- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Biraz sert olmuş ama katılıyorum anlatmak istediğinize.
Çok sağolun arkadaşım, siz de ne kadar anlayışlı bir çiftsiniz bizse birbirimizden kaçıyoruz hep.
Çok üzgünüm
sevgilimle bir mekana yemeğe gidecek oluyoruz ben hep orayı boş ver pahalı burayı boşver pahalı arabayla gelme metroya binelim vs diorum ve azarı yiyorum çok farklı dünyada yaşıyoruz sanki biz
ama cok sinir oldum sekerim.
hala daha/ ama calisiyor parasi var / diyor.
maasini ne yaptigini,ailesinemi yardim ediyor,bi borcumu vardi bilmiyordur bile..
onemli olan,gunune kadar soyluyo bu arada,25 inde maasini aldi vardir daha parasi,gotursun!!
tamamen©kullanim\cikar faaliyetleri icinde konu sahibi.
ama cok sinir oldum sekerim.
hala daha/ ama calisiyor parasi var / diyor.
maasini ne yaptigini,ailesinemi yardim ediyor,bi borcumu vardi bilmiyordur bile..
onemli olan,gunune kadar soyluyo bu arada,25 inde maasini aldi vardir daha parasi,gotursun!!
tamamen©kullanim\cikar faaliyetleri icinde konu sahibi.
Görüşünüze saygı duyarım ama bu gibi sert ifadelerle insanları yaftalamanız ne kadar doğru?.
Benziyoruz arkadasım... Bende hesabımın sürekli bi sekilde ödenmesinden hoslanmam. Sevdigim insanın hesabını ödemekten de ayrıca hoslanırım. O yüzden de altta kalmamaya calısırım...
Görüşünüze saygı duyarım ama bu gibi sert ifadelerle insanları yaftalamanız ne kadar doğru?.
Ohooo konu almış başını gitmiş.
Ben maddiyat için üzülmüyorum sevgilimin davranışlarına üzülüyorum arkadaşlar......
Görüşünüze saygı duyarım ama bu gibi sert ifadelerle insanları yaftalamanız ne kadar doğru?.[/QUOTE
Ortada bir yaftalama yok konu sahibi tuhafsiniz sinir olmamak elde değil birde geçen sene ses etmedim öğrenciydi diyorsunuz ay lutfettiniz ne diye insan başkasının parasını hesaplar anlamam siz ödeyin madem siz onu sevmiyormusunuz siz jest yapın ama öyle olmaz dimi erkek ya sırtında taşımak zorunda sizi
çalışmayan insan nerden bilsin adam nasıl para kazanıyor ne sorunu var yorgun mu mutsuz mu neyi var anca dır dır konuşur yok beni otele götür yok şöyle yok böyle
Ohooo konu almış başını gitmiş.
Ben maddiyat için üzülmüyorum sevgilimin davranışlarına üzülüyorum arkadaşlar......
Sevgilinizin davranışlarında birşey yok,sevgiliniz size kırılmakta haklı ama sanırım hala kendinizi haklı göstermek istiyorsunuz:26:ve özür dilemesi gereken taraf sizsiniz.Ohooo konu almış başını gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?