Yapmak istediklerimizle yapmak zorunda olduklarimiz vardir hayatta.ve dogru karari vermezsen hayatinin geri kalani sadece senin icin degil seni sevenler icinde katlanilmaz olabilir.ben buyugun olarak ve zamaninda istedigini yapmis biri olarak gitme diyorumGitmek istiyorum
Başka birini de sevgilinin telinden ara.. annen isteyince o kişiyi arayın.. hoparlöre verin konuşturun
Yarın bigün açacağın konu başlıklarından birkaçı:
Büyük hata yaptım,
Çok pişmanım,
Ahh şimdik aklım olsa,
Güvendim ona ama...,
Yakında evleniyorum nişanlımı çok seviyorum ama bakire değilim, kızlık zarı nasıl diktirilir...
Ailemin yüzüne bakamıyorum...
Vs
Vs
Bu forum bu tür konularla kaynıyor... Asla yargılamak değil, sen bilirsin ama yapma kardeşim. Çok pişman olursun. Haram olandan hayırlı bişey çıkmaz.
Ayy ben 2 çocuklu evli barklı kadınım ama hala annemin sözünden çıkmam.. ona yalan söylesem vicdan azabından uyuyamam.. bakma teori iyi pratiğim yok :))wayyyy iyiki senin gibi kizim yok ayakta uyuturdu beni
şu tavsiyeyi vermeye utanırım yemin ederim. çok yazık...ARama birleştirme yapın arkadaşınız yanınızda gibi .yada ses deişrme uygulaması indirin sevgiliniz sesini deiştrip konuşşun. Yapamam diyorsanz gitmeyn bn zaten kandrmaya çok karşıyım ama aşk için herşey mübahtır
Yooo yargılamak biZe düşmezde şu yalan işini 10 kere düşün çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar sonra senin çıranda yanmasında ayrıca malüm ateşle barut yanyana kardeş kardeş yatmaz sonradan pişman olup vahlanmada hanı herşeyi hesap et bide korunma işinide unutma gazan mübarek olsunArkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
şu tavsiyeyi vermeye utanırım yemin ederim. çok yazık...
Allah korusun bu kızın başına bişey gelse senmi kurtaracaksında böyle çakal tavsiyeler veriyorsun?? bişey olmaz deme zira başına gelen kişilerde bişey olmaz ben sevgilime güveniyorum diyerek gittiler! hergün haberlerde okuyoruz.
"bon zoton kondormoyo korşoyom" yazmış bide... iyiki karşısın yoksa bide destek olsan nasıl taktikler üretirdin bilemiyorum.
artı, aşk için herşey mübah falanda değildir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?