- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
-
Senden önce sevgilisi olsa birlikte olsalar birseyler yaşasalar neysede bu muhabbet çok tiskinç...
Oncesi sonrasi benim için farketmezdi sanırım.Def et gitsin soyledikleride inandirci değil
Ben x in kız arkadaşıyım. Mesajlarınızı okudum.küçük düşmemek için hatta o dönem ayrıydık bu tarihte mi görüştünüz erkek arkadaşım kesinlikle kabul etmiyor çünkü 2 sene önce konuştuğunuzu söylüyor doğru olan nedir yazsam sizce ?Hersey ortada arada yine maalesef sadece cinsellik icin bulusabilirler.
Kadin seni rakip gormeye baslamis bile hikayeden gözetlemeler meraklar.
Ne yapmayi düşünüyorsun?
Olur.Bakalim neler anlaticak.Konusmadan rahat edemeyeceksiniz çünkü.Ama kadina hiç güvenmeyin.icinizi rahatlatacak seyler söylemeyecekBen x in kız arkadaşıyım. Mesajlarınızı okudum.küçük düşmemek için hatta o dönem ayrıydık bu tarihte mi görüştünüz erkek arkadaşım kesinlikle kabul etmiyor çünkü 2 sene önce konuştuğunuzu söylüyor doğru olan nedir yazsam sizce ?
Yani belki zoruna gidip erkek arkimin kabullenmeleri falan anlatabilir diye düşünüyorum.Olur.Bakalim neler anlaticak.Konusmadan rahat edemeyeceksiniz çünkü.Ama kadina hiç güvenmeyin.icinizi rahatlatacak seyler söylemeyecek
Belki sinirinden telefon edip kadina söver.Siz ayrilmayacaksiniz belli ki ama birdaha görüsmeyeceklerinden emin olmaniz şart.Yani belki zoruna gidip erkek arkimin kabullenmeleri falan anlatabilir diye düşünüyorum.
Valla kafam çok karışık iki ucu b...klu değnekBelki sinirinden telefon edip kadina söver.Siz ayrilmayacaksiniz belli ki ama birdaha görüsmeyeceklerinden emin olmaniz şart.
Aslinda kadinla hic muhatap olmasaniz daha iyi.Öyle erkek delisi bir kadinla nasil konusulur bilemedim.Sinirinizi çok bozacak.Erkek arkadasiniz size kendini ispatlamak zorunda.Valla kafam çok karışık iki ucu b...klu değnek
Ben daha ne yapayım aradım diyor mesaj atacağım dediğimde ise at için rahatlıcaksa istediğini yap dedi. E anlaşmışlarsa zaten söylemesi kolay ağız birliği yaparlar.Aslinda kadinla hic muhatap olmasaniz daha iyi.Öyle erkek delisi bir kadinla nasil konusulur bilemedim.Sinirinizi çok bozacak.Erkek arkadasiniz size kendini ispatlamak zorunda.
Yok yapmayin hakliyken haksiz olursunuz.ama hincini nasil alacaksin bilmiyorum.istersen kadinla bir anlasma yap.onunla guzelce konus.isbirligi icinde olun.Kadin desin ki seni cok özledim gell seni bekliyorum...falan. bakalim ne cevap yazicak seninki? cevabi da aynen sana gondersin.Yani böylesi daha mantikli muhatap olacaksan.Yahu şeytan diyor ki at bütün takip ettiği arkadaşlarına konuşmayı rezillik neymiş gururun kırılması nasıl birşeymiş görsün... öğretmen ya bir de... ama kendime yakıştıramıyorum işte
Şuan gidemez zaten ben yanındayım. Birlikte yaşıyoruz 1 senedir beni bırakıp hayatta gitmez yani... kadının da iş birliği yapacağını sanmıyorum öyle bi durum olursa erkek arkadaşımı kaybetmiş olur çünküYok yapmayin hakliyken haksiz olursunuz.ama hincini nasil alacaksin bilmiyorum.istersen kadinla bir anlasma yap.onunla guzelce konus.isbirligi icinde olun.Kadin desin ki seni cok özledim gell seni bekliyorum...falan. bakalim ne cevap yazicak seninki? cevabi da aynen sana gondersin.Yani böylesi daha mantikli muhatap olacaksan.
Nikahla kocam olmasına gerek yok ki... 1 senedir birlikte yaşıyoruz. Evet elimde net birşey oİcinin rahat etmesini istiyorsan, ayril.. Nikahli kocanda mi sanki kanit ariyosun
nikahlı kocam olmasına gerek yok ki. 1 senedir birlikte yaşıyoruz. Evet kanıtım olsun istiyorum ki içim tamamen rahat bi şekilde gidebileyim. Kadının söylediği birşey vs çünkü erkek arkadaşıma kalırsa 2 sene önce ki olay ve ben haksızlık yapıyorum. Gerçekten hepimiz net bi şekilde bitirmek isteriz elimizde ispat olmasını isteriz yanlış mı düşünüyorumİcinin rahat etmesini istiyorsan, ayril.. Nikahli kocanda mi sanki kanit ariyosun
merhaba hanımlar son 2 haftadır kafamı kurcalayan bi konu var. İşin içinden kendim çıkamıyorum ve sonunda size danışmaya karar verdim. El birliğiyle derdime çare bulalım. Yaklaşık 1 buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var. İlişkimizin 3.cü ayın da erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl böyle bi kanıya vardın derseniz tabletten sevgilimin telefonuna bağlandım ve bütün fotoğraflar tablete düştü. Alınan ekran fotoğrafları vs falan. Bi konuşmaya denk geldim. Bi hanım erkek arkadaşıma tekrar gel çok afedersiniz ama yatakta çok iyisin yine gel özlerim seni, mesajımı görünce bana dön vs. Erkek arkadaşım 2 tel kullanıyor iş amaçlı diğeri. Benim görmediğim sık kullanmadığım telefonuna mesaj atmış bu hanım. Büyük ihtimalle hayatında benim olduğumu bile bile kadın kabul etmiş birlikte olmuşlar yakalanmamak için gördüğün zaman söyle diye mesaj atıyor. Şimdi gelelim esas konuya. Erkek arkadaşım benden önce olan bir olay olduğunu söylüyor fakat tablete düşen tarih doğrulamıyor söylediğini. Böyle birşey olabilir mi yani tarihi yanlış verebilir mi tablet ? İçim inanılmaz huzursuz. Hatta geçen hafta erkek arkadaşıma arattım bu hanımı çünkü ben bu olayı açtıktan hemen sonra benim instagram hikayelerime bakmış. Ne tesadüf... neyse aradı kız arkadaşımın hikayelerine bakmışsın ben gördüm hayırdır falan dedi. Yooo meraktan baktım vs diye geçiştirdi kız ama tavırlı konuşuyordu sanki. Bu hanım öğretmen ayrıca erkek arkadaşım da bahane ederek yabancı dil eğitimi alacaktı kuzenim ondan aradım uzun zamandır görüşmüyoruz falan dedi. Ben şüpheleniyorum şuan acabaa anlaştılar mı ? Hala görüşüyorlar mı ? Sizce ?
İçimin rahat etmesi için kıza mesaj atmayı düşünüyorum. Böyle bir mesaj gördüm ne zaman yaşandı diye. Sizce yanlış mı yapmış olurum. ? Eğer ben varken yaşandıysa ayrılacam ama elimde kanıtım olsun istiyorum. Gerçeği duymak istiyorum daha basit olur bitirmek. Lütfen bi fikir verin mesaj atsam mı ? Veya başka yolla nasıl öğrenebilirim
Kusura bakmayın fazla uzun oldu. Okuyan gözlerinize sağlık
Umarım... teşekkür ederim sağolunKadına mesaj atmayın ne alaka, zaten bu tarz işlerde bozmayı düşünüyorsa sizi yanlış yönlendirecek ve bitti.
bence siz ilişkinizin bitmesine daha hazır değilsiniz ve sevgilinize inanmak istiyorsunuz.
eğer bu olay sizi etkilemeyecekse gördüğünüze inanmak istemiyorsanız kapatın gözlerinizi erkek arkadaşınıza inanın.
bu seçimi yapmak için direk bir kanıt elinizde zaten kadınla muhattap olmak sizin canınız daha çok yakar.
Umarım en yakın zamanda doğru olanı seçersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?