Sevgilimle Yıl dönümü Krizi

Evet kaç aydır soruyorum hem de ..
İşleri çok yoğun bunun yüzünden böyle davrandığını söylüyor..

kabul etmez çünkü öyle eğer çok pahalı bi yer değilse ve maaşıda varsa neden istemesnki sıkışık olur borcu olur hadi neyse de

Bi arkadaşı orda çalışıyordu, çok pahalı demiş ona o da bundan dolayı oraya adım attırmıyor bana.

Çalışan insanlarda olur öyle şeyler. Ben akşam 9 da yatağıma yatıyorum, ne iyi geceler ne bir şey direk uyuyorum, sabah 6 'da kalkıyorum. Bütün gün öğrencilerle uğraşmaktan, koşturmaktan yeri geliyor telefonuma bile bakamıyorum. Bedenen ve ruhen yoruluyorum ve kafa dinlemek istiyorum, bunun karşılığında " niye beni aramadın, niye ilgisizsin vs" derse tamamen uzaklaşıyorum çünkü hiç kafam kaldırmıyor Sizinki ise hem çalışıyor hem okuyor hala eski ilgiyi bekliyor ve göremediğinizde ise tripler atıyorsanız onun yorgunluğuna yorgunluk katarsınız...

Diğer bir durum ise planı sizin yapıp ücreti karşı tarafın karşılayacak olması. Bir de bunu sadece otel masrafı gibi düşünmemek lazım, yol parası, gün boyu eğlence parası, hediye parası vs...Kendisi zaten gayet normal bir şekilde imkanım yetişmez demiş, siz çalışıyor musunuz? Ortak bir şekilde ayarlayabilirsiniz ama sizden bir katkı yoksa bence karşı tarafa da pinti demeye hakkınız yok

Hemen gelmiyorum demesi mi gerekiyordu canım?
Konuşarak aşabilirdik bu mevzuyu ama kaçtı hep ..

kaçmadı bence tatlım adama pinti dedin bence bu hakaret adama pinti de sonra senle konuşmasını bekle garip bence bak hata yapmışsısın yerinde olsam demiş ya daha makul bir yer bulalım diye bende daha makul yer ayarlarım işte o zaman yan çizerse konuşacaktın şimdi neden yan çizdi anlayamıyorsun bazen bazı şeyler ağır gelir bi süre o konuda konuşamaz insan bana pinti deseler bende üzülür konuşmazdım

Hayır çalışmıyorum..
Ben kırılmasını anlayabilirim.. Ama bir şey demeden kaçtı aramadı, kasti kendini. Doğru düzgün konuşup şun şuna kırıldım deseydi özür dileyebilirdim ama bu üstelik gelmeyeceğini açıkladı bana. Bu kadar da üstüme gelmesi anlamsız bence.

Haksızsın belki de gerçekten bir sıkıntısı var ailesinde kendisinde o parayı bir yere yatırma veya vermek zorunda kaldı.

Yani yıl dönümünü kutlamak benim için çok mühim değil bir çikolata alır kutuda kalpli falan . bitti.

amannn azcık iltifat yetiyor

Bence fazla kontrol delisi gibi davranıyorsun bana öyle geldi . Her şey her zaman istediğin tarz da olmaz , olamaz ..

Sevgilin maaşını yeni almış olabilir, kim bilir o paranın yeri vardı belki? Bütcesi bir kutlama yapmaya yetmiyor olabilir insanın. 3 gün önce benim erkek arkadasimin dogum günüydü ve maddi sıkıntımdan dolayı ona hicbir sey alamadım mesela. Hatta sehir dısındaydım yanına da gidemedim. Sadece kuru kuru bir mesaj attım. Bana senin verdigin gibi bi tepki verse cok üzülürdüm gercekten. Erkek arkadasının kırgınlıgını haklı buluyorum ben. Ayrılacak bir sebepte göremedim yani.

Ben de konuşmazdım canım belki ama yapılan planı da bozmazdım yani .. Gelmeyeceğim vs demezdim.
Kırıldığımı adam gibi anlatırdım.
Köşe bucak kaçmazdım.

Siz bundan şikayet edip aynı şeyi siz yapıyorsunuz ama.
Gelmeyeceksen ayrılırım demek yerine konuşsanız daha iyi değil miydi?
Bir de ilk ters tepkiyi veren sizsiniz pinti diyerek, alttan alıp özür dilemesi gereken de sizsiniz bence. Yani şu durumda siz onun peşinden koşmalısınız
Biraz aslan burcu kokusu aldım sanki

ilişkinizin öncesini de şimdisini de siz daha iyi bilirsiniz tabi eğer bariz bir ilgisizik umursamama varsa ki kadınlar bunu hissederler o zaman iyi düşünün derim. ama eğer yanıma gelmezsen ayrılırım demeseydiniz bence şimdi gelse bile böyle söyledim de geldi diye aklınızda bir düşünce olacak yani her türlü gelsede gelmesede yıldönümünüz bence mahvolmuş bu kırgınlıklardan sonra..bence kendi haline bırakın ararsa normal konuşun. aramassa aramayın. gelmezse de bir süre devam ettirin ama tripli tehditli değilde mesafeli olun.bu süreçde mantıklı bir karar verip ayrılıp ayrılmayacağınızı netleştirirsiniz. yıldönümünü kutlamadı diye ayrılmak pek hoş birşey değil çünkü. genel tavra göre muamele edin bence

Ben de konuşmazdım canım belki ama yapılan planı da bozmazdım yani .. Gelmeyeceğim vs demezdim.
Kırıldığımı adam gibi anlatırdım.
Köşe bucak kaçmazdım.

yapılan planı bozmazdım derken otele gider miydin canım

Sevgilim aslan, ben koç'um arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…