- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
hayatım galiba seninki
pinti bunu çıkarıyprum bundan:44:
İşte bunu diyince de suçlu ben oluyorum
bak canım sana ne dedim ben durup adamla konuştun mu neyin var dedin mi bu olay yaşanmadan önce ben mi bi şey yaptım ailende mi sorun var paran mı yok vs dedin mi adama sormadan otel planı yapıyorsun bebeğim belirli bi samimiyet olmasa yapamazdın yani bu samimiyetle durup bi neyin var anlat birlikte halletmeye çalışalım deseydin keşke muhakkak bir şey vardır
kabul etmez çünkü öyle eğer çok pahalı bi yer değilse ve maaşıda varsa neden istemesnki sıkışık olur borcu olur hadi neyse de
Bi arkadaşı orda çalışıyordu, çok pahalı demiş ona o da bundan dolayı oraya adım attırmıyor bana.
all bak pahalıymış işte
Hemen gelmiyorum demesi mi gerekiyordu canım?
Konuşarak aşabilirdik bu mevzuyu ama kaçtı hep ..
Çalışan insanlarda olur öyle şeyler. Ben akşam 9 da yatağıma yatıyorum, ne iyi geceler ne bir şey direk uyuyorum, sabah 6 'da kalkıyorum. Bütün gün öğrencilerle uğraşmaktan, koşturmaktan yeri geliyor telefonuma bile bakamıyorum. Bedenen ve ruhen yoruluyorum ve kafa dinlemek istiyorum, bunun karşılığında " niye beni aramadın, niye ilgisizsin vs" derse tamamen uzaklaşıyorum çünkü hiç kafam kaldırmıyorSizinki ise hem çalışıyor hem okuyor hala eski ilgiyi bekliyor ve göremediğinizde ise tripler atıyorsanız onun yorgunluğuna yorgunluk katarsınız...
Diğer bir durum ise planı sizin yapıp ücreti karşı tarafın karşılayacak olması. Bir de bunu sadece otel masrafı gibi düşünmemek lazım, yol parası, gün boyu eğlence parası, hediye parası vs...Kendisi zaten gayet normal bir şekilde imkanım yetişmez demiş, siz çalışıyor musunuz? Ortak bir şekilde ayarlayabilirsiniz ama sizden bir katkı yoksa bence karşı tarafa da pinti demeye hakkınız yok
kaçmadı bence tatlım adama pinti dedin bence bu hakaret adama pinti de sonra senle konuşmasını bekle garip bence bak hata yapmışsısın yerinde olsam demiş ya daha makul bir yer bulalım diye bende daha makul yer ayarlarım işte o zaman yan çizerse konuşacaktın şimdi neden yan çizdi anlayamıyorsun bazen bazı şeyler ağır gelir bi süre o konuda konuşamaz insan bana pinti deseler bende üzülür konuşmazdım
Bi arkadaşı orda çalışıyordu, çok pahalı demiş ona o da bundan dolayı oraya adım attırmıyor bana.
Hayır çalışmıyorum..
Ben kırılmasını anlayabilirim.. Ama bir şey demeden kaçtı aramadı, kasti kendini. Doğru düzgün konuşup şun şuna kırıldım deseydi özür dileyebilirdim ama bu üstelik gelmeyeceğini açıkladı bana. Bu kadar da üstüme gelmesi anlamsız bence.
Benimki tehdit değil canım onu baştan söyleyeyim de.
Ben onu zorla getirecek değilim buraya, gelmek istemezse, yanımda olmazsa ayrılmak istemem kadar doğal ne olabilir?
Zorla asla bir şey yaptırmam ama son aylarda çok ilgisiz. Bence buna kılıf uydurmaya çalışıyor.
Hiç mi haklı yanım yok yani yapmayın, onun bu kadar kendini kasması ne olacak peki?
Ben de konuşmazdım canım belki ama yapılan planı da bozmazdım yani .. Gelmeyeceğim vs demezdim.
Kırıldığımı adam gibi anlatırdım.
Köşe bucak kaçmazdım.
yapılan planı bozmazdım derken otele gider miydin canım
Siz bundan şikayet edip aynı şeyi siz yapıyorsunuz ama.
Gelmeyeceksen ayrılırım demek yerine konuşsanız daha iyi değil miydi?
Bir de ilk ters tepkiyi veren sizsiniz pinti diyerek, alttan alıp özür dilemesi gereken de sizsiniz bence. Yani şu durumda siz onun peşinden koşmalısınız
Biraz aslan burcu kokusu aldım sanki
Sevgilimin yanına giderdim yani canım, ne olursa olsun dışarda bile kutlasak sevgilimin yanında olurdum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?