Sevgilimle Yıl dönümü Krizi

Ohooo konu almış başını gitmiş.
Ben maddiyat için üzülmüyorum sevgilimin davranışlarına üzülüyorum arkadaşlar......

maddiyat için üzülmesen cimri demezdin bence okuyorum da tüm yorumlarınızı hala kendinizi haklı görüyorsunuz. adam size makul bir yer olsun dediğinde neden olumsuz tepki verdiniz ki mdem maddiyat değil derdiniz. hem onun sizin tavırlarınıza üzülme ihtimali de hakkı da yok size göre zannımca! sadece kendi üzüntünüzü mü düşünüyorsunuz. bence sevdiğinizin durumu daha üzücü şu an bir erkek maddi olarak küçümsenirse çok kırılır siz onu cimrilikle suçlamış üstüne ayrılırım demişsiniz tehdit değil yapacaklarımı bilsin diyorsunuz bir de ! e adamda size demiş sen böyle olursan bende gelmeyebilirim! o da size yapacaklrını söylemiş bir de tavrını beeğnmedim diyorsunuz sizinki çok güzelmiş gibi.. bence suçlu sizsiniz. ama adam bunalmış yani bu ilişki çok yürümez. siz ilişkide tamamn yöneten kişi olmak çabasında gibisiniz bu yönetme işlemi sekteye uğrayıncada hiç hoşlunuza gitmiyor tahammül edemiyorsunuz ve hemen aşırı tepkiler veriyorsunuz bence ilişkide genel haliniz bu ki adam bu kadar ilgisizleşmiş...

Ohooo konu almış başını gitmiş.
Ben maddiyat için üzülmüyorum sevgilimin davranışlarına üzülüyorum arkadaşlar......

Sevgilinin davranışlarına yön veren sensin bu hallerinle
Halden anlamayan, adama pinti diyen, rest çeken yine sensin
Bunların karşısında tavır alması normal değil mi
Hem farklı yerlerdesiniz, gözden ıraksınız yani
Ben olsam şansımı bu kadar zorlamam , zorla kendinden soğutma bence

aynen yaaa haklısınız

ayy bende baktım eski konularına şimdi inan adama çok acıdım ayrılmalı bence hemen. yazık adama sanırım bu kişinin psikolojisi oldukça bozuk.

Üstüne birşey soylenmez

Ahh ahh benm eski sevgilm dogumgunumde bile gelmemisti de kizamamistim keske kizsaydim kizmakta haklisin ama gelip gelmeme konusunda kizmakta haklisin. Diger konuyu sevgiline birak belki durumu yoktur okuyomus sonucta ihtiyaclarina falan harcamstr parasini olabilir yani.. surekli ayrilalim dersen, gun gelir tamam ayrilalim der üzülürsun..

Madem çok istiyorsunuz oraya gitmeyi neden masrafları ortak karşılamayı teklif etmediniz? Eğer pahalı bir yer için kendi kendinize plan yaptıysanız siz de elinizi taşın altına koymalısınız. Adam kırılmakta çok haklı.

Son cumlesine kadar katiliyorum

bence çok haklı.adam size imkanım el vermez daha makul bi yere gidelim diyo.siz memnuniyetsiz bi şekilde bunun için beni mi kırıyosun falan diyosunuz.daha ne demesi gerek ki.maaşını aldı falan diyosunuzda.belki ona ayırıcak bütçesi yok.adam bi gününü otelde geçirmek için bi ay zorunlu ihtiyaçlarından mı olsun.çok saçma..

Son düzenleme:

2 yillik iliskiniz varmis yapmayin nolur. biz kadinlar sürekli kralice gibi hissetmek istiyoruz. ama hayatin gercekleri var. 2 yidir berabersiniz bir erkek icin zaten sevdigi kadinin cok heves ettigi bir seyi alamamak yapamamak zordur. bence bu noktada ona yardimci olup önemli degil zaten beraber olalim yeter gibi sözler etmeliydiniz. bakin sizin nasil bazi seyler zorunuza gidiyo onun da öyle. erkek diye kalbi yok mu? ayrica konu maddiyat degil demissiniz alinmasi bana alindigini söylememesi demissiniz. olabilir alinabilir hele ki böyle bir durumda.erkekler biz kadinlar kadar rahat olamiyor ben sana alindim bana ne küsüm mü desin? tabi ki konusmak iyidir ama kimisi duygularini disa vuramiyor.anladigim kadariyla sizi cok seviyor ve simartmis kiymetini bilin derim. iliskilerde bir tarafin üzerine tüm yükü atmak olmaz. hayat böyle birbirimizi idare edecez. ancak o zaman ask sevgi olur saygi olur. haddimi asmissam affedin ben de baslarda benzer durumlar yasadim onun icin rahat konusuyorum

konuyu açıp akıl danışmak istemişsiniz ama cevap yazanlara kendinizin haklı olduğunuzu anlatmaya çalışmıssınız.. Yani bizler ne yazarsak yazalım sizin için sonuç belli.. "Benim için maddiyat değil tavrı önemli,tavrına kırıldım diyeceksiniz" ki demişsiniz de zaten ama merak ettiğim madem maddi durum değil tavrına kırıldınız kusura bakmayın da neden adama pinti dediniz?

bakın erkek arkadaşınız size durumunu anlatmış gelemeyeceğini maddi durumunun olmadığını yazmış.. cevap olarak pinti lafını duyarsa elbette kırılır..
aynı konumda kendinizi düşünün çalışıp okuyorsunuz karşı taraf evde sizin maaşınızla (1 ay geçineceğiniz parayla) plan yapıyor hemde pahalı bi mekanda.. Siz ne yapardınız? üstelik durumunuzu anlattığınızda pinti diyen ayrılırım diyen biri varsa karşınızda?

tekrar düşünün ve arkadaşınızı arayın ayrıca ayrılık gibi itici bir kelimeyi çok sık kullanmamanızı tavsiye ederim..

Son düzenleme:
otelin parasınıda siz ödeyim madem, zaten şehir dışından gelip bir dunya masrafa girecek.
sevgilinizede hoşluk olur, tek tarafa yuklenmek iyi değil

O gune ozel bisey istemekte haklisin ve istememissinde simdiden boyle yapan adam ilerde napar ki parasi bile olmasa bence yıldönümüne kadar para biriktirmeliydi seni istedgn yere goturup mutlu etmek icin bu yılda birkez olur evlenince bile bunu yapması lazm boyle yapan adam evlenince ne gerek var evde yemek yiyelim der ben boyle dusunuyorm maasi borca fln gidiyorsada para biriktirmeliydi biz kizlar bile sevgilimizin dogum gunu var diye 3ay onceden para biriktiriyoruz en iyisi en guzeli olsun diye ki o erkek. Ayrılırım konusunda sana hak vermedim canim cok fevri davranış olmus 2gunluk iliski degl sonucta ayrılırım kelimesini kullanmak basit olmus erkek arkadasin hemen vazgeçiyor benden diye düşünebilir sadece kırıldığını belir hakliyken boyle kelimeler kurup haksiz yere düşüyorsun. Bence ara ozur dile ama kendi kirginliginida dile getir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haksız mıyım diye sormuşsunuz evet haksızsınız
evet bu adam çalışıyor ama sadece sizin gönlünüzü eglendirmek için değil...
bu adamın ailesi okulu kendi masrafları var.ne biliyim yanınıza gelip gitcek bu bile para...
daha makul bi yer seçelim diyen adama pinti diyerek çok kötü davranmışsınız...

bu kadınların özel gün takıntıları da beni öldürecek valla. birine "şunu yapmazsan ayrılırım." demek tehdittir. tehdit olması için ne olması gerekiyor ki daha başka? ben olsam ayrıl git derim. erkekler gene gerçekten sabırlılar.

ayrılık konusu önceden söylenmez. söyleyeyim de haberi olsun denmez. baktınız ki işler yürümüyor ayrılmak istiyorum dersiniz olur biter. sırf siz ayrılacaksınız diye farklı davranırsa zaten hastalıklı bir ilişki olur. ya da sırf bunu söylediğiniz için farklı davranmasını istemiyorsanız da önceden söylemenizin bir mantığı yok. haberi olsun kızmasın diye bir mantık da yok. tehdit etmişsiniz kılıf uyduruyorsunuz.

ben hem okuyor hem çalışıyor olsam, bir de kız arkadaşımla geçinmeye çalışıyor olsam, o da çıkıp otel motel dese, ayarlamazsan ayrılırım dese hayatta çekmem. şımarıklıktan başka bir şey değil. asıl derdiniz uzun süredir devam eden ilgisizliği ise o başka. oteli bahane etmeyin.

ilişkiler ayrı oyuncak, ayrılıklar ayrı oyuncak... bu kızları bu kadar kim şımartıyor anlamıyorum. :44:

Ben seni eski konularından biliyorum. Bende koç burcuyum ama sen gerçekten çok fevri bir insansın anladığım kadarıyla ve erkek arkadaşında bir o kadar sakin. Bence yanlış yapmışsın bir erkeğe pinti demek çok ağır bir şey. Belkide o çok daha farklı bir plan yapmıştı daha makul ama sen ona bu teklifle gelince kabul etmemiştir. Hem önemli olan yanyana olmak değil mi? Bence erkek arkadaşının sabrını daha fazla zorlama derim ben...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de senı eski konularından hatırladım.. sen şu sevgilisini abartıp milletin içinde döven hatun değil misin? hatırlatmak hoş değil farkındayım ama fevriliğini ve karşındakini tavırlarınla davranışlarınla ne kdr üzdüğüne dikkat çekmek için yazdım bunu. genelde ağır konuşup hep o efendi adamı üzüyorsun anladıgım kadarıyla. bence kendini toparla kimse vazgeçilmez değil. başkasının parasıyla da lüks hayaller kurma. eşinken bile yapma sevgili neymış ki.

Kızmaca, alınmaca yok seni tanımam etmem yazdığın yorumları, açtığın konuları baz alıyorum zira...

________
Şımarık kız çocuklarından beter davranıyosun resmen. Bu adamın sana ilgisiz olmasının tek sebebi sensin Güneş. İnsanların birini çok sevme gibi bi'de soğuma duyguları vardır. Heh işte sen o soğutma kısmına geçiş yaptığın için (bence) gördüğün ilgide artık azalma var. Eski konularını biliyorum kıskançlığı abartıp komşulara kadar arayıp rezil eden sen, "annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar" deyip yumruktur, tokattır, tekmedir Allah ne verdiyse adamı dövüp rezil eden sen ve yine kendi cebinden 5 kuruş çıkmadan (ben öyle anladım) lüks otelde -özel- gününüz için kendi başına plan yapıp karşı taraf daha oluru olan bi'yer teklif etti diye pinti diyen yine sen.

Üstelik dövdüğünde özür dileme büyüklüğünü göstermediğin gibi bu abartı tepkinde de adamı suçlu buluyosun -hala-.

Olayın maddiyat kısmı ağır basmasaydı adamın daha uygun bi'yer olsun teklifine "canın sağolsun aşkım yeter ki yanımda ol da" diyebilme büyüklüğünü gösterebilirdin ve değerin bin kat artardı. Son olarak adamın yerinde olsam bu olaylardan sonra yanına gelmeyi bırak yüzüğü sana kargoyla yollar ayrılma teklifini seve seve yerine getirirdim.

Karşındaki kocan bile değilken -ki öyle bile olsa böyle davrandırmaz kimse sana bu adamdan başka- biraz yavaş gel derler insana, sen kaybedersin sadece çünkü ilişkinde hataların en büyüğü senin. (eski konularını baz almak zorundaydım zira haklı çıkmak için paso adam ilgisizdi ama deyip durmuşsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…