Sevgilimle kadının ilişkisi...

Hersey ortada arada yine maalesef sadece cinsellik icin bulusabilirler.
Kadin seni rakip gormeye baslamis bile hikayeden gözetlemeler meraklar.
Ne yapmayi düşünüyorsun?

Hersey ortada arada yine maalesef sadece cinsellik icin bulusabilirler.
Kadin seni rakip gormeye baslamis bile hikayeden gözetlemeler meraklar.
Ne yapmayi düşünüyorsun?
Ben x in kız arkadaşıyım. Mesajlarınızı okudum.küçük düşmemek için hatta o dönem ayrıydık bu tarihte mi görüştünüz erkek arkadaşım kesinlikle kabul etmiyor çünkü 2 sene önce konuştuğunuzu söylüyor doğru olan nedir yazsam sizce ?

Arkadaşlar sanırım yazıcamm çünkü rüyalarıma bile gidiyor bu olay inanılmaz psikolojim bozuldu küçük düşürsem de düşeyim. Ben hareket etmeyeceğim ki gayet sakin bi mesaj atayım diyorum. Sonuçta utanacak durum da ben değilim. Ama güzel cool bi mesaj olsun istiyorum. Hatta varsa eğer böyle birşey sende kadınsın öyle birşey varsa ayrılacağımı da belirteyim mi ?

Olur.Bakalim neler anlaticak.Konusmadan rahat edemeyeceksiniz çünkü.Ama kadina hiç güvenmeyin.icinizi rahatlatacak seyler söylemeyecek

Gecelik bi durum için veya sadece xinsellik için nasıl gururumuzu hiçe sayabiliyorlar yahu ... bizde kadın değil miyiz aynı şey ikisinin de başına gelebilir hiç düşünmüyorlar çok yazık

Aslinda kadinla hic muhatap olmasaniz daha iyi.Öyle erkek delisi bir kadinla nasil konusulur bilemedim.Sinirinizi çok bozacak.Erkek arkadasiniz size kendini ispatlamak zorunda.
Ben daha ne yapayım aradım diyor mesaj atacağım dediğimde ise at için rahatlıcaksa istediğini yap dedi. E anlaşmışlarsa zaten söylemesi kolay ağız birliği yaparlar.

Bana öyle geliyor ki siz faturayı kadına kesme derdindesiniz. O ayarda bir kadın sen nasıl bir kadınsın atarlarını çokta tınlamaz. Yanlış yoldasınız. Muhattabınız sevgiliniz olacak eleman olmalı...

Yahu şeytan diyor ki at bütün takip ettiği arkadaşlarına konuşmayı rezillik neymiş gururun kırılması nasıl birşeymiş görsün... öğretmen ya bir de... ama kendime yakıştıramıyorum işte

İcinin rahat etmesini istiyorsan, ayril.. Nikahli kocanda mi sanki kanit ariyosun

Yok yapmayin hakliyken haksiz olursunuz.ama hincini nasil alacaksin bilmiyorum.istersen kadinla bir anlasma yap.onunla guzelce konus.isbirligi icinde olun.Kadin desin ki seni cok özledim gell seni bekliyorum...falan. bakalim ne cevap yazicak seninki? cevabi da aynen sana gondersin.Yani böylesi daha mantikli muhatap olacaksan.

Şuan gidemez zaten ben yanındayım. Birlikte yaşıyoruz 1 senedir beni bırakıp hayatta gitmez yani... kadının da iş birliği yapacağını sanmıyorum öyle bi durum olursa erkek arkadaşımı kaybetmiş olur çünkü

İcinin rahat etmesini istiyorsan, ayril.. Nikahli kocanda mi sanki kanit ariyosun
Nikahla kocam olmasına gerek yok ki... 1 senedir birlikte yaşıyoruz. Evet elimde net birşey o
nikahlı kocam olmasına gerek yok ki. 1 senedir birlikte yaşıyoruz. Evet kanıtım olsun istiyorum ki içim tamamen rahat bi şekilde gidebileyim. Kadının söylediği birşey vs çünkü erkek arkadaşıma kalırsa 2 sene önce ki olay ve ben haksızlık yapıyorum. Gerçekten hepimiz net bi şekilde bitirmek isteriz elimizde ispat olmasını isteriz yanlış mı düşünüyorum

Kadına mesaj atmayın ne alaka, zaten bu tarz işlerde bozmayı düşünüyorsa sizi yanlış yönlendirecek ve bitti.
bence siz ilişkinizin bitmesine daha hazır değilsiniz ve sevgilinize inanmak istiyorsunuz.
eğer bu olay sizi etkilemeyecekse gördüğünüze inanmak istemiyorsanız kapatın gözlerinizi erkek arkadaşınıza inanın.
bu seçimi yapmak için direk bir kanıt elinizde zaten kadınla muhattap olmak sizin canınız daha çok yakar.
Umarım en yakın zamanda doğru olanı seçersiniz :)

Umarım... teşekkür ederim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…