- Konu Sahibi Black Wine
-
Düşündüm. Hâlâ saçmaGeçmiş olsun, şimdi de esinizin çocuğunuzu hasta ettiğini, cevap olarak "ben napiym benim suçum mu" dediğini ve ceremesini şuan sizin çektiğinizi düşünün, belki o kadar saçma gelmez
Şu o kadar yapıcı ve düşündürücü bi yorum ki gerçekten tesekkur ederimAma bazı şeylerden fedakarlık etmeniz gerektiğini düşünüyorum beraber film izleyecekseniz belkide adamda dublajlı izlemekten hoşlanıyordur bu takıntınızı torpulemeniz lazım bence evet doğru demiş bence anın tadını çıkarmalıydınız bana kalırsa. Söyle bir durum var bir de siz mutlumu olmak istiyorsunuz haklimi önce onun ayrımını yapın gerçekten kendinizde yazmışsınız aldatilip dovuldum yazmaktan iyidir diye iste onun farkindasiniz o zaman uzatmaya gerek yok diyorum bugun siz maydanoz koyarsaniz oda baska bir seye inat eder ne gerek var gul gibi iliskiyi cope atmaya
Ya "AA özür dilerim aşkım dikkat etmedim" falan dese gene uzulucem ama bu kadar uzatmiycam yok bildiği halde benim suçum mu ben napiym sacmalama.diyince iyice sınırım bozuldu
Hanımlar merhaba, öncelikle konu sizde "bu muydu" tepkisi uyandırabilir, ancak lütfen anlaticaklarimi kendi en sağlam takintilarinizi aklınıza getirerek okuyun. Konu dışı saçma sapan eleştiri yapicak hanımlar da koşarak konumdan uzaklassin onlara tahammül edemiyorum. Bu arada konuya girmeden "adam hem sana bakıyor EVLİ OLMADIĞINIZ HALDE hem de şikayet ediyorsun çalış o zaman" falan diyecek ömür torpulerine hitaben, kendinizi yormayin kendi alanimda bi ise girdim calisiyorum hala da evli değilim çünkü kime ne.
Konuya gelirsek, şöyle ki benim film izlerken mutlaka orijinal diliyle yani dublajsiz izlemek gibi bi takintim var. Film arapça da olsa İngilizce de olsa o filmi orijinal diliyle izliycem yoksa kesinlikle keyif almiyorum. Tabii filmin orijinali İngilizce olunca daha önemli oluyorum benim için çünkü filmde geçen, altyaziyla tam cevrilememis İngilizce esprileri de anladığım için filmle daha çok bağ kuruyorum, zaten oyunculuğun yarısı jest mimikse yarısı da sestir tonlamadir yani. Bu takintimi da etrafındaki herkes bilir.
Neyse benim uzun zaman önce izlediğim ve 2.si çıksın diye dört gözle beklediğim bi film vardı belki bilirsiniz "IT" diye. Filmin aslında 90 yılında çekilmiş bi versiyonu da var ama ben sırf tadını kaçırmasına heyecanı gitmesin diye özlemedim nerdeyse iki senedir bunun çıkmasını bekliyorum yani. Neyse sevgilimle anlastik aksam bu filme gidicez diye ben avmye daha gelmemişken biletleri o almış. Neyse filme girdik, din din din dinnn(gerilim müziği) film türkçe dublaj!!! Allahım "şapşik" mi duymadım, o "F***" ların yerine lanetler mi edilmedi, bi dublajda ne kadar rezillik olursa o kadar, takintiliyim napiym. Dedim çıkalım ben bu filmi izleyemem, iste sacmalama, geldik iste böyle izle,hem benim suçum mu falan çıkartmadı beni filmden. E tabii ki senin suçun yani, ben sinemaya diye program yapıp gittiğimde, internette gördüğüm saatin türkçe dublajlı saat olduğunu görünce vazgeciyorum, planını bozup gitmiyorum sen de tanıtım ekranına bakicaksin bi zahmet. Hadi bakmadin, niye üste çıkmaya calisiyosun yok nolucak sanki bilmem ne benim için önemli olan onun için değil çünkü. Neyse ben onu da bıraktım artik, dedim bari gözlerimi kapatiym uyumaya calisiym ki filmi izlememiş olurum daha sonra orijinal versiyonuna gelirim. Önce trip attı sacmaliyosun diye dedim sanane ya ben heyecanı kaçsin istemiyorum. Neyse bi de korku filmi ya ikinci yarıda tutturdu bu gözünü ac beraber izleyelim.ben tek izleyince korkuyorum diye yalvar yakar açtım gözümu. Filmin ilk yarısını izlememisim, ikinci yarının ortasından devam ediyorum ve dublajlı izliyorum. P.ç oldu tabii ki film.öyle olunca benim de sınırım.bozuldu çünkü bidaha izleyemiycem de heyecanı kalmadı. Film.bitti.ben mutsuzum tabii ki bu başladı işte sen hep olumsuzsun keyfini çıkarmayı bilmiyorsun mutlu olamycaksin hicbi zaman falan hem inceliklerini hiçe sayiyo hem de beni azarliyo. Ama ben onun yemeğine maydanoz koysam oturur ağlar bile ki koyucam sonra da "e böyle ye nolcak canım huzursuzluk çıkarma" diycem. Ya valla.başka bi film olsa bu kadar takmazdim ama 2 senedir heyecanla bunu bekliyodum mahvoldu her şey.
Baya uzun oldu kusura bakmayın, yine de kocam.beni aldatti, dovdu, falan yazmaktan iyidir en kotu derdimiz.boyle olsun. Yine de sinir bozucu.
İkinizde birbirinizi fazla yoruyor olabilirsiniz Bna kalırsa, takıntı boyutunda hatta ama bu sizin tarzınız birsey diyemeyeceğim. Dönem dönem (genelde pms) bende böle hassas olabiliyorum. Öle bir durumunuz var mı bu günlerde?
Yine salak vicdanım ele gecirdi beni.
Ben dalga gcemek istemedim. Sizinkini size basit gosterdim. 2 dakika sonra biri kalkar bana der ki; arkadas çocuğun var ki sallıyorsun. Anlatabildim mi?
Emin ol bunlar gecenin bir vakti buraya yazilacak kadar dert değil. Yat ve benim yerime de uyu
Bazen olabiliyor böle seyler =) uyarın erkek arkadasınız dikkat etsin, ben bana dokunma falan diyorumAa şuan siz söyleyince farkettim gerçekten reglime bi hafta var
Bu arada konuya girmeden "adam hem sana bakıyor EVLİ OLMADIĞINIZ HALDE hem de şikayet ediyorsun çalış o zaman" falan diyecek ömür torpulerine hitaben, kendinizi yormayin kendi alanimda bi ise girdim calisiyorum hala da evli değilim çünkü kime ne.
Sevgilin Haklı olumsuz ve iticisin birdeHanımlar merhaba, öncelikle konu sizde "bu muydu" tepkisi uyandırabilir, ancak lütfen anlaticaklarimi kendi en sağlam takintilarinizi aklınıza getirerek okuyun. Konu dışı saçma sapan eleştiri yapicak hanımlar da koşarak konumdan uzaklassin onlara tahammül edemiyorum. Bu arada konuya girmeden "adam hem sana bakıyor EVLİ OLMADIĞINIZ HALDE hem de şikayet ediyorsun çalış o zaman" falan diyecek ömür torpulerine hitaben, kendinizi yormayin kendi alanimda bi ise girdim calisiyorum hala da evli değilim çünkü kime ne.
Konuya gelirsek, şöyle ki benim film izlerken mutlaka orijinal diliyle yani dublajsiz izlemek gibi bi takintim var. Film arapça da olsa İngilizce de olsa o filmi orijinal diliyle izliycem yoksa kesinlikle keyif almiyorum. Tabii filmin orijinali İngilizce olunca daha önemli oluyorum benim için çünkü filmde geçen, altyaziyla tam cevrilememis İngilizce esprileri de anladığım için filmle daha çok bağ kuruyorum, zaten oyunculuğun yarısı jest mimikse yarısı da sestir tonlamadir yani. Bu takintimi da etrafındaki herkes bilir.
Neyse benim uzun zaman önce izlediğim ve 2.si çıksın diye dört gözle beklediğim bi film vardı belki bilirsiniz "IT" diye. Filmin aslında 90 yılında çekilmiş bi versiyonu da var ama ben sırf tadını kaçırmasına heyecanı gitmesin diye özlemedim nerdeyse iki senedir bunun çıkmasını bekliyorum yani. Neyse sevgilimle anlastik aksam bu filme gidicez diye ben avmye daha gelmemişken biletleri o almış. Neyse filme girdik, din din din dinnn(gerilim müziği) film türkçe dublaj!!! Allahım "şapşik" mi duymadım, o "F***" ların yerine lanetler mi edilmedi, bi dublajda ne kadar rezillik olursa o kadar, takintiliyim napiym. Dedim çıkalım ben bu filmi izleyemem, iste sacmalama, geldik iste böyle izle,hem benim suçum mu falan çıkartmadı beni filmden. E tabii ki senin suçun yani, ben sinemaya diye program yapıp gittiğimde, internette gördüğüm saatin türkçe dublajlı saat olduğunu görünce vazgeciyorum, planını bozup gitmiyorum sen de tanıtım ekranına bakicaksin bi zahmet. Hadi bakmadin, niye üste çıkmaya calisiyosun yok nolucak sanki bilmem ne benim için önemli olan onun için değil çünkü. Neyse ben onu da bıraktım artik, dedim bari gözlerimi kapatiym uyumaya calisiym ki filmi izlememiş olurum daha sonra orijinal versiyonuna gelirim. Önce trip attı sacmaliyosun diye dedim sanane ya ben heyecanı kaçsin istemiyorum. Neyse bi de korku filmi ya ikinci yarıda tutturdu bu gözünü ac beraber izleyelim.ben tek izleyince korkuyorum diye yalvar yakar açtım gözümu. Filmin ilk yarısını izlememisim, ikinci yarının ortasından devam ediyorum ve dublajlı izliyorum. P.ç oldu tabii ki film.öyle olunca benim de sınırım.bozuldu çünkü bidaha izleyemiycem de heyecanı kalmadı. Film.bitti.ben mutsuzum tabii ki bu başladı işte sen hep olumsuzsun keyfini çıkarmayı bilmiyorsun mutlu olamycaksin hicbi zaman falan hem inceliklerini hiçe sayiyo hem de beni azarliyo. Ama ben onun yemeğine maydanoz koysam oturur ağlar bile ki koyucam sonra da "e böyle ye nolcak canım huzursuzluk çıkarma" diycem. Ya valla.başka bi film olsa bu kadar takmazdim ama 2 senedir heyecanla bunu bekliyodum mahvoldu her şey.
Baya uzun oldu kusura bakmayın, yine de kocam.beni aldatti, dovdu, falan yazmaktan iyidir en kotu derdimiz.boyle olsun. Yine de sinir bozucu.
Alakayi ben soyleyim hemen. Hanim ablamiz birkac ay once bir konu daha acmisti. Sevgilisiyle tatil konulu.Çok pardon bu ne alaka, çözemedim
O kadar takıntılı ve kontrol delisi görünüyorsunuz ki. Açtığınız konunun en başından belli oluyor bu. Biraz torpülemeye çalışın kendinizi. Hayat sizin için çok zor olmuyor mu böyle?
Yani tamam benim de hoşuma gitmezdi yaşadığınız durum ama bu kadar dert edinip konu açacak kadar değil yani, olmamalı.
Biraz sakin olun.
Alakayi ben soyleyim hemen. Hanim ablamiz birkac ay once bir konu daha acmisti. Sevgilisiyle tatil konulu.birlikte yasiyorlardi ve evin gecimini sevgilisi karsiliyordu. Orda baya topa tutulmustu Hem adam seni gecindiriyor hem de tatili begenmiyosun,madem oyle elini cebine at falan denmisti Bunlari kastetmis ve bastan uyarmis sanirim yazacak kisileri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?