Sevgilimle Yıl dönümü Krizi

Sevgilim aslan, ben koç'um arkadaşım

Ben de bir şeye tepki verdiğim zaman köşe bucak kaçarım, küserim yani...Aslanım Hele ki aslan kendini biraz Kaf Dağı'nda gören bir tip olduğu için "pinti" lafı düşündüğünüzden daha çok canını sıkmış olabilir...

mutlaka ama mutlaka ayril bu adamdan..
yazik gunah adama!
daha evlenmeden maas gununu hesaplayip,parasi vardir suraya gotursun beni/ gibi bir dusunce ne kadar itici/igrenc!
Eger amac yil donumunu kutlamaksa,
siz birbirinizi sevdikten sonra salas bir yer bile saray gibi gelir. Ama uzgunum sizin amaciniz okadar farkli ki!!

adam yazik daha makul bir yer olsun demis,pinti demissin,ama sende bencilsin!!
bu kadar, paraci lúks duskunu ,hesap kitapci olmayin.
umarim cocugun gozleri bir an once acilir..
xoxo :'(

aynen bende aslanım bende kaçıyorum :)

Ama onun gelebilme imkanı var yani..
Her şeye rağmen gelmesini beklerdim açıkçası. Şimdi aramak da içimden gelmiyor; sizce ne yapmalıyım?

aynen

Her şeye rağmen gelmesini beklerdim açıkçası. Şimdi aramak da içimden gelmiyor; sizce ne yapmalıyım?

Benimde gidebilecek imkanım var ama gitmedim? Sevgilim beni terkedeymis madem, haketmisim.
Bence ara özür dile arkadasım...

Biraz sert olmuş ama katılıyorum anlatmak istediğinize.

Sevgiliniz haklı ben olsam ben de kırılırdım adam size sadece daha makul bir yer olsun demiş bundan doğal ne var öğrenci adam hem okuyor hem çalışıyor demekki ucu ucuna yetiyor arayıp özür dilemeniz gerek bence çünkü hatalı olan sizsiniz bu durumda.

Canim bence sen sevgilinin ilgisizligine hatali oldugunu dusundugum bir konu uzerinden tepki veriyorsun. Sen yildonumunu filan bosver bence ona ilgisizliginin seni uzdugunu soyle. Senin tavrin baslatmis olayi. Karari sen vermissin onun uymasini beklemissin üstüne bir de pinti demissin. Ama onunda gelmemeyi düsünüyorum demesi hic hos degil sana bu konuda katiliyorum. Nedir yani küstüm oynamiyorum gibi. Yapilan hatalar ve kirginliklar oturup konusulmali. Ayrica ceza-ödül sistemi de bizim yasimizdaki insanlara uygun olmamis. (Gelmeyerek seni cezalandirdigi dusunuyor bence) Onun tavrinda da insanin damarina basacak bir tarz var :)

Ben de konuşmazdım canım belki ama yapılan planı da bozmazdım yani .. Gelmeyeceğim vs demezdim.
Kırıldığımı adam gibi anlatırdım.
Köşe bucak kaçmazdım.

adamın kaçtığı yokki bir telefon kadar uzakta hem siz kırılmışsınız ama adam gibi anlatmamışsınız ki direk ayrılırım he bak ona göre dettt yapmışsınız tehdit eder gibi. adamın geleceği varsada gelmez.hem yapılan plan var ama bu planı kendı kendınıze mi yaptınız birlikte tmm yıldönümünde bunu yapcaz diye kesin kararlaştırdınızda adam sonra yok vazgectim mi dedi.maddi külfetin altına siz girmeyeceğiniz için doğal olarak planı bozanda siz olmazdınız zaten ama adama hem cimrisin deyin hem plan yaptım bozdun deyin adam size daha uygun bir yer olsun desin sizde ayrılırım bak deyin sonrada ondan ama derdini güzelce anlatsaydı deyin... duygu sömürüsü mü yapsın adam belli ki bunalmış sizin despotluğunuzdan.aşkım param yok imkanım yok seni oraya götüremem ben fakirim mi desin yani kendini acındrsaydı hoş mu olacaktı zaten güzelce söylemiş makul bir yer olsun diye. bu sebepten ayrılacaksanız eğer ayrılın yani adamı bunaltmayın

Yanlış davranan sizsiniz bence,
Aynı zamanda sevgilinizin sizin fevriliğinizle ilgili sıkıntısı da var anlaşılan
Zaten bu şekilde kaybedersiniz onu
Bence özür dileyin ve hareketlerinize çeki düzen verin

Adam pinti falan değil bence.Kafanızda kurmuşsunuz bir ton plan,ona sadece he demek kalmış.Ayrıca maaşını 25'inde aldıysa aldı,adamın sürpriz yapacağı varsa bile yapmaz.Ki ben olsam yapmam ve gelmek konusunda kararsız kalmakta son derece doğru düşünmüş.Ayrılmakla tehdit etmek de çok komik,böyle yaparak iyice kendinizden uzaklaştırırsınız.Bir şeyler gönüllü yapıldığı sürece önemlidir,sizin zorlamanızla olmz.Yapacaklarımı bilsin demişsiniz de ne yapacaksınız ? En fazla ayrılırsınız.

Arayıp özür dileyin.Bence haksızsınız.

Benimde gidebilecek imkanım var ama gitmedim? Sevgilim beni terkedeymis madem, haketmisim.
Bence ara özür dile arkadasım...

sevgilimle bir mekana yemeğe gidecek oluyoruz ben hep orayı boş ver pahalı burayı boşver pahalı arabayla gelme metroya binelim vs diorum ve azarı yiyorum çok farklı dünyada yaşıyoruz sanki biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…