- 15 Temmuz 2016
- 8.432
- 14.117
- 248
Telefonda arama özelliği var kişi ekle.Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Valla "benim kızım yalana başvurmaz,böyle şeyler yapmaz" diyen çoğu insanın kızlarının neler yaptığına bizzat şahit oldum,o yüzden komik duruyor böyle demek.Konu sahibi sizce gitmelimiyim? Dememiş
Gidiceeem! demiş.
Burda kı hiç kimse konu sahibi kesilip atılsın, tecavüze ugrasın istemez! çok kastınız.
Ayrıca benım kızım yalana başvurmaz arkadaşlarını ben bilirim diyen kişinin çağdaşlığıyla bile alay etmıssınız.
Siz gitmeeee diyince gitmeyecek mi? Kafasına koymuş
20yaş çocuk değil koskoca insan kendi aklı yokmu kendi düşünsün!
Ah ah nikahsız aynı evi paylaş haram birliktelik ten hamile kal sonra buraya sevgilim çocuğu istemiyor zor durumdayım diye konu aç ah nefsim sen başıma belasınArkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Bayıldım :)Sevgilinizin numarasını verin arkadaşınızmış gibi. Kendi telefonunuzdan da başka bi arkadaşınızı hoparlöre alın. Yanınızdaymış gibi konuşsunlar telefondan telefona. Ama bunun için bir kız arkadaş ayarlamanız lazım mutlaka.
Valla "benim kızım yalana başvurmaz,böyle şeyler yapmaz" diyen çoğu insanın kızlarının neler yaptığına bizzat şahit oldum,o yüzden komik duruyor böyle demek.
Yorumlarıma karışma sebebiniz olarak benim karışma hakkı doğurduğum için yorumlarıma karıştığınızı öne sürüyorsunuz fakat bencede başkalarıda yorumlarına karışma hakkı doğurduğu için bende onların yorumlarına karışıyorum yani yaptığımız aynı şey aslında ve siz yine kendinizle çelişiyor oluyorsunuz.e alttan alta yok modernlik yok çağdaşlık diye dalga geçerseniz karışma hakkı doğuran siz oluyorsunuz.
sizden başka da akıl vermeyin yardım etmeyin vs diye bir sürü kişi yazdı.
ama sizden başka sataşan olmadı
neyse uzlaşamayacağız sanırım. iyi forumlar size.
Bir noktada aynı şeyi savunuyoruz. Hani burda kızlarını kısıtlayıp kısıtlayıp "benim kızım şunu yapmaz bunu yapmaz" diyenlerin bir çoğunun kızı bu tür şeyleri yapıyor,kısıtlamak her zaman çözüm getirmez yani. Benim çevremde de var merak etmeyin. Benim ailem baskıcı değil,sevgilimin evime girip çıktığını bilirler fakat kaldığını bilmezler. Kaldı ki evime bir kişiyi aldım o da benim eşim oldu,evlendim. Bu tarz şeyleri doğru insanlarla yaşamak gerekiyor,yoksa ileride büyük pişmanlık duyabilir konu sahibi.Sizin cevrede öyle olmuş ama mesela benım cevremde de anneler kızlarının erkek arkadasıyla tatile vs cıktıgını bilenlerle dolu...
Ailesi aşırııııı kısıtlayıp kapatmış ama üniversitede mını giyenleri,sevgilisiyle aynı evi paylaşanı da gördüm..
yani genelleme yaparsak her çesit mevcut. Sizin ya da benim nasıl bir aileye sahip olduğumuz konu sahıbını ilgilendirmez. Biz ne dersek diyelim o GİDECEK!
Bunların hepsi geçmişte de oluyordu.Şimdi bunları yapanlar bir anda uzayda gelmedi..Tek fark eskiden Internet yoktu.Ve haberler bu kadar hızlı yayılmıyorduSiz lisede iken insanlar sevgilisini kesip,parcaliyor muydu mesela? Munevver Karabulut'a ne oldugunu bilirsiniz!!
Mesela ben lisedeyken babalar oz evlatlarina tecavuz de etmiyordu!! Kadinlar bu kadar siddete maruz kalip öldürülmüyordu..
Sizin basiniza kötü bisey gelmemesi sizin sansiniz..Bir ev ortami ise istedikleri ve bisey yasanmayacak ise yalan soyleme geregi neden? Aile ile tanistirsin veya ortak arkadaslarla kalinsin.Ve henuz 20 yas..Idrak edemezdim ben ozamanlar mesela bir cok seyi.Ama cok sey duydum,gördüm..artik beraber duyuyoruz,görüyoruz!
Insanlar sandiginiz kadar masum degil artik!!
Uzaydan bir anda geldiklerine inaniyordum ben de zaten :)Bunların hepsi geçmişte de oluyordu.Şimdi bunları yapanlar bir anda uzayda gelmedi..Tek fark eskiden Internet yoktu.Ve haberler bu kadar hızlı yayılmıyordu
Tv ve Gazete internetle aynı mı ?Daha da bir şey demiyorum :)Uzaydan bir anda geldiklerine inaniyordum ben de zaten :)
Ama tv,gazete hep vardi degil mi?
O kadar da yasli degilim ya :))
bu kişiyle mi gidiyorsun merak ettim?arkadaşlar bir ilişkim vardı. ilişkiye başlarken umursamazdı ve hep öyle gitti. bazı zamanlar kendinden soğutmak için kendimi kötü hissedeceğim şeyler söyledi. mesela işte ben duygusal bi ilişki istemiyorum olursa sadece cinsellik olur gibi. ben terk ettim ama çok da kırılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?