İki farklı telefonla knşmasını sağlayablrsn. Ters düz şekilde koyarsın. Hoparlör açık şekilde. Konuşacak kişiyi bul yeterli.Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Sevişmek için tüm detay düşünülmüş.. onada bir care bulursun bu şam seytanligi ile . Tabiki özel hayat saygı duymak lazımGörüntülü arayamaz telefonu eski telefonlardan
Keske benim annem de sizin gibi olsa.Siz yalani tesvik etmiyorsunuz ,yorumunuzdan anladigim kadariyla,sadece anneler ve kizlari daha saglikli iletisim icinde olabilse ,kizlar annelerine herseylerini anlatabilse ,anne anlayisli olsa,kizinin yasina ve suandaki yasam sartlarina inebilse ,hic kimse yalan soyleme geregi duymaz.cok ozeniyorum annesiyle arkadas gibi olanlara..herseylerini anlatiyorlar..anneleri bu yuzden guveniyor ve izin veriyor..mesela arkadaslarim erkek arkadaslariyla tatile gidiyorlar daha nişan yokken bile ...ben hayret ediyorum.Anne izin verdigi icin hic yalan dolan olmuyor ortada..Cunku sevgi ve anlayis dolu bir iletisim var.Ama biz hic oyle olamadikSize ne?
20 yaşında reşit genç bir kadın kendi istediği seyi kafasına koymuş yapacak,başına gelecek herhangi bir durumdan hicbirimiz sorumlu olmayız merak etmeyin. En fazla sıkıntı çıkmasın diye temennilerde bulunuruz
Benim kızım buraya böyle konu acamaz çünkü kalmak istediği arkadaşını tanır gözlemlerim erkek dahi olsa tanımak bilmek kendi ellerimle güvenle bırakmak isterim.
Bazı aileler yokuşa sürdüğü için durum bu.
Genç insanlar istediklerini yaparlar,ne onlara ne de akil verdik diye bize birsey söylemek sizin haddiniz değil,haddinizin olması soz konusu bile olamaz.
Keske benim annem de sizin gibi olsa.Siz yalani tesvik etmiyorsunuz ,yorumunuzdan anladigim kadariyla,sadece anneler ve kizlari daha saglikli iletisim icinde olabilse ,kizlar annelerine herseylerini anlatabilse ,anne anlayisli olsa,kizinin yasina ve suandaki yasam sartlarina inebilse ,hic kimse yalan soyleme geregi duymaz.cok ozeniyorum annesiyle arkadas gibi olanlara..herseylerini anlatiyorlar..anneleri bu yuzden guveniyor ve izin veriyor..mesela arkadaslarim erkek arkadaslariyla tatile gidiyorlar daha nişan yokken bile ...ben hayret ediyorum.Anne izin verdigi icin hic yalan dolan olmuyor ortada..Cunku sevgi ve anlayis dolu bir iletisim var.Ama biz hic oyle olamadikbu yuzden kisi ya istedigi gibi mutlu olacak yada tabular ve kafes icinde yasayacak..Burada soru sahibine kizmaya hakkimiz yok..cunku sadece kendisiyle ilgili olduguni dusunmuyorum..anneler yaptiriyor bunu insani mecbur ediyor..kimi anneler kiziyla arkadas yoldas gibi..iste oyle insanlar daha mutlu ..
Benim annem öyle degil, meslek sahibi olmadan sevgilim olamazmış tamam haklı korkuyor ama sevgiden zarar gelmezki.tanistirayim hatta dedim ama annem istemedi sevgilim çok istekliydi.annem katı bir kadın. Asla hiç böyle konularda uzlaşamam konusunu açsam anne gidicem kalıcam desem beni hastanelik eder.sinir krizi geçirdiğimde beni dövmüş bi insandan bahsediyorum.bu konu karşısında nasıl sakin kalır ?Keske benim annem de sizin gibi olsa.Siz yalani tesvik etmiyorsunuz ,yorumunuzdan anladigim kadariyla,sadece anneler ve kizlari daha saglikli iletisim icinde olabilse ,kizlar annelerine herseylerini anlatabilse ,anne anlayisli olsa,kizinin yasina ve suandaki yasam sartlarina inebilse ,hic kimse yalan soyleme geregi duymaz.cok ozeniyorum annesiyle arkadas gibi olanlara..herseylerini anlatiyorlar..anneleri bu yuzden guveniyor ve izin veriyor..mesela arkadaslarim erkek arkadaslariyla tatile gidiyorlar daha nişan yokken bile ...ben hayret ediyorum.Anne izin verdigi icin hic yalan dolan olmuyor ortada..Cunku sevgi ve anlayis dolu bir iletisim var.Ama biz hic oyle olamadikbu yuzden kisi ya istedigi gibi mutlu olacak yada tabular ve kafes icinde yasayacak..Burada soru sahibine kizmaya hakkimiz yok..cunku sadece kendisiyle ilgili olduguni dusunmuyorum..anneler yaptiriyor bunu insani mecbur ediyor..kimi anneler kiziyla arkadas yoldas gibi..iste oyle insanlar daha mutlu ..
neden sinir krızı gecırmıstınız ?Benim annem öyle degil, meslek sahibi olmadan sevgilim olamazmış tamam haklı korkuyor ama sevgiden zarar gelmezki.tanistirayim hatta dedim ama annem istemedi sevgilim çok istekliydi.annem katı bir kadın. Asla hiç böyle konularda uzlaşamam konusunu açsam anne gidicem kalıcam desem beni hastanelik eder.sinir krizi geçirdiğimde beni dövmüş bi insandan bahsediyorum.bu konu karşısında nasıl sakin kalır ?
Anksiyete krizi geliyor bana bazen ve annemle ablam üzerime çok gelmişti,ben de kendimi kaybettim büyük bir kriz geçirdim.neden sinir krızı gecırmıstınız ?
Konu sahibi sizce gitmelimiyim? Dememiş
Gidiceeem! demiş.
Burda kı hiç kimse konu sahibi kesilip atılsın, tecavüze ugrasın istemez! çok kastınız.
Ayrıca benım kızım yalana başvurmaz arkadaşlarını ben bilirim diyen kişinin çağdaşlığıyla bile alay etmıssınız.
Siz gitmeeee diyince gitmeyecek mi? Kafasına koymuş
20yaş çocuk değil koskoca insan kendi aklı yokmu kendi düşünsün!
Siz de sanlisiniz o zaman,ne guzel. Ama iletisim kopuklugu oldugunda ,kisi dogru yada yanlis yaptiginin ayrimina varamiyor.Ben mesela hic yapmadim boyle biesey..Ama arkadaslarim gibi ben de sevgilimde kalmak isterdim ,tatile gtmek isterdim bunu konusabilseydim annem bana bunun kendince neden yanlis oldugunu anlatirdi. Ama dogrudan "hayir" ve yasak" olursa kisi hep dogru soylemeliyim yalan soylememeliyim,bunu yapmamaliyim dediginde yani deger yargilaeina gore "yapilmamali "dediginde aslinda icinde bastiriyor sadece .ve neden yapmamasini gerektigini anlayamiyor.bir gun annesinden gizlice illaki yapiyor bunu. Yapamadigi seyler icin "iyi ki yapmamisim" bir hatadan donmusum "demek yerine yanlis ebeveyn tutumu yuzunden annesini suclayacak.Annemle her daim arkadaş gibiydik gayet rahat bir genç kızlığım oldu
İstediğim zaman dışarı çıkabildim herşeyi anlattım mis gibi.. ama o rahatlıkta bile sevgilimle yatıya kalıcam demek imkansızdı
Bazı şeyler söylenmemeli değil,yapılmamalı çünkü
annen acele etmenı ıstemıyorAnksiyete krizi geliyor bana bazen ve annemle ablam üzerime çok gelmişti,ben de kendimi kaybettim büyük bir kriz geçirdim.
annen acele etmenı ıstemıyor
daha olgunlasmana zaman oldugunu daha sakin olman gerektıgını meslegını elıne almanı guzelce okumanı once basarmanı ayakların ustunde durmanı ondan sonra erkek arkadasının olmasını ıstıyor
bu cok normal annenın bu ıstegı cok normal ve olması gereken bu dogal surec boyle ısler
zamanı geldıgınde zaten herseyı yasarsın
ben senın yerınde olsam bu zamanlarımı kendı lehıme kullanırdım once kendımı kendıme ıspatlardım bu guvenı kazanırdım ondan sonra en buyuk destekcın ve sırdaşın annen olur once bı kendını goster cocuk gıbı davrandıgın ıcın kadın sana guvenmıyor oyuzden numarasını ver arayacagım dıyor
sen yalan soyledıgınde anlamıyor mu sanıyorsun
valla hepsının habercı kuşu var bence hepsı nerden anlıyorsa cocugunun yalan soyledıgını anlıyor
bende anneyım ınsan dogurdugunu ıyı bılır onun canından kanından huyundan ruhundansın gozunden anlar senın zaten
barı yalan soyleyıp zekasını kucumseme herseyı bı kenara gec
sunu dusun
bır arkadasının erkek arkadasınla bırlık olup sana yalan soylemesını ıstemezdın degıl mı
sen annene erkek arkadasınla bırlık olup yalan soyleyeceksın dusunsene ?
ustelık erkek arkadasının gozunde annenı ne duruma dusuruyorsun
30 yıllık evlıler bosanıyor esımı tanıyamamısım dıye
2 gunluk adamı ne kadar tanıyorsun 20 yasınla ne tecruben var kı ? felegın cemberınden kac kere gectın kı
bu adamla ters dusersen kotu olursan tum bu yalanlarını sana karsı kullanacak tehtıt edecek senı
deger mı ?
annenın guvenını kazan iş sahıbı ol elınden tut bu sevdıgım adam de kımse karısamaz o saatden sonra
herseyın zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?