Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

ayrıca hangi aklı başında sevdiği kadına zarar gelmesini istemiyecek erkek gel bende kal derki türkiyedeyiz yahu Amerika’da değiliz

Arkadaşlar girmeyi unuttum buraya, cidden baya bi yorum birikmiş.Sevgilim dünya tatlısı bi insan haklisiniz bu devirde kimseye güven olmaz.yuzde yüz güveniyorum da diyemem ama içim bi şekilde rahat yani. Ailem sevgilim olmasına bile tahammül edemicek yapıda.Biraz hoş vakit geçirmek, birlikte uyuyup birlikte uyanmak için kalalım dedik .Sabah zaten denize gidicez eve sadece uyumaya gelicektik.amac öyle cinsellik falan değil.

İki farklı telefonla knşmasını sağlayablrsn. Ters düz şekilde koyarsın. Hoparlör açık şekilde. Konuşacak kişiyi bul yeterli.
Annemi keşke dinleseydim yada saklamasaydım dedigim çok şey var. İnşl sen öyle hissetmezsin tatlım.
İlla gideceksen kafaya koymuşsan başka çözüm yok gibi.

Muhtemelen anne de çok güvenemiyor ve sizi fazlasiyla dusunuyor ki ısrarla "ararım, arkadaşının numarasını ver" diyo. Yazık üzüldum annenize, onu sokacaginiz duruma.

Kusura bakma da sana burda anneni nasıl kandıracağına dair yalanmı bulacağız . Gitme desek bir yolunu bulup gideceksin . İnşallah başına bişey gelmez . Ben olsam annenin yerinde sana bu şekilde güvenmediğini belli etmek yerine hiç izin vermezdim . O yaşlarda defalarca arkadaşlarımda kaldım bir kez bile annem arkadaşımı istemedi. O yaşlarda dahi annemi kandırmaya çalışmama bir başkasını ortak etmek benim için utanç duyulacak birşey olurdu . Birde yazmış yargılayacak olanlar yorum yazmasın diye . Daha çok şey yazardımda neyse . Napacaktık , gelip yalanına ortakmı olalım . Hey allahım ya

Başına birşey gelirse ne kadar çok insan ortak olmuş olursa o kadar rahatlarım diyemi düşündün nedir?

Annemi nasıl ayakta uyuturum? Başlık bu olmalıydı

Keske benim annem de sizin gibi olsa.Siz yalani tesvik etmiyorsunuz ,yorumunuzdan anladigim kadariyla,sadece anneler ve kizlari daha saglikli iletisim icinde olabilse ,kizlar annelerine herseylerini anlatabilse ,anne anlayisli olsa,kizinin yasina ve suandaki yasam sartlarina inebilse ,hic kimse yalan soyleme geregi duymaz.cok ozeniyorum annesiyle arkadas gibi olanlara..herseylerini anlatiyorlar..anneleri bu yuzden guveniyor ve izin veriyor..mesela arkadaslarim erkek arkadaslariyla tatile gidiyorlar daha nişan yokken bile ...ben hayret ediyorum.Anne izin verdigi icin hic yalan dolan olmuyor ortada..Cunku sevgi ve anlayis dolu bir iletisim var.Ama biz hic oyle olamadik bu yuzden kisi ya istedigi gibi mutlu olacak yada tabular ve kafes icinde yasayacak..Burada soru sahibine kizmaya hakkimiz yok..cunku sadece kendisiyle ilgili olduguni dusunmuyorum..anneler yaptiriyor bunu insani mecbur ediyor..kimi anneler kiziyla arkadas yoldas gibi..iste oyle insanlar daha mutlu ..

Annemle her daim arkadaş gibiydik gayet rahat bir genç kızlığım oldu
İstediğim zaman dışarı çıkabildim herşeyi anlattım mis gibi.. ama o rahatlıkta bile sevgilimle yatıya kalıcam demek imkansızdı
Bazı şeyler söylenmemeli değil,yapılmamalı çünkü

Benim annem öyle degil, meslek sahibi olmadan sevgilim olamazmış tamam haklı korkuyor ama sevgiden zarar gelmezki.tanistirayim hatta dedim ama annem istemedi sevgilim çok istekliydi.annem katı bir kadın. Asla hiç böyle konularda uzlaşamam konusunu açsam anne gidicem kalıcam desem beni hastanelik eder.sinir krizi geçirdiğimde beni dövmüş bi insandan bahsediyorum.bu konu karşısında nasıl sakin kalır ?

neden sinir krızı gecırmıstınız ?

Hoşsunuz ne diyeyim.
Akşamüstü şöyle bir baktım konuya, güldüm geçtim.
Neden biliyor musunuz?
Çocukça geldi.
20 yaş koskoca insansa, bir zahmet kendi ayakları üzerinde kendi kararlarını alabilen ve bu kararların arkasında durabilen kadın olgunluğunu da sergilesin.

Koskoca insan nedir biliyor musunuz?
18 yaşı geçip reşit olmak değildir.
Gidiceeem! Diyebilir.

Giderken kendine ve ailesine karşı dürüstse benim için bir sorun yok.

Ama 20 yaşında bir kıza yalan söylemesi için akıl vermeyi etik bulmuyorum.

Öyle tecavuze uğrar, cinsel birliktelik yaşar, deprem olur, kaza olur vs diye degil.
Yalan söylemek doğru olmadığı için.

Ben yanıma yalan söyleyerek gelen sevgilime asla güvenmezdim.
Bugün sıkışınca ailesine yalan söyleyen, yarın bana da söyler diye düşünürdüm.
Ve ilk fırsatta sevgilisi de bunu yüzüne vuracak zaten :)
Bir diğeri de Benim için yalan söyle dediği kız arkadaşına karşı rezil olması... ben böyle bir şeyi kaldıramazdın.

Neyse kıssadan hisse,
Arkasında duramayacağın hayatı reşit olsan bile yaşayamazsın.

sureklı annemle arkadas gıbıydık yazıları goruyorum da anne ıle anne cocuk ılıskısı kurulur
anne sıze arkadas gıbı ''gibi'' davranır ama yıne annelıgını yapar cunku aslolan annedır
arkadasın yerı ayrı annenın yerı ne anneden arkadas olur ne arkadasdan anne bunu unutmayın

hıc bır anne gonul rızasıyla evet erkek arkadasının evınde gıdıp tek basına kalabılırsın demez. bunu ıyı bır arkadas da demez . tek ortak noktaları bu olur arkadas ıle annenın. oda sızın ıyılıgınızı ıstedıklerı ıcındır.
macera aramaya gerek yok gezın tozun dolasın hep bırlıkte arkadaslar tatılede cıkın ama tek basınıza yatılı kalmak baska bırseydır bunun ıcın yalan soylemek bambaska

annen sana gercekden guvense sorun etmezdı benım annemde cok despot bırı nazi kampı gıbıydı ev ama erkek arkadasımı bulustugumu gorustugumu nerde oldugumu mutlaka ama mutlaka bılırdı asla kısıtlamadı benı bu konuda . erkek arkadasımın aılesıyle gorusurlerdı aılem cay ıcerlerdı yemek sonrası dusunsenıze aılece kac kere evlerıne caya gıttık onlar bıze geldıler babalarda vardı benım oyle sevgılım oldu. AMA annem bana yalan soyleme asla derdı hıc soylemedım . bende asla onu uzecek bırsey yapmadım kendım utanacagım bırsey de yapmadım herseyın bır sırasını zamanını bekledım

erkekler kacmıyor hayatımızın her anında zaten zebani gıbı varlar
okulda işte tüm sosyal yasamda her an her yerde.
annem bana guvenmese ben kendımde arardım kabahatı acıkcası ve buna cok uzulurdum kadın dogurduguna guvenmıyor dusunsene ? dıger anneler ızın verıyor da sızın kı vermıyorsa ya secımlerınız hatalıdır ya davranısınız bızım annemız senınkınden daha ıyı oldugu ıcın degıl yanı

Gerçekten bazı yorumlara hayret ettim gayet normal bi şekilde kızın annesini kandırması için tavsiye verilmiş hangi anne evladının kendisini kandırıp bilmediği bi evde kalmasını ister ? Anneler babalar uyutulup erkek arkadaşın evinde kalınıyor daha sonra burda gencecik kızlar sürtünme yoluyla ilişki yaşadım hamile kalır mıyım diye konu açıyor . Belki kimileri bu yorumuma kızacak ama bu konuda gayet eski kafalıyım ben. kızım daha küçük ama büyüyünce nasıl bi devir olacak bilemem , değil erkek arkadaşı kız arkadaşında bile kalmasına müsaade etmem. Gündüzler torbaya mı girdi görüşecekse görüşsün ama evinde yatağında yatsın benim kızım/oğlum. sadece yaşanacak yanlış bi ilişki değil Allah muhafaza herşey olabilir o evde. Mesela hiç unutmam ben lise zamanlarındayken haberlerde görmüştüm bi arkadaş grubu yılbaşı kutlamak için bir eve toplanmış sızan doğalgazdan hepsi zehirlenmiş ölmüştü.çok üzülmüştüm ona hala hatırlarım. Ha olacak tabiki kendi evinde de olur ama her anne baba gözünün önünde olsun ister evladının

D dreamxxx
Ah yaşlandım mı ne :)
Abla tavsiyesi vermeye geldim.
Bana sorarsan tecavuze falan uğrayıp 3. Sayfa haberi olmazsın.
İstemediğin bir şey de kendini biliyorsan yaşamazsın.
Deprem falan allah ın işi olur mu olur ama o da o geceyi mi bulur bilemedim.
Olumsuz tek yön yalan söyleyecek olman.
Ailemizi seçemiyoruz, ailen senin yaşamak istediğin hayata uygun olmayabilir.
O zaman kendi hayatını kuracaksın.
Okuyacaksın, çalışacaksın, kendi hayatın üzerindeki söz hakkını Söke söke alacaksın.
Senin için tek seçenek bu olmalı.

Yalan kötüdür. Mutlaka ortaya çıkar.
Ortaya çıkmadı diyelim, içinde bulunduğun durumu düşününce senin kaliteni çok çok düşürür.
Sevgilinin seni işine geldiğinde yalan söyleyen biri olarak tanımasındansa, sarılarak uyuma hayalinizi gerçekleştirmeyiverin.
Arkadaşınızı zor durumda bırakıp, bir de küçük düşmektense, gitmeyin.
Karakteriniz ve kaliteniz her şeyin önünde olsun...

Siz de sanlisiniz o zaman,ne guzel. Ama iletisim kopuklugu oldugunda ,kisi dogru yada yanlis yaptiginin ayrimina varamiyor.Ben mesela hic yapmadim boyle biesey..Ama arkadaslarim gibi ben de sevgilimde kalmak isterdim ,tatile gtmek isterdim bunu konusabilseydim annem bana bunun kendince neden yanlis oldugunu anlatirdi. Ama dogrudan "hayir" ve yasak" olursa kisi hep dogru soylemeliyim yalan soylememeliyim,bunu yapmamaliyim dediginde yani deger yargilaeina gore "yapilmamali "dediginde aslinda icinde bastiriyor sadece .ve neden yapmamasini gerektigini anlayamiyor.bir gun annesinden gizlice illaki yapiyor bunu. Yapamadigi seyler icin "iyi ki yapmamisim" bir hatadan donmusum "demek yerine yanlis ebeveyn tutumu yuzunden annesini suclayacak.

Anksiyete krizi geliyor bana bazen ve annemle ablam üzerime çok gelmişti,ben de kendimi kaybettim büyük bir kriz geçirdim.
annen acele etmenı ıstemıyor
daha olgunlasmana zaman oldugunu daha sakin olman gerektıgını meslegını elıne almanı guzelce okumanı once basarmanı ayakların ustunde durmanı ondan sonra erkek arkadasının olmasını ıstıyor
bu cok normal annenın bu ıstegı cok normal ve olması gereken bu dogal surec boyle ısler

zamanı geldıgınde zaten herseyı yasarsın

ben senın yerınde olsam bu zamanlarımı kendı lehıme kullanırdım once kendımı kendıme ıspatlardım bu guvenı kazanırdım ondan sonra en buyuk destekcın ve sırdaşın annen olur once bı kendını goster cocuk gıbı davrandıgın ıcın kadın sana guvenmıyor oyuzden numarasını ver arayacagım dıyor

sen yalan soyledıgınde anlamıyor mu sanıyorsun
valla hepsının habercı kuşu var bence hepsı nerden anlıyorsa cocugunun yalan soyledıgını anlıyor
bende anneyım ınsan dogurdugunu ıyı bılır onun canından kanından huyundan ruhundansın gozunden anlar senın zaten
barı yalan soyleyıp zekasını kucumseme herseyı bı kenara gec

sunu dusun
bır arkadasının erkek arkadasınla bırlık olup sana yalan soylemesını ıstemezdın degıl mı
sen annene erkek arkadasınla bırlık olup yalan soyleyeceksın dusunsene ?
ustelık erkek arkadasının gozunde annenı ne duruma dusuruyorsun
30 yıllık evlıler bosanıyor esımı tanıyamamısım dıye
2 gunluk adamı ne kadar tanıyorsun 20 yasınla ne tecruben var kı ? felegın cemberınden kac kere gectın kı
bu adamla ters dusersen kotu olursan tum bu yalanlarını sana karsı kullanacak tehtıt edecek senı

deger mı ?

annenın guvenını kazan iş sahıbı ol elınden tut bu sevdıgım adam de kımse karısamaz o saatden sonra
herseyın zamanı var

Bugün bir komşum anlattı.
Kızkardeşinin kızı diş hekimliği kazanacak büyük ihtimalle.
Puanı iyiymiş, devlet üniversitelerinin İstanbul’a yakın olanlarına rahat rahat yetiyormuş...
Ama Kız okumak istemiyormuş.
Çünkü evlenmek istiyormuş...
3. Girişiymiş sınava, 21 yaşındaymış.
26-27 yaşında mezuniyetini beklemek gözünde büyüyormuş...
e evlenirken okusun en en kötü dedim...
olamazmış.
Çocuk izin vermezmiş, evlense burnunu dışarı çıkaramazmış...
şimdi 21 yaş reşit mi gerçekten?
Bırakalım istediğini yapsın mı?
Kusura bakmasın kimse.... eline mesleğini alıp kendi ayakları üzerinde durmayan reşit olamaz.
Annesi de keşke arkadaş olacağına anne olsaydı, hatta baskı yapsaydı da önce okul deseydi...
anlayışlı ebeveynlik bir yere kadar
Anneler biraz müdahil olmalı, çocuklarını doğruya yönlendirmeli bence. Aklı bir karış havada olana ayar çekmeli.
Çoçuğun her şeyi erkenden yaşamayıp tüketmesini frenlemeli.
Bu ailenin anlayışsızlığı degil, koruna iç güdüsüdür....

Biz seni yargılamayız,senin önce kendini sorgulaman gerek!
Sevgilinin evinde kalmak kimine doğru kimine yanlış mesele bu mu?bence diil
Erkekler tuhaf varlıklar önce yanında kalman için annene yalan söylemen işlerine gelir ertesi gün aynı yatakta uyansan bile sen güvenilmez annesine yalan söyleyen birisindir!tercih senin...
Şimdi izin alsam sığ görüşlü Annem vermez diyceksin.Hayır sığ görüşlü değil sadece anne,sen O'nun için ne anlama geldiğini kavrayabilsen zaten kendin gitmek istemezdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…