Ayni oldugunu soyledigim cumleyi goremedim??Tv ve Gazete internetle aynı mı ?Daha da bir şey demiyorum :)
Mesela ben şuna inanıyorum.Uzaydan bir anda geldiklerine inaniyordum ben de zaten :)
Ama tv,gazete hep vardi degil mi?
O kadar da yasli degilim ya :))
3. Üst level: Evleneceğim insan daha önce ilişkiye girdiğimi bilmiyor,yardım,kızlık zarı dikimini nerede yaptırabilirim?Bu konun bir üst leveli: Sevgilim beni terk etti, cok pismanım. Kendimi kullanılmış hissediyorum
Ikinci üst level: Yeni birisiyle tanıştım, çok iyi birisi ama benim önceden iliskim oldugunu söyleyemem. Çok pişmanım...
Şimdi sana ne desek dinlemeyeceksin, ama yapma. Çok gençsin ve pişman olursun.
Hele bir anneyi üzmeye hakkın yok
Konu sahibi sizce gitmelimiyim? Dememiş
Gidiceeem! demiş.
Burda kı hiç kimse konu sahibi kesilip atılsın, tecavüze ugrasın istemez! çok kastınız.
Ayrıca benım kızım yalana başvurmaz arkadaşlarını ben bilirim diyen kişinin çağdaşlığıyla bile alay etmıssınız.
Siz gitmeeee diyince gitmeyecek mi? Kafasına koymuş
20yaş çocuk değil koskoca insan kendi aklı yokmu kendi düşünsün!
Bu konuda ayrisiyorum biraz sizinle.. :)Mesela ben şuna inanıyorum.
Eskiden bu kadar olay yoktu bence.
Eskiden bu kadar açıklık,modernlik yoktu.
Şimdi modern çağ ile bir çoğumuz etek şort göbeküstü ya da büstiyer giyiyoruz.
Artmasında dünyanın daha da modernleşmesinin rolü var bence.
Sosyal medya hesaplarımda bazen denk geliyorum,16-17 yaşındaki kız giydikleriyle makyajıyla 21-22 yaşında duruyor.
Herkesin ailesi sizin kadar anlayışlı değil
Benim babam sevgilimle evlenene kadar yüzyüze görüşme yasağı koymuştu
Yani minimum 4 sene.
4 sene görüşmeden sevgililik mi olur?
Sonuç olarak çeşitli yollar geliştiriyosun.
anama babama kalsa şu an ne evlenmiştik, ne çocuğumuz oluyordu. Keşke biraz daha anlayışlı davransalardı da ben de çeşit çeşit kuyruklu yalan uydurmaya harcadığım değerli vaktimi daha vatana millete faydalı şeylere yorabilseydim
Yo hayır hayır ben öyle demedim.Bu konuda ayrisiyorum biraz sizinle.. :)
Giyim kusam sebebiyle insanin basina bunlar geliyor diyemem.Insanlarin beyin yerine tasigi seyin icinden türüyor! Kalp tasidigina inandigi ama o kalbi bir takim organlarinda gezdirdiginden..
Herkesin gorusune saygi duyarim.Ama acik giyinen her turlu tacizi,tecavuzu hak ediyor diyenle tartisirim!
18 yaşındaydım. Bir arkadaş benim ismimi kullanarak erkek arkadaşıyla bulusmustu.
Annesi beni aradığında , kızımla goruseyim telefona ver dedi. (Arkadaşım da duş aliyi, ağda yapıyor yok bilmem ne yalanını söyle demişti..
Bende kabul etmemiştim. Güveniyorum v.s zirvalayip gitti )
Bende bizde değil nerede olduğunu bilmiyorum dediğim direkt. O gece motor kazası geçirmişti bu arkadaş. ( yaşıyor )
Eğer ben yalana ortak olsaydım kabak benim başıma patlardi.
Madem yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyorsun arkasında dur.
20 yaşında bir erkeğin evinde kalmak nedir yahu ? Kalabalık bir grup olur yine anlarım ama tek başına üstelik aileye yalan atarak ve üstelik buradakilerden yalan üzerine tavsiye alarak. Hiç etik değil.
Yargilayanlar yazmasın , yok öyle bir dünya.
Yalan söylememe yardım edin diye bir konu acilmamali burada.
Orada başınıza ne gelecek kimse bilemez. Ortak olmak denir buna.
Boyle bir yorum gordugume sevindim desem:) Diger turlu zihniyet bana cok mide bulandirici geliyor cunku!Yo hayır hayır ben öyle demedim.
Açık giyinen her türlü tacizi hakediyor demedim,çünkü bende günlük hayatımda şort tişört ya da etek-büstiyer kombinini kullanıyorum.
Genel olarak bu artan olaylar dünyanın modernleşmesiyle ilgili,modernlik adı altında her türlü iğrençlik yapılabiliyor,benim demek istediğim bu.
Ben kendimi anlatamadım yani. :)
Evet onunla alakalı dedim,dar bir zihniyette değilim yani açık giyinen her türlü tecavüze uğrayabilir haksızdır diye bir yorumda asla bulunmam.Boyle bir yorum gordugume sevindim desem:) Diger turlu zihniyet bana cok mide bulandirici geliyor cunku!
Modern olmak adi altinda farkli farkli seyleri daha dogrusu igrenc! bazi durumlarin normallestirilmesiyle alakali anlatmaya calistiginiz sanirim..
Benim kızdıgım nokta ben kızımın nereye,kimle gittiğini bilirim diyen kişiye karşı yapılan yorumlardı.Kendi düşünüyorsa öyleyse yalanını da kendi düşünsün.
Böyle bir konu açmaya utanır insan.
Madem koskocaaa kadın öyleyse bunu da kendi düşünüp yapsın.
Gideceğim dememiş , yalan bulun demiş.
Mesajları okudum, çoğu kişi yalan söylemekte oldukça ustaymis.
Yarın evlatları yalan söylediğinde anlarlar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?