- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Ah gençlik ne taktiklerdiBen de çok kaldım mervelerde , ama ben onların aramasına müsade etmeden kendim arıyor sohbet ediyordum annemlerle, onlar da nasılsa konuştuk deyip beni aramıyorlardı
Ömrümde anneme bu konularda hic yalan söylemedim,
esimle sevgiliyken tatillerede gittim anneme düzgünce anlattım iznini aldım..
oda sagolsun hiç zaman yargılamadı
Eğer yargılayıp izin vermeseydi gitmezdim cünkü allah korusun basıma bisey gelse elin oglunun yanında ne dicektim aileme?
Böyle seylere kızıyorum. Nasıl iciniz rahat edicekki
Yaptığının yanlış olduğunu söylemek mi yargılamak?20 yaşında birey ne böyle yargılıyıcı mesajlar .... Bu ülkenin tutuculuğundan o kadar sıkıldım ki bir gün hayatına mal olucak.
Bence kesin patlarsın söyliyim. Annen çok dikkatli ve şüpheci çünkü. Mesela sana güvense, tamam kızım arada beni ara mutlaka habersiz bırakma demiyor. Arkadaşının numarasını ver arıycam diyor. Bunun hiçbir çözümü yok. Aklıma eski bir olay geldi. Birgün yolda yürüyordum, bir kızla sevgilisi elele yanımdan geçiyolardı, erkek rica etti lütfen sevgilimin annesiyle sevgilimin arkadaşıymış gibi konuşur musunuz sizinle birlikte olduğunu söylerseniz hayatımızı kurtarırsınız dediArkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
20Yargılamak için yazmıyorum ama yaşınız kaç? Keşke gizli saklı olmasa.. Umarım küçük değilsinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?