Sevgilimle olan problemim, bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinselliğe düşkünüm ne yapayım diyor. Seviyorum, istiyorum diyor. :/ Ne diyeyim şimdi bu cevaplara ben
cinselliğe düşkün olabilir istemesi normaldir ama bu kadar ısrar etmesi psikolojik baskıya giriyor resmen farkında değil mi siz yumuşak yüzlüsünüz büyük ihtimalle ondan dolayı bu kadar ısrar edebiliyor. sizin onu kaybetme korkunuz var mı yani ters bir cevap versem ayrılır düşünceniz mi var

Bunu yapmayan ve çok seven ama cinsellige çok düşkün olanlarda var mı? Ben biraz fazla düşkünüm bu konuda diyor. Seviyorum diyor ama anlayış göremiyorum bu konuda ondan.
Erkeklerin hepsi düşkün ama saygılı olanlar zorlamıyor.

Sevmesem, başkası bana gelip bu konuyu açsa aynen böyle düşünürüm. Şimdi sevdiğim için iyi bakmaya calisiyorum. Acaba ben mi hataliyim diye kendimi sorguluyorum. Ve kendimi çok çok kötü hissediyorum. Durumu son kez ona nasıl ifade edebilirim? Hangi cümlelerle ifade edebilirim? Çünkü kendimi artık son bir kez doğru ifade etmek istiyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Ona bunları söyleyince seni seviyorum, seninle evlenmek ister mıydım sevmesem, görmüyor musun nasıl sevdigimi diyor.
Hayır, hayır demektir. İstemiyorum, istemiyorum demektir. Buna saygısı olmayan bir insanın gerçekten sevdiğine inanmıyorum ben. Dilinizde tüğ bitmiş ama değişen bir şey yok. Üstüne bir de kendinizi suçlu ve üzgün hissetmenizi sağlamış. İnanılır gibi değil! Evlenmek istiyormuş.. İsteklerinizi sayın bakalım ne yapacak? Ne diyecek? Hani herkes sevgiliyken cinsellikten bahsediyor ya.. E evlenirken de herkes gibi üstüne düşeni yapacakmıymış? Gelin adayı ev, balayı, altın falan ister ya? Sizden 'normal' olmanızı bekliyor ya o da 'normal' davranacak mı iş ciddiyete binince?

Herkese merhaba.
Sevgilimle uzun süreli bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve uzun süredir virüsten dolayı yüzyüze görüşemedik. Kendisi yakın zamanda evlilik istiyor ama ben henüz evliliğe kendimi hazır hissetmediğim için beklemek istediğimi söylüyorum. Konuyu açma sebebim ise şu: bir süredir her konuşmanın sonu cinselliğe geliyor. Cinselliği tabu olarak görmüyorum, evlilik öncesinde yaşanmasına ve konuşulmasına da kişinin kendi tercihi olarak bakıyorum, ben tercih etmek istemem. İlk ilişkim olduğu için ben mi bu sevgililik olaylarını bilmeyip yanlış değerlendiriyorum yoksa haklı mıyım öğrenmek isterim.
Her gün mutlaka biraz sohbet ettikten sonra konu sarılmak istiyorum, öpmek istiyorum cümlelerinden sonra cinsel içerikli şeylere geliyor. Rahatsız olduğumu söyleyince de yaşımız genç, bunu istemek çok normal, sen de hemen kızıyorsun, sıkıldım artık diyor. Daha ilişkinin ilk zamanlarında bile bu tarz konuları ima ederdi şaka yoluyla. Ben kendi görüşümü söyler, konuşmak istemediğimi söylerdim o da özür dilerim der konuyu değiştirirdi. Şimdi ben rahatsız olunca o da sinirlenip sonradan özür dilerim diyor ama bir şey değişmiyor. Şimdi ise her akşam aynı konu, tartışıyoruz iki saat sonra konuştuğumuzda yine aynı imalar. Onu çok seviyorum ama ben de değerliyim. Bu şekilde bana anlayış göstermeyince kendimi değersiz hissediyorum.
Bunu ona söylerken onu kırdığımı düşünerek benim de arzuladığımı, istediğimi ama sürekli konunun buraya gelmesinden rahatsız olduğumu bunları konusmak istemediğimi, onu çok sevdiğimi ama bu şekilde söylediğime saygı duymayıp aynı konunun açılmasından dolayı kendimi çok değersiz hissettiğimi dile getirdim. Bu kez de ben seni çok seviyorum, bunu nasıl görmüyorsun, seninle evlenmek istiyorum, asıl sen beni kırıyorsun diyor.
Hatalı olan ben miyim? Her sevgililikte sürekli bunlar konuşulur mu? Her sevgili bunları konuşur, biz senle çok konuşuyoruz o yüzden konu illaki buraya da geliyor diyor. Ya siz sevgilinizle günde birkaç saat konuşunca her gün konu bu noktaya geliyor mu? Onu çok seviyorum, eğer hatalı değilsem ona kendimi nasıl doğru şekilde ifade edebilirim?
Sizin sınırlarınızı bildiği halde zorluyorsa bunu sevgi olarak adlandıramaz. Bu saygısızlık olur. Bu ne böyle her gün her gün istemediğiniz halde şansını deniyor. Çok itici. Ben soğurdum.

cekinmeyin icinizdekileri anlatirken, yani ne kadar evlilik isterse istesin, sizin tercihlerinize saygi duymamasi bile evlenmemek icin bir sebep. evlilik istemesi butun kusurlarini ortmuyor veya bir lutuf da degil.

sizi biraz pasif gordum, sanirim sevgilinizin de agzi iyi laf yapiyor.
Ya evlilik istemesi benim için bir lütuf değil çünkü bu şekilde değersiz hissediyorum.
Son yazdığınız cümle o kadar doğru ki. Kesinlikle ağzı çok iyi laf yapıyor. Emin olduğum bir konuyu bile onun karşısında tartışırken zorlanıyorum. Ben artık nasıl ifade edeceğimi şaşırıyorum bu yüzden.

Bunu yapmayan ve çok seven ama cinsellige çok düşkün olanlarda var mı? Ben biraz fazla düşkünüm bu konuda diyor. Seviyorum diyor ama anlayış göremiyorum bu konuda ondan.
2. Evliliğimi yaptım ve sevgililik dönemimizde ( kendisi oldukça arzulu biri) ben istemezsen asla konu acilmazdi ben istersem açılırdı benim istediğim kadar bana yaklasabildi... Kendinize değer verin bende zar zor öğrendim kendime değer vermeyi bazen hala kendime yeterince değer vermiyorum gibi geliyor ama eşim
ve ailesi Allah'tann değer veriyor ordan yirtiyorum

Sürekli ister diyemeyeceğim çünkü zaten sürekli istiyor. Sürekli, istisna olurda bir iki gün istemez onun dışinda her gün aynı konu.
Bir süre görüşmemeyi deneyin.
Tamam evlilik planı yapılıyor da gelin ata binmiş ya nasip demiş

Hayır, hayır demektir. İstemiyorum, istemiyorum demektir. Buna saygısı olmayan bir insanın gerçekten sevdiğine inanmıyorum ben. Dilinizde tüğ bitmiş ama değişen bir şey yok. Üstüne bir de kendinizi suçlu ve üzgün hissetmenizi sağlamış. İnanılır gibi değil! Evlenmek istiyormuş.. İsteklerinizi sayın bakalım ne yapacak? Ne diyecek? Hani herkes sevgiliyken cinsellikten bahsediyor ya.. E evlenirken de herkes gibi üstüne düşeni yapacakmıymış? Gelin adayı ev, balayı, altın falan ister ya? Sizden 'normal' olmanızı bekliyor ya o da 'normal' davranacak mı iş ciddiyete binince?
Aslında bu isteklerimin hiçbiri yok, yani nişan, söz, düğün, gelinlik yerine güzel bir nikah ve kendimiz çalışıp cabalayarak kimseye muhtaç olmadan kendi evimizi almak istediğimi biliyor. Nisan, düğün, altın konusunu kendisi istiyor hatta. Kültür olarak bunlar onlarda önemli zaten. Evlilik konusunda ona kalsa yazın evleniriz. Ama benim için evlilik hayatimda illaki olması gereken bir şey değildi öncesinde de. Evlenmek isterim ve bir gün çok seversem ve anlaşırsam evlenirim olmazsa da nasip sırf evlilik için evlenmem görüşünde biriyim. Evlenmek için gerçekten çok seviyor olmam gerekir diyen biriydim. O ise evliliğe çok daha sıcak bakan biri. Evlilik benim için sevgi ölçütü değil çünkü her evlenen sırf çok sevdiği için evlenmiyor. Ama o; şuanda da seni sevmesem seni beklemezdim evlenirdim şimdiye kadar diyor. Bir uyenin dediği gibi ağzı çok iyi laf yapıyor. Haklı olduğum konuda onunla tartışırken bile zorlanıyorum.

Hatalı olan ben miyim? Her sevgililikte sürekli bunlar konuşulur mu? Her sevgili bunları konuşur, biz senle çok konuşuyoruz o yüzden konu illaki buraya da geliyor diyor. Ya siz sevgilinizle günde birkaç saat konuşunca her gün konu bu noktaya geliyor mu? Onu çok seviyorum, eğer hatalı değilsem ona kendimi nasıl doğru şekilde ifade edebilirim?
Bazen günde 7-8 saat telefonda konuştuğumuz olur, neredeyse hiç o noktaya gelmedi muhabbetimiz. Sizin yerinizde kim olsa sürekli cinsellik konuşmaktan rahatsız olur. Her şeyin bir dozu olmalı. Rahatsız olduğunuzu bildiği halde üstlemesi çok itici

Amaç zaten tepkisini görmek, gerçekten isteyip istememeniz önemsiz..
Ama o; şuanda da seni sevmesem seni beklemezdim evlenirdim şimdiye kadar diyor.
Gerçi şu laftan sonra bir önemi yok gibi. Sevmese de evlenirmiş her hangi birisiyle..

Özel bir soru olabilir özür dileyerek soruyorum. Konuştuktan bir gün sonra iması geçmiyor mu, yani ima etmeden iki gün geçilen gün oluyor mu? Kendimi sorgulamaya başladım artık ben :/
Çok değişkenlik gösteren bir konu aslında. Ama şöyle diyeyim 2 gün oluyor evet hadi 3 4 olsun ama daha uzun süre olmuyor konuşulmadığı. Cinsellik konuşmasak bile cinsellik imalı cilveleşmeler oluyor gün içinde. Olmadığı günler de var dediğim gibi ama uzun süreler değil. Her gün konuşulsa bi darlanma gelebilirdi bana da haklısınız yani hele ki konuşmak istemiyorsunuz bu konuyu

Sanki cinsellik için yumuşa diye evlilik istiyormuş gibi bir izlenim aldım. Sevdiğini arzulamak normal ama zaten uzaktaymışsınız yani o an klavyeye böyle şeyler yazmaması için kendini tutabilir bir anda ağızdan çıkmıyor sonuçta. Bu cinsellik konusunda taraflardan biri istemiyorsa orda iş biter daha da ısrar etmek psikolojik baskıya giriyor artık. Bir de kendi kendi fikrim ama ben bu tarz şeylerin sanalda konuşulmasını komik ve bayağı buluyorum. İşin ciddiyetini, güzelliğini kaçırıyor gibi sanki. Sanal seksi de sevmem zaten ama tabii burası benim fikrim.
Evliliği istediğinden şüphem yok. Çünkü ben hayatında olmadan önce de ilk zamanlar arkadaşken de evlilik istediğini biliyordum. Zaten evliliği istiyor, hali hazırda sevdiği biri de var, şimdi hemen istiyor diyebilirim. Ama evliliği sadece cinsellik için mi istiyor diye saçma sapan düşüncelere girdim. Cinsellik bence de çok önemli ama ben bunu şuan konuşmak istemiyorum ki daha ilk zamanlarda da bunu söylemiştim ona Arzulaması bence de normal. Ona da böyle dile getirdim, sanki istemiyormuşum gibi kırmamak adına ben de arzuluyorum deyip rahatsızlığımı dile getirdim. Benim rahatsız olduğumu bildiği halde bu konunun açılması ve bunun artık neredeyse ısrarla her gün açılması canımı sıkıyor. Ve gittikçe dozu artıyor bunun. Başta kendimi haklı görüyor ve her sevgililikte illaki cinsellik olacak diye bir şey yok diye düşünüyordum. Artık öyle bir noktaya getirdi ki şuan ise kendimi haksız görecek ve rahatsız olduğum için kendimde hata arıyor duruma geldim. İnsan gerçekten kendisini tutamaz mı? Hadi tartıştık diyelim, hemen iki saat sonra yine aynı konu açılır mı ya..

Cinselliğe bakis aciniz nedir? Yani pis birsey gibi mi düşünüyorsunuz yoksa olsada olur olmasa da olur mu diyorsunuz?? Ya da duygularinizdan mi emin degilsiniz sevgilinize karsi??
Cinselliği pis olarak görmüyorum, yemek yemek gibi normal bir ihtiyaç olarak görüyorum. İnsanın istemesini ki özellikle karşısındaki sevdiği kişiyse onu arzulamasını da normal buluyorum ki ben de arzuluyorum, benim içinde önemli bir şey bu. Evlilik öncesi cinselliği yaşayanlara da saygım var ama ben yaşamak istemiyorum. Rahatsız olduğum konu şu ki gün içinde şaka yollu ima ediliyor bu konu, ben de şakayla cevap veriyorum, gülüyoruz yeri geliyor. Ama her akşam sürekli konusu açılıyor ve konuyu ilerletmek istiyor. Konuştuğumda ertesi gün yine konusu açılıyor. Onu kırmak istemiyorum ama ben de çok rahatsız oluyorum. Bunu dile getirdiğimde kendisini o kadar iyi savunuyor ki ben ne diyeceğimi şaşırıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X