• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle olan problemim, bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesinin haberi var, ismen biliyorlar, kardeşiyle bir kere telefonda konuşmuştum. Ama ciddi olmasaydık da ailesinden saklayacak biri değil. Öylesine konuştuğu kişiler olmuş, ailesi onları da biliyor.
ailesine sizden bahsetmesinin de bir anlamı yok o zaman bilemiyorum dediğim gibi siz daha iyi tanırsınız ama sanki cinsellik onun için sevgi ve saygıdan daha ön planda. hakkınızda hayırlısı
 
Psikolojik sorunu yok, hatta ben şu aralar kendi hayatımda biraz sıkıntılı dönem geciriyorum diyebilirim. Onun mu sevdiğini düşünmüyorsunuz, bunu direkt inkar edemem şu konu sebebiyle de aklımda acaba sorusu oluşuyor, sevmiyor diye düşündüğüm zamanlarda da ona bunu söylediğimde cevaplar veriyor ve onun sözlerinin etkisinde kalıyorum. Bu kez evet seviyor diyorum ama yine başa sariyorum bir süre sonra bu konu açılınca.
Manipüle ediliyorsunuz şu mesajınizi tekrar okuyun fark edebildiniz mi? Ben pek dengeli bir ilişki göremedim maalesef. Olay sadece cinsellik de değil eminim ki çoğu konuda kendi fikirlerini dayatiyordur. Bunu laf kalabaliğiyla yaptığı için anlayamıyor olabilirsiniz ama fikirlerinize saygı duyulmuyor bu ilişkide.
 
Herkese merhaba.
Sevgilimle uzun süreli bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve uzun süredir virüsten dolayı yüzyüze görüşemedik. Kendisi yakın zamanda evlilik istiyor ama ben henüz evliliğe kendimi hazır hissetmediğim için beklemek istediğimi söylüyorum. Konuyu açma sebebim ise şu: bir süredir her konuşmanın sonu cinselliğe geliyor. Cinselliği tabu olarak görmüyorum, evlilik öncesinde yaşanmasına ve konuşulmasına da kişinin kendi tercihi olarak bakıyorum, ben tercih etmek istemem. İlk ilişkim olduğu için ben mi bu sevgililik olaylarını bilmeyip yanlış değerlendiriyorum yoksa haklı mıyım öğrenmek isterim.
Her gün mutlaka biraz sohbet ettikten sonra konu sarılmak istiyorum, öpmek istiyorum cümlelerinden sonra cinsel içerikli şeylere geliyor. Rahatsız olduğumu söyleyince de yaşımız genç, bunu istemek çok normal, sen de hemen kızıyorsun, sıkıldım artık diyor. Daha ilişkinin ilk zamanlarında bile bu tarz konuları ima ederdi şaka yoluyla. Ben kendi görüşümü söyler, konuşmak istemediğimi söylerdim o da özür dilerim der konuyu değiştirirdi. Şimdi ben rahatsız olunca o da sinirlenip sonradan özür dilerim diyor ama bir şey değişmiyor. Şimdi ise her akşam aynı konu, tartışıyoruz iki saat sonra konuştuğumuzda yine aynı imalar. Onu çok seviyorum ama ben de değerliyim. Bu şekilde bana anlayış göstermeyince kendimi değersiz hissediyorum.
Bunu ona söylerken onu kırdığımı düşünerek benim de arzuladığımı, istediğimi ama sürekli konunun buraya gelmesinden rahatsız olduğumu bunları konusmak istemediğimi, onu çok sevdiğimi ama bu şekilde söylediğime saygı duymayıp aynı konunun açılmasından dolayı kendimi çok değersiz hissettiğimi dile getirdim. Bu kez de ben seni çok seviyorum, bunu nasıl görmüyorsun, seninle evlenmek istiyorum, asıl sen beni kırıyorsun diyor.
Hatalı olan ben miyim? Her sevgililikte sürekli bunlar konuşulur mu? Her sevgili bunları konuşur, biz senle çok konuşuyoruz o yüzden konu illaki buraya da geliyor diyor. Ya siz sevgilinizle günde birkaç saat konuşunca her gün konu bu noktaya geliyor mu? Onu çok seviyorum, eğer hatalı değilsem ona kendimi nasıl doğru şekilde ifade edebilirim?
Sen dogrusun arkadas mart kedileri gibi geldi bana😅Valla seviyor falan diyorsunuz ama bence emin olmayin.Insan sevdiğine bu konuda zorbalık yapmaz.Istemediginiz hic bir konuşmayı yapmayin ve güvenmeyin.Bir sey falanda yollamayin.(Resim,video vb.)Neler neler duyuyoruz
 
Muhtemelen sanal seks yapmak istiyor, bi sorsanıza porno bağımlılığı da var mı. Böyle olanların doğru düzgün cinsel hayatı olduğunu görmedim, çünkü böyle gerçek olmayan uyaranlarla boşalmaya alışıyorlar gerçek dokunmalı birleşmeli cinselliği beceremiyorlar, bu kadar diline vurandan korkarım. Siz bu adamla akşam 22 den sonra konuşmayın ölü taklidi yapın ya da yemeğine şap atsın kendisi, çok antipatik bence.
 
Ne dersem kendimi açıklarım ne yapsam düzelir diye sürekli düşünüyorsunuz ama ben sözlerinizle artık bunu anlatabileceğinizi sanmıyorum yazdıklarınızdan sert bir tepki vermeniz gerekiyor gibi. Ayrılmanız bile etkili olmamış. Bizzat en yakın arkadaşım böyle biriyle beraberdi uzak ilişkiydi. Cümleler bile aynı sen benim sevgilimsin seni sevmesem çoktan başkasıyla evlenirdim falan. Kızı çok baskıladı. Evlenmeyi çok istediğini söyledi. İstemiyorsan yapma dedim ama dinletemedim körkütük aşıktı kaybetmekten çok korktu. Önce mesajlar sonra fotolar hatta kamerayla bile işi ilerlettiler. Arkadaşım o zamanlar öğrenci olduğu için evliliği okul sonrasında istediğini çoğu kez belirtti ama karşı taraf ben dayanamıyorum seni bekleyemem dedi yaşayabileceğini yaşadı ve kızdan ayrıldı. 3-4 ay sonra başkasıyla nişanlandı. Arkadaşımı toparlamam çok zor oldu. Belki sevgiliniz böyle bir insan değildir ama başınıza aynısı gelmesin çok kötü bir durum o halini asla unutamıyorum çok şükür şuan çok mutlu.
Sanki beni anlatmışsınız. Benimde okul ve iş durumum biraz uzadi. O da ben dayanamıyorum bekleyemem dedigi olmuştu. Foto, kamera vs istemiyor ama konuşmak istiyor. Ben şimdiden kendimi çok kötü hissediyorum konuyu konuştum ama sözlerle gerçekten anlatamıyorum bunu fark ettim. Her cumlesi ile kendisini çok güzel haklı çıkartıyor bense karsisinda sacmalayan kız moduna girmiş oluyorum :(
 
Muhtemelen sanal seks yapmak istiyor, bi sorsanıza porno bağımlılığı da var mı. Böyle olanların doğru düzgün cinsel hayatı olduğunu görmedim, çünkü böyle gerçek olmayan uyaranlarla boşalmaya alışıyorlar gerçek dokunmalı birleşmeli cinselliği beceremiyorlar, bu kadar diline vurandan korkarım. Siz bu adamla akşam 22 den sonra konuşmayın ölü taklidi yapın ya da yemeğine şap atsın kendisi, çok antipatik bence.
Sanal seks yapmak istiyor evet açıkça diyor da. Cinsel birlikteliği olmamış daha önce. Evliliği istiyor biran önce. Bu konuyu açtiktan sonra tekrar bu konuyu açtım kendisine. Ama ben sözlerle kendimi ifade edemiyorum. Onun karşısında konuşurken söylediklerini duyunca susup kalıyorum, verecek cevabım olmuyor, çok güzel haklı çıkarıyor kendini. Ya butun sinirim bozulmuş durumda. Seviyor mu sevmiyor mu nasıl anlayacağım? Ayrılmalı miyim ne yapmalıyım ben şimdi?
 
Sanal seks yapmak istiyor evet açıkça diyor da. Cinsel birlikteliği olmamış daha önce. Evliliği istiyor biran önce. Bu konuyu açtiktan sonra tekrar bu konuyu açtım kendisine. Ama ben sözlerle kendimi ifade edemiyorum. Onun karşısında konuşurken söylediklerini duyunca susup kalıyorum, verecek cevabım olmuyor, çok güzel haklı çıkarıyor kendini. Ya butun sinirim bozulmuş durumda. Seviyor mu sevmiyor mu nasıl anlayacağım? Ayrılmalı miyim ne yapmalıyım ben şimdi?
Anlamaya çalışmayı bırak.O seni anliyor mu?Anliyor olsaydı sıkıntın olmazdi.Ayrilip ayrilmamak senin kararin ama simdiden böyle baski yapan adam yarınlarda ne baskılar kurar dediğiniz gibi sizi susturur hakli cikar.Dedigim gibi istemediğiniz hic bir seyi yapmayin ve iliskinizi gözden geçirin.Ask masum bir seydir yaa böyle zorbalık cinsellik mi bilemedim...
 
sizin konunuzdan bağımsız sadece evlenmek istemeyen erkekler cinsellik düşünür algısına ben katılmıyorum. onun dışında bir buçuk sene çok uzun bir ilişki değil aklınızda şüphe olması da normal. tabi ki sevgililikte böyle şeyler konuşulur ama her akşam her akşam konunun açılması beni de irrite ederdi. hiç cinsellik yaşamadığını söylüyorsunuz bunu sadece konuşarak "cinselliğe düşkünüm ne yapayım" demesini saçma buldum ben. siz konuşmak istemediğiniz için de fazlaca üsteliyor. sizin fikrinize saygı duymaması sorun. bu düşüncede bir insana ne derseniz deyin şu an değişeceğini düşünmüyorum
 
İki tane büyük sorun var. Birincisi üzgünüm ama sevgiliniz gerçekten abaza. İkincisi de size saygı duymuyor.
Cinsellik normal bir şey bu bir sevgi ölçütü değil, ancak siz istemediğiniz halde sürekli konuyu her gün her gün oraya getirmesi itici ve size saygı duymadığını gösteriyor.
Ayrıca telefondan cinsellik yaşanması da bana çok saçma geliyor, bu benim fikrim ama bence cinsellik sadece canlı bir şekilde yaşayarak gerçekleştirilmeli.
ve siz istemiyorsanız eğer buna katlanmak zorunda değilsiniz. Sevdiğiniz için onu tatmin etmek zorunda da değilsiniz. Sürekli üste çıkıyor demişsiniz, ancak ne söylerse söylesin; siz kararlı olduğunuzu gösterirseniz mecbur kapatacak konuyu.
bana kalırsa ilişkinizi bitirin ama bitirmek istemiyorsanız da haddini bildirin
 
Biz de her gün sürekli konuşuruz hep de açılır konu. Yani ya bir espriden ya saçma bir şeyden açılır, hele uzun süre görüşmüyorsak genelde sizin gibi her gün konu bir yerden oraya gelir konuşulur. Ben hiç rahatsız olmadım bu konudan. Siz de gençsiniz, bu yaşlarda cinsellik yaşamak da konuşmak da normal geliyor bana. Bir de sevgiliyi normal arkadaştan ayıran şey bu değil midir zaten?
 
Cinselliğe düşkünüm ne yapayım diyor. Seviyorum, istiyorum diyor. :/ Ne diyeyim şimdi bu cevaplara ben
Yani bazı insanlar cinselliğe diğerlerinden daha düşkün olabilir. Nasıl siz kendi rahatsızlığınızı aşamıyorsanız sevgiliniz de sizi çok sevmesine rağmen cinselliğe düşkünlüğünü dizginlemek zorunda değil. Farklılıklarınızdan kaynaklanan bir sıkıntı var ortada, ikinizin istekleri de bence normal istekler. Sevgiliniz sizin için cinselliğinden vazgeçmemeli, siz de onun için prensiplerinizden. Ama benim için normal olan 20 li yaşlarındaki çiftin arasında cinsellik yaşanmasıdır. Önemli olan sizi normaliniz ne?
 
Herkese merhaba.
Sevgilimle uzun süreli bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve uzun süredir virüsten dolayı yüzyüze görüşemedik. Kendisi yakın zamanda evlilik istiyor ama ben henüz evliliğe kendimi hazır hissetmediğim için beklemek istediğimi söylüyorum. Konuyu açma sebebim ise şu: bir süredir her konuşmanın sonu cinselliğe geliyor. Cinselliği tabu olarak görmüyorum, evlilik öncesinde yaşanmasına ve konuşulmasına da kişinin kendi tercihi olarak bakıyorum, ben tercih etmek istemem. İlk ilişkim olduğu için ben mi bu sevgililik olaylarını bilmeyip yanlış değerlendiriyorum yoksa haklı mıyım öğrenmek isterim.
Her gün mutlaka biraz sohbet ettikten sonra konu sarılmak istiyorum, öpmek istiyorum cümlelerinden sonra cinsel içerikli şeylere geliyor. Rahatsız olduğumu söyleyince de yaşımız genç, bunu istemek çok normal, sen de hemen kızıyorsun, sıkıldım artık diyor. Daha ilişkinin ilk zamanlarında bile bu tarz konuları ima ederdi şaka yoluyla. Ben kendi görüşümü söyler, konuşmak istemediğimi söylerdim o da özür dilerim der konuyu değiştirirdi. Şimdi ben rahatsız olunca o da sinirlenip sonradan özür dilerim diyor ama bir şey değişmiyor. Şimdi ise her akşam aynı konu, tartışıyoruz iki saat sonra konuştuğumuzda yine aynı imalar. Onu çok seviyorum ama ben de değerliyim. Bu şekilde bana anlayış göstermeyince kendimi değersiz hissediyorum.
Bunu ona söylerken onu kırdığımı düşünerek benim de arzuladığımı, istediğimi ama sürekli konunun buraya gelmesinden rahatsız olduğumu bunları konusmak istemediğimi, onu çok sevdiğimi ama bu şekilde söylediğime saygı duymayıp aynı konunun açılmasından dolayı kendimi çok değersiz hissettiğimi dile getirdim. Bu kez de ben seni çok seviyorum, bunu nasıl görmüyorsun, seninle evlenmek istiyorum, asıl sen beni kırıyorsun diyor.
Hatalı olan ben miyim? Her sevgililikte sürekli bunlar konuşulur mu? Her sevgili bunları konuşur, biz senle çok konuşuyoruz o yüzden konu illaki buraya da geliyor diyor. Ya siz sevgilinizle günde birkaç saat konuşunca her gün konu bu noktaya geliyor mu? Onu çok seviyorum, eğer hatalı değilsem ona kendimi nasıl doğru şekilde ifade edebilirim?
Benim de üç buçuk yıllık bir ilişkim var asla ama asla böyle konuların lafı hiç geçmedi. Bana göre sapıklık. Bence ayrılın bu kişiden tek amacı sizi yatağa atmak sırf o yüzden bile evlenmek istiyor olabilir. Kıt kafalı ki rahatsız olduğunuzu soylemenize rağmen hala ama hala anlamıyormuş. Siz yanlış bişey yapmayın evlenmeden önce zaten istemiyormuşsunuz ama bu şahıstan da ayrılın bu ne böyle her gün her gün pis sapık
 
Herkese merhaba.
Sevgilimle uzun süreli bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve uzun süredir virüsten dolayı yüzyüze görüşemedik. Kendisi yakın zamanda evlilik istiyor ama ben henüz evliliğe kendimi hazır hissetmediğim için beklemek istediğimi söylüyorum. Konuyu açma sebebim ise şu: bir süredir her konuşmanın sonu cinselliğe geliyor. Cinselliği tabu olarak görmüyorum, evlilik öncesinde yaşanmasına ve konuşulmasına da kişinin kendi tercihi olarak bakıyorum, ben tercih etmek istemem. İlk ilişkim olduğu için ben mi bu sevgililik olaylarını bilmeyip yanlış değerlendiriyorum yoksa haklı mıyım öğrenmek isterim.
Her gün mutlaka biraz sohbet ettikten sonra konu sarılmak istiyorum, öpmek istiyorum cümlelerinden sonra cinsel içerikli şeylere geliyor. Rahatsız olduğumu söyleyince de yaşımız genç, bunu istemek çok normal, sen de hemen kızıyorsun, sıkıldım artık diyor. Daha ilişkinin ilk zamanlarında bile bu tarz konuları ima ederdi şaka yoluyla. Ben kendi görüşümü söyler, konuşmak istemediğimi söylerdim o da özür dilerim der konuyu değiştirirdi. Şimdi ben rahatsız olunca o da sinirlenip sonradan özür dilerim diyor ama bir şey değişmiyor. Şimdi ise her akşam aynı konu, tartışıyoruz iki saat sonra konuştuğumuzda yine aynı imalar. Onu çok seviyorum ama ben de değerliyim. Bu şekilde bana anlayış göstermeyince kendimi değersiz hissediyorum.
Bunu ona söylerken onu kırdığımı düşünerek benim de arzuladığımı, istediğimi ama sürekli konunun buraya gelmesinden rahatsız olduğumu bunları konusmak istemediğimi, onu çok sevdiğimi ama bu şekilde söylediğime saygı duymayıp aynı konunun açılmasından dolayı kendimi çok değersiz hissettiğimi dile getirdim. Bu kez de ben seni çok seviyorum, bunu nasıl görmüyorsun, seninle evlenmek istiyorum, asıl sen beni kırıyorsun diyor.
Hatalı olan ben miyim? Her sevgililikte sürekli bunlar konuşulur mu? Her sevgili bunları konuşur, biz senle çok konuşuyoruz o yüzden konu illaki buraya da geliyor diyor. Ya siz sevgilinizle günde birkaç saat konuşunca her gün konu bu noktaya geliyor mu? Onu çok seviyorum, eğer hatalı değilsem ona kendimi nasıl doğru şekilde ifade edebilirim?
Biz hiç ama hiç oyle şeyler konuşmadik. Hiç lafi oraya da getirmedik. Gun içinse çok fazla konuşduk. Işden zama bulup hep gorusduk ama hiç konuşmadik. Guzel de evliliğimiz var bende o sevinmeli senin bu tavrina. Sinirleniyorsa o zaman niyeti bozmuş. Ya da zaten evlenicez ayaklariyla başka planlar peşinde. Ya da sadece karakterinde var azginlik ki hiç diline de sahip çikamiyor. Çok itici
 
Sanki beni anlatmışsınız. Benimde okul ve iş durumum biraz uzadi. O da ben dayanamıyorum bekleyemem dedigi olmuştu. Foto, kamera vs istemiyor ama konuşmak istiyor. Ben şimdiden kendimi çok kötü hissediyorum konuyu konuştum ama sözlerle gerçekten anlatamıyorum bunu fark ettim. Her cumlesi ile kendisini çok güzel haklı çıkartıyor bense karsisinda sacmalayan kız moduna girmiş oluyorum :KK43:
Yani istemiyorsanız istemiyorsunuz zorunda değilsiniz karar sizin ama sonucunun anlattığım hikayeye dönme ihtimali de var. Konuşalım deyip ilerletme ihtimali de yüksek. Belki bunları bile ailene gösteririm diye kullanma ihtimali var tehlikeli durumlar. Şuan beyniyle düşünen biri yok gibi karşınızda.
 
Cinsellik konuşmak istememek hakkın. Seni hiçbir şeye zorlayamaz.

Ama cinselliği yok saymak ne kadar doğru. Sevgili iseniz aranızda cinsel çekim vardır ve sen bu yokmuş gibi konuşuyorsun anladığım kadarıyla.

Valla ben sevgilimle dirty talk da yaptım, telefon üzerinden böyle konuşmalar da yaptım, nude da attım. Adamı delirtttim. Ben böyleyim. Cinsellikten keyif alıyorum. Ona da keyif veriyorum. Bu olmasa asker arkadaşı oluruz zaten.

Utanılacak bir şey gibi mi görüyorsun acaba?

Adam diyecek bu vajinismuslu mu ya da aseksüel mi.
 
O zaman saygı duymadığını kendime kabul ettirmem gerekiyor.
Bunu dile getirdim aslında ama bu kez de seni sevmesem evlenmek istemem diyor, sana saygı duyuyorum, değer veriyorum diyor. Ama değer veren insan karşısındakinin çok rahatsız olduğu bir şeyi yapar mı?
Sevmek ve saygı duymak farklı şeyler, sevgiliniz ayrımı bilmiyor bence. Sevdiği için evlenmek istemesi hatta evlenmesi bile saygı duyduğu anlamına gelmez, sevgi illa yanında şart olarak saygıyı getirmiyor, öyle bir şey değil. Ve benim için de saygı önemli.
Çözüm olarak herkesin söylediği şeyi söyleyeceğim, son kes net şekilde kendinizi ifade eden bir konuşma yapın ama sakince, kızmadan. Sonra bence daha da netleşir kafanız.
 
Ben de zar zor öğreniyorum sanırım. Bir yandan bu yazdığınız gibi düşünüyorum kendime haksızlık olarak görüyorum bu şekilde anlayışla yaklaşılmadığında. Onunla konuşup bunları anlattığımda ise bu kez dedikleri karşısında acaba haksızlık mı yapıyorum ona diye düşünüyorum.
Keşke ilk evliliğimi yapmadan önce psikolaga gitseydim diye düşünüyorum ama canım kızım var şükürler olsun bana kalan tek güzellik
 
Herkese merhaba.
Sevgilimle uzun süreli bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve uzun süredir virüsten dolayı yüzyüze görüşemedik. Kendisi yakın zamanda evlilik istiyor ama ben henüz evliliğe kendimi hazır hissetmediğim için beklemek istediğimi söylüyorum. Konuyu açma sebebim ise şu: bir süredir her konuşmanın sonu cinselliğe geliyor. Cinselliği tabu olarak görmüyorum, evlilik öncesinde yaşanmasına ve konuşulmasına da kişinin kendi tercihi olarak bakıyorum, ben tercih etmek istemem. İlk ilişkim olduğu için ben mi bu sevgililik olaylarını bilmeyip yanlış değerlendiriyorum yoksa haklı mıyım öğrenmek isterim.
Her gün mutlaka biraz sohbet ettikten sonra konu sarılmak istiyorum, öpmek istiyorum cümlelerinden sonra cinsel içerikli şeylere geliyor. Rahatsız olduğumu söyleyince de yaşımız genç, bunu istemek çok normal, sen de hemen kızıyorsun, sıkıldım artık diyor. Daha ilişkinin ilk zamanlarında bile bu tarz konuları ima ederdi şaka yoluyla. Ben kendi görüşümü söyler, konuşmak istemediğimi söylerdim o da özür dilerim der konuyu değiştirirdi. Şimdi ben rahatsız olunca o da sinirlenip sonradan özür dilerim diyor ama bir şey değişmiyor. Şimdi ise her akşam aynı konu, tartışıyoruz iki saat sonra konuştuğumuzda yine aynı imalar. Onu çok seviyorum ama ben de değerliyim. Bu şekilde bana anlayış göstermeyince kendimi değersiz hissediyorum.
Bunu ona söylerken onu kırdığımı düşünerek benim de arzuladığımı, istediğimi ama sürekli konunun buraya gelmesinden rahatsız olduğumu bunları konusmak istemediğimi, onu çok sevdiğimi ama bu şekilde söylediğime saygı duymayıp aynı konunun açılmasından dolayı kendimi çok değersiz hissettiğimi dile getirdim. Bu kez de ben seni çok seviyorum, bunu nasıl görmüyorsun, seninle evlenmek istiyorum, asıl sen beni kırıyorsun diyor.
Hatalı olan ben miyim? Her sevgililikte sürekli bunlar konuşulur mu? Her sevgili bunları konuşur, biz senle çok konuşuyoruz o yüzden konu illaki buraya da geliyor diyor. Ya siz sevgilinizle günde birkaç saat konuşunca her gün konu bu noktaya geliyor mu? Onu çok seviyorum, eğer hatalı değilsem ona kendimi nasıl doğru şekilde ifade edebilirim?
Bence cinsel olarak arzulaması olumlu birşey sevgilisiniz ve evliliği düşünüyoruz ve cinsellikte insanın doğasında olan bişey seninle konuşmasın kimle konuşsunki başka
 
Kaç yıldır sevgilisiniz? Sevgilinizle arkadaş gibi misiniz? Bana verdiğiniz his öyle çünkü.

Sevgili olunca insanlar arkadaştan daha farklı olurlar. İçinde cinsellik olması olayı farklı kılıyor. Sizle konuşmayıp normal bir kız arkadaşıyla da konuşsa aynı şeyleri konuşur herhalde.

Bilmiyorum, çok fazla kapalı kutu gibi geldiniz. Tahminimce cinselliği tabu olarak görüyorsunuz. Saygı sonuçta karşılıklıdır. Siz konuşmak istemiyorsunuz diye o konuşmak istiyor ve size saygı göstermiyor oluyor. O zaman, siz de o konuşmak istediği halde konuşmak istemiyorsunuz ona saygı göstermiyorsunuz??

Karakterleriniz çok farklı. Siz cinselliğe fazla kapalı birisi gibisiniz ve bence bu, ileride sorun olabilir sizin için.
 
Sanki beni anlatmışsınız. Benimde okul ve iş durumum biraz uzadi. O da ben dayanamıyorum bekleyemem dedigi olmuştu. Foto, kamera vs istemiyor ama konuşmak istiyor. Ben şimdiden kendimi çok kötü hissediyorum konuyu konuştum ama sözlerle gerçekten anlatamıyorum bunu fark ettim. Her cumlesi ile kendisini çok güzel haklı çıkartıyor bense karsisinda sacmalayan kız moduna girmiş oluyorum :KK43:
Sizin sorununuz sadece cinsellik konuşmak değil baya baya iletişim kopukluğunuz var, iletişim sadece konuşmak değildir ki konuşarak bile anlaşamıyorsunuz. Bence bir ara verin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X