Sevgilimle Sinema Tartismamiz

Geçmiş olsun, şimdi de esinizin çocuğunuzu hasta ettiğini, cevap olarak "ben napiym benim suçum mu" dediğini ve ceremesini şuan sizin çektiğinizi düşünün, belki o kadar saçma gelmez
Düşündüm. Hâlâ saçma
Ben bu çocuğu ve eşimi birakip gitmek istemem .çünkü;
beni tutan da sevgi. Siz böyle düşündünüz mu ?

Şu o kadar yapıcı ve düşündürücü bi yorum ki gerçekten tesekkur ederim

İkinizde birbirinizi fazla yoruyor olabilirsiniz Bna kalırsa, takıntı boyutunda hatta ama bu sizin tarzınız birsey diyemeyeceğim. Dönem dönem (genelde pms) bende böle hassas olabiliyorum. Öle bir durumunuz var mı bu günlerde?

Ya "AA özür dilerim aşkım dikkat etmedim" falan dese gene uzulucem ama bu kadar uzatmiycam yok bildiği halde benim suçum mu ben napiym sacmalama.diyince iyice sınırım bozuldu

Erkekler böyle bir hatayı takmayacağı için basite almış olmalı sorunu. Demiştim ama kendisi de maydanoz için ağlamış sizi anlaması gerekirdi bu durumda, erkek arkadaşınız hatalı

Yine salak vicdanım ele gecirdi beni.
Ben dalga gcemek istemedim. Sizinkini size basit gosterdim. 2 dakika sonra biri kalkar bana der ki; arkadas çocuğun var ki sallıyorsun. Anlatabildim mi?
Emin ol bunlar gecenin bir vakti buraya yazilacak kadar dert değil. Yat ve benim yerime de uyu

Bendede ayni takinti var, nefreeet ediyorum düblajda. Bende salonu terk etmek isterdim. Yani ne kadar zamandir senin sevgilin ve bunu bilmesi lazimdi.

Siradan bir film olsa gülüp geçerdin fakat ne zamandan beklediğin film olunca dahada kötü oldu.

Ben baya küsüp üzülürdüm. Tavsiyem uzuuun zaman salatayi maydonuzlu yap ve "tadini çikar" demen.

Bu kadar takıntılıysanız bileti kendiniz alacaktınız, ya da hatırlatma da bulunacaktınız. hadi olmadı filmin başında beraber çıkacaktınız. Kötü oldum vs diye bahane bulabilirdiniz.
Bile bile yaptığını düşünmüyorum.

Aa şuan siz söyleyince farkettim gerçekten reglime bi hafta var

Ne güzel, bakin boyle daha sağlıklı iletişim kurduk. Umarım çocuğunuz bi an önce iyileşir, Sabırlar diliyorum :)

Ben size hak verdim gercekten cok sinir bozucu bir durum.ama ben olsam orda gozumu kapatmak yerine kalkar giderdim ben orjinal dilde izliycem sen otur izle diyerek.olan olmus artik yapacak bir sey yok.

Çok pardon bu ne alaka, çözemedim

O kadar takıntılı ve kontrol delisi görünüyorsunuz ki. Açtığınız konunun en başından belli oluyor bu. Biraz torpülemeye çalışın kendinizi. Hayat sizin için çok zor olmuyor mu böyle?
Yani tamam benim de hoşuma gitmezdi yaşadığınız durum ama bu kadar dert edinip konu açacak kadar değil yani, olmamalı.
Biraz sakin olun.

Se
Sevgilin Haklı olumsuz ve iticisin birde

Alakayi ben soyleyim hemen. Hanim ablamiz birkac ay once bir konu daha acmisti. Sevgilisiyle tatil konulu. birlikte yasiyorlardi ve evin gecimini sevgilisi karsiliyordu. Orda baya topa tutulmustu Hem adam seni gecindiriyor hem de tatili begenmiyosun,madem oyle elini cebine at falan denmisti Bunlari kastetmis ve bastan uyarmis sanirim yazacak kisileri :)

Herkesin hassas olduğu konular vardır birbirini seven insanların buna önem vermesi dikkat etmesi gerekir. Yani diyelimki erkek arkadaşınız için bunu takmanız önemsiz ama yinede önem arz etmesi lazımdı çünkü hassassınız bu konuda. Fakat filmi rezil eden o değil siz olmuşsunuz bana kalırsa filmin yarısında uyuyup geri kalan yarısını triple gerginlikle geçirmek vb. dublajlı izlemekten daha kötü.

Simdi anladım tesekkur ederim. Sanki herkes 7/24 kendisini takip ediyor, detaysız, bilgisiz yazmış. Gözlerim şaşı oldu yazıdaki alakayı bulacağım diye :)

Ben de asla dublaj izleyemem, sizin durumunuzda olsam eğer filmi çok önemsemiyorsam idare etmeye çalışırdım. Film benim için çok beklediğim bir filmse sinemadan çıkabilirdim. Daha önce kitabı okuyup, ilk uyarlamayı izlediyseniz zaten konuyu biliyorsunuz, bir daha izleyin bence yine de zevk alırsınız. Ancak size hak vermeyen üyelere karşı neden bu kadar agresifsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…