• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle olan problemim, bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki icinizden geldigi gibi davranacaksiniz..Karakterinizden ödün vermeyeceksiniz..Dedigim gibi libidonuz normalden az da olabilir.O zaman da cinselliği onun kadar istekli olamazsiniz..Ama su da var.Sevgilinizi siz tanirsiniz.Sizden baska libidosunu dusurecek seyler veya kisilerle isi oluyor mu? Atiyorum eskort mesela.Bir eskort ile cinselligi yasayabilecek biri mi?? Erkekler bunlari yapiyor yani.
Libidom bildiğim kadarıyla az değil, ben de istekli biriyim. Evli olsak ve şuanki gibi istekli olmasa benim açımdan sorun olurdu diyebilirim mesela. Eskortla işi olduğunu düşünmüyorum. Zaten işi olduğunu düşünsem sevgilim olmazdı. Başka biri de bildiğim kadarıyla yok. İçimden geldiği gibi davranınca da sorun çıkarak kişi konumunda oluyorum.
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ya söz nişan takıp işi resmiyete dökeceksiniz. Belki o zaman sizi rahatsız etmez. Ya da ayrılacaksınız. Ben de yerinizde olsam resmi bir durum yoksa onu rahatlatan kişi olmak zoruma giderdi. Eskort muyum diye düşünürdüm.
Ki her gün ısrarla bu konuyu açması sinir bozucu.
Anlatmak isteyip ama kendimi ifade edemediğim durumu bu cümlelerle anlatmışsınız gerçekten. Evlilik için şuan durumum hazır değil. Şuan sözlüsü olsam, nişanlısı olsam bu kadar sinirlenmezdim belki. Ki gerçekten cinselliği pis olarak gören biri değilim tam tersi bu konuda istekli olan biriyim. Bu kadar sık konusu açılmasa tepkim de böyle olmayacak. O bu şekilde davranınca da bana saygısı yok bu konuda gibi hissediyorum. Şuan kendimi nasıl ifade edeceğim ona? Ne söylemeliyim k bu kez kendimi anlatabileyim, dedikleri karşısında yine kendimi sorguluyor duruma düşmeyeyim?

Cinselliğe çok düşkün olup bu sınırlara saygı gösteren var mı? Bunu cidden soruyorum. Çünkü öyle bir psikolojiye girdim ki kendimi haksız görmek üzereyim, sanki benim sınırım çok ütopikmiş gibi. Her gün konuşulması normalmiş gibi.
Tabi ki var. Suçlu hissetmesi gereken o. Siz niye bu kadar kafa patlatıyorsunuz? Hayırdan anlamayan bir tiple evliliği düşünmeyin bence. Evlenince de canınız her gün cinsellik istemeyebilir ve korkarım bu adamda size tecavüz edecek yapı var.

Uzun süreli ilişki tam olarak ne zamandır var, hiç yüz yüze görüşebildiniz mi?
istemiyorumdedikten sonra ısrar kıyamet aynı şeyi yapması çok saygısızca. Hadi evlenelim dediniz mesela gerçekten bu girişimde bulunacak mı? Bu kadar bekler miydim sevmesem demesi çok görece bir kavram.

baskı yapması kabul edilemez. Yarın bir gün başka meselelerde de geçiştirip bildiğini okuyacak birisi bu. “Herkes yapıyor” bahanesi de çok çirkin.

gerçekten güven duyuyor olsanı evlenme fikrine sıcak bakarsınız, içinize sinmeyen şey sizi durduruyor.

kadının rızası yoksa yanında çıplak olsa bile dokunamaz. Olmaz yani.

Anlatmak isteyip ama kendimi ifade edemediğim durumu bu cümlelerle anlatmışsınız gerçekten. Evlilik için şuan durumum hazır değil. Şuan sözlüsü olsam, nişanlısı olsam bu kadar sinirlenmezdim belki. Ki gerçekten cinselliği pis olarak gören biri değilim tam tersi bu konuda istekli olan biriyim. Bu kadar sık konusu açılmasa tepkim de böyle olmayacak. O bu şekilde davranınca da bana saygısı yok bu konuda gibi hissediyorum. Şuan kendimi nasıl ifade edeceğim ona? Ne söylemeliyim k bu kez kendimi anlatabileyim, dedikleri karşısında yine kendimi sorguluyor duruma düşmeyeyim?
Bence açık açık konuşmaktan başka çareniz yok.
Ben olsam git mastürbasyon yap da rahatla, benim sinirlerimi bozma derdim muhtemelen.

Tabi ki var. Suçlu hissetmesi gereken o. Siz niye bu kadar kafa patlatıyorsunuz? Hayırdan anlamayan bir tiple evliliği düşünmeyin bence. Evlenince de canınız her gün cinsellik istemeyebilir ve korkarım bu adamda size tecavüz edecek yapı var.
Kafayı baya patlattım bu konuda dediğiniz gibi. Çok sevdiğim için ve sözleri kafamı biraz karıştırıyor, bu yüzden kestiremiyorum hemen. Mantıklı düşünmeye çalışınca saygı duymuyor, bu normal değil diyorum. Onunla konuşunca kendini öyle bir güzel haklı çıkarıyor ki ne diyeceğimi şaşırıyorum.

Uzun süreli ilişki tam olarak ne zamandır var, hiç yüz yüze görüşebildiniz mi?
istemiyorumdedikten sonra ısrar kıyamet aynı şeyi yapması çok saygısızca. Hadi evlenelim dediniz mesela gerçekten bu girişimde bulunacak mı? Bu kadar bekler miydim sevmesem demesi çok görece bir kavram.

baskı yapması kabul edilemez. Yarın bir gün başka meselelerde de geçiştirip bildiğini okuyacak birisi bu. “Herkes yapıyor” bahanesi de çok çirkin.

gerçekten güven duyuyor olsanı evlenme fikrine sıcak bakarsınız, içinize sinmeyen şey sizi durduruyor.

kadının rızası yoksa yanında çıplak olsa bile dokunamaz. Olmaz yani.
Bir buçuk yıllık ilişki. Pandemi öncesinde görüşüyorduk yüzyüze. Pandemi ile bir araya gelemedik. Yakında yine buluşacağız, öyle planlamıştık ama ben bu konuya epey taktım kafayı. Evliliği zaten tanışmadan önce, tanıştığımızda arkadaşça konuşurken de isteyen biriydi. Yaza kadar nişanlanmış yazında evlilik istiyor. Ben iş konusundave birkaç özel durumda dolayı hazır değilim henüz evliliğe kendisine de söyledim. Bu kadar bekler miydim demesinin sebebi o zaten evlilik isteyen biriydi bunu da dile getiriyor seni sevdiğim için seni beklediğim için bu kadar zamandır bekledim diyor.

Belki daha az iletisimde bulunmak sorununuzu cozebilir? Madem ki cok konustugunuz zaman konu oraya dogru yol aliyor. 1de boyle deneyin bence. Uzak kalinca belki sizin isteklerinize de saygi duymasi gerektigini anlar.

2. Evliliğimi yaptım ve sevgililik dönemimizde ( kendisi oldukça arzulu biri) ben istemezsen asla konu acilmazdi ben istersem açılırdı benim istediğim kadar bana yaklasabildi... Kendinize değer verin bende zar zor öğrendim kendime değer vermeyi bazen hala kendime yeterince değer vermiyorum gibi geliyor ama eşim
ve ailesi Allah'tann değer veriyor ordan yirtiyorum
Ben de zar zor öğreniyorum sanırım. Bir yandan bu yazdığınız gibi düşünüyorum kendime haksızlık olarak görüyorum bu şekilde anlayışla yaklaşılmadığında. Onunla konuşup bunları anlattığımda ise bu kez dedikleri karşısında acaba haksızlık mı yapıyorum ona diye düşünüyorum.

Bazen günde 7-8 saat telefonda konuştuğumuz olur, neredeyse hiç o noktaya gelmedi muhabbetimiz. Sizin yerinizde kim olsa sürekli cinsellik konuşmaktan rahatsız olur. Her şeyin bir dozu olmalı. Rahatsız olduğunuzu bildiği halde üstlemesi çok itici
7-8 saat konuşup konunun oraya gelmemesi için ciddi anlamda başka bir sorunumuz olması lazım, aramızın bozuk olması lazım yani. Rahatsızlığımı tekrardan dile getireceğim, konuşacağım bakalım..

Belki daha az iletisimde bulunmak sorununuzu cozebilir? Madem ki cok konustugunuz zaman konu oraya dogru yol aliyor. 1de boyle deneyin bence. Uzak kalinca belki sizin isteklerinize de saygi duymasi gerektigini anlar.
Bu problem yüzünden ayrılığımızda olmuştu. Sonra kendisi geldi ve tekrardan konuştuk ama işe yaramadı durum yine aynı. Ona anlatınca kendisini çok haklı çıkartabiliyor ne diyeceğimi şaşırıyorum konuşurken. Bu kez öyle olmaz umarım, konuşacağım tekrardan. Doğru şekilde ifade edebilirim umarım.

Genelde bu konuları açarlar. Tek yaşayan siz değilsiniz. Karşındakini arzulamak dile getirmek olağan bişey ama ısrarcı olması şüphe uyandırıcı. Siz konuşmadıkça onda konuşturma arzusu artıyor sanırım. Çünkü erkekler elde etmek için mücadeleye bayılırlar. Evliliğe daha olumlu bakmadığınızı söylemişsiniz. Bunu bildiği için rahatça seninle evleneceğim deyip sizi cinsellik konuşturmaya teşvik etmeye çalışıyor olabilir. İlk önce masum mesajlaşma ister sonra fotoğraf sonra gerçeklik. Kendini tutamayan adam mesajlaşmakla kalacağını zannetmiyorum. Siz tercihinizden vazgeçmeyin saygı göstermemeye devam ederse ilişkinizi bitirin. Gerçekten amacı cinsellik değilse ayrılmanıza müsaade etmeyecektir ciddiyetinizi anlayacaktır.
Hani elde etmek dediniz ya bu konuları konuşsak dahi yani onun istediği gibi olsa dahi sonraki gün yine açılıyor konu. Yani konunun sürekli açılıyor olması değişmiyor. Evlilik konusunda şüphem yok ona kalsa şuan nişanlıydık. Ama benim aklımda bu konu ciddi anlamda soru işareti oluşturuyor.

Ben eşimle evlilik öncesi bu konuyu tek bir kez konuştum
Evlilik öncesi konuşulması belki de gerekli çünkü taraflardan soğuk olan varsa ya da asırı libidosu yüksek olan varsa bu belirtilir ona göre yola devam edilmeli. Ama diline vurmuş gibi sürekli konuyu oraya getirip istemiyorum dedikçe daralması taciz bence. Sevgiliniz azıcık abaza bence.

Ben eşimle evlilik öncesi bu konuyu tek bir kez konuştum
Evlilik öncesi konuşulması belki de gerekli çünkü taraflardan soğuk olan varsa ya da asırı libidosu yüksek olan varsa bu belirtilir ona göre yola devam edilmeli. Ama diline vurmuş gibi sürekli konuyu oraya getirip istemiyorum dedikçe daralması taciz bence. Sevgiliniz azıcık abaza bence.
Evlilik öncesi bence de konuşulmalı, beklentilerini bilmek ve söylemek gerekli diye düşünüyorum. Bu konularda açılır evlilik öncesinde ama şu yaşadığım durum daha farklı sanki. Aşırı şekilde daraldım. Evlilik deyince, sevgililik deyince artık aklıma gelen tek şey cinsellik olmaya başladı benim de. Konuşacağım onunla ama ne konuşacağımı bile bilmiyorum, kafam darmadağınık.

Hani elde etmek dediniz ya bu konuları konuşsak dahi yani onun istediği gibi olsa dahi sonraki gün yine açılıyor konu. Yani konunun sürekli açılıyor olması değişmiyor. Evlilik konusunda şüphem yok ona kalsa şuan nişanlıydık. Ama benim aklımda bu konu ciddi anlamda soru işareti oluşturuyor.
O zaman artik Sahika kocarslanli gibi konuşmanın vakti gelmis..Bebegim libodona sınır çizzzzz, çizzzz😅😅

Cinselliğe düşkünüm ne yapayım diyor. Seviyorum, istiyorum diyor. :/ Ne diyeyim şimdi bu cevaplara ben
Evlilik içinde hayır dediğinizde tecavüz mü edecek?

Ya da aldatacak mı?
Bunun hastalığı var lohusalığı var. Düşkünüm napıyım sen de yok dedin diyip baskasına gittim dese.
Ben bu cocugu beğenmedim. İyi düşünün

O zaman artik Sahika kocarslanli gibi konuşmanın vakti gelmis..Bebegim libodona sınır çizzzzz, çizzzz😅😅
:):olamaz:Sinirden ben de gülüyorum artık :)) Şaka bir yana gerçekten konuşmak istiyorum ama maşallah öyle biri ki ağzı çok iyi laf yapıyor, konuşmanın ortasında kendimi sorgulayıp içimden ya ben ne haksızlık yapmışım bu çocuğa diyecek duruma geliyorum. Ne söyleyeyim ben şimdi, ne anlatayım, dümdüz böyle libidona bir süre sahip çık delirttin beni yeter diyen iç sesime karşılık dış ses olarak ne demeliyim?

Bazen günde 7-8 saat telefonda konuştuğumuz olur, neredeyse hiç o noktaya gelmedi muhabbetimiz. Sizin yerinizde kim olsa sürekli cinsellik konuşmaktan rahatsız olur. Her şeyin bir dozu olmalı. Rahatsız olduğunuzu bildiği halde üstlemesi çok itici
Benim bazen özel dersler vs üst üste geliyor , alt çenemle üst çenem birbirine yapışıyor resmen konuşmaktan . Tamam sürekli değildir muhtemelen bazen siz bazen sevgiliniz konuşuyordur evet ama yine de takdir etmemek mümkün değil . Mutluluklar diliyorum:KK50:
16 yıldır eşimle tanışıyoruz ama en fazla yarım saat konuştuk telefonda , kafam kaldırmaz benim .

Evlilik içinde hayır dediğinizde tecavüz mü edecek?

Ya da aldatacak mı?
Bunun hastalığı var lohusalığı var. Düşkünüm napıyım sen de yok dedin diyip baskasına gittim dese.
Ben bu cocugu beğenmedim. İyi düşünün
Düşünüyorum, çok seviyorum onu ama insana ister istemez bazı şeyleri düşündürtüyor bu durum. Son bir kez daha bu konuyu açıp konuşmak istiyorum ama başka bir üyeye de yazdığım gibi konuyu açınca öyle şeyler diyor ki o kadar iyi ağzı laf yapıyor ki ben ne haksızlık yapan biriymişim dedirtiyor bana neredeyse. Konuyu tekrardan açacağım ama ne söyleyeceğimi toparlayamadım, kafam dağınık, sinirlerim çok bozuldu bu konudan dolayı. Bunun hastalığı vs var dediğiniz gibi birde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back