayatında benim olduğumu bile bile kadın kabul etmiş birlikte olmuşlar yakalanmamak için gördüğün zaman söyle diye mesaj atıyor.'' Bu da zeten sizinle birlikte oldugunun kanıtı değil mi ben mi yanlış anladım.

Tabletteki tarih kesin sekilde dogrudur. Saatine kadar.. Evli degilsin nisanli degilsin yol ver gitsin. Ben boyle mesaji esimde gorsem bosarim ki sen sevgili diyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…