ne yargılaması kardeşim? kim yargıladı seni?Beni yargılamak sizin haddinize deil herkes kendine baksın
Hanımefendi herkes fikrini yazmış sizin haddinizemi beni yargılamak kız zaten gidecek bende fikrimi yazdım ne var bunda bn kimseye zararr gelmesini istemem tabikide hepsi bi annenin evladı herkesin içi sızlar ama bni yargılamak sizin haddinize deil konuşmalarına söylediklernize dikkat edin bn kötü örnek deilim aklıma o geldi ayrıca bende evliyim ve 21 yaşındayım dışarda kandırmaya çalışan insanlardan deilim kendi annemide hiç bi zaman kandırmadım ben .
Size ne?Artı buna ek olarak ciddi ciddi taktik verenler var. ben anlamıyorum ya bir insanın yalancı olması sizi rahatsız etmiyormuda onu yalana teşvik etmekde bir tereddüt yaşamıyorsunuz?
Allah korusun ya başına bişey gelirse bunda sizinde payınız olacak. bunu nasıl göze alıyorsunuz?? bişey olmaz demeyin zira neler neler oluyor bu hayatta. hergün haberlerde okuyoruz izliyoruz gencecik insanların başına neler geliyor. ve sorsan hepside benim sevgilim yapmaz ben ona güveniyorum diyerek gittiler. hiçbirşey olmasa dahi yalan sööylemek konusunda tavsiye vermek nasıl bir karakter ürünüdür acaba...
kaldıki sizin kızınız bu şekilde konu açsa ne dersiniz nasıl hissedersiniz? biraz empati!
Ay ay ne modern bir kadınSize ne?
20 yaşında reşit genç bir kadın kendi istediği seyi kafasına koymuş yapacak,başına gelecek herhangi bir durumdan hicbirimiz sorumlu olmayız merak etmeyin. En fazla sıkıntı çıkmasın diye temennilerde bulunuruz
Benim kızım buraya böyle konu acamaz çünkü kalmak istediği arkadaşını tanır gözlemlerim erkek dahi olsa tanımak bilmek kendi ellerimle güvenle bırakmak isterim.
Bazı aileler yokuşa sürdüğü için durum bu.
Genç insanlar istediklerini yaparlar,ne onlara ne de akil verdik diye bize birsey söylemek sizin haddiniz değil,haddinizin olması soz konusu bile olamaz.
Ay ay ne modern bir kadınçağdaşlıktan gözlerim kanadı :))
Cidden hayret... annene yalan söyleme dediğim için, yalan söyleme konusunda ki büyük ihtimal pişman olacağı (tehlikeli dahi olabilir) bir konuda yalan taktiği verenlere itiraz ettiğim için ben suçlu oldum! Devir gerçekten değişmiş...
Helal olsun sizeBurada akıl verenleri anlamıyorum .
Ne kadar riskli bir şey yaptığınızın farkında mısınız?
20 yaşında biri henüz ergendir,kararlarını alırken mantıktan ziyade duygularını önplana alır . Genç kızın isteği son derece yanlış . Bunu kendisi canı gönülden mi istiyor yoksa sırf erkeğin baskısıyla mı yalana basvuruyor belli değil. Evde ilaçla bayilitlabilir,cocuk psikopat sapık manyak olabilir, organ mafyasiyla calisiyor olabilir,arkadaslariyla birlikte tecavüz planı yapmış olabilir vs vs vs...
Yok 20 yaşındaymış da yok kendi hayatıymış da..
Burası Türkiye hanımlar!
Yazdığımız ihtimaller hayal ürünü değil her gün yaşanan şeyler.
Dahası hani nerede ilkeler hani nerede değerler?
Bir çocuğu yalana teşvik etmek nasıl bir mantığın ürünüdür?
ne klasik numaralar yazık hiç de utanma yok ananı kandıracan bi herif için aman ne olacak dimi...Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?