Sevgilimle Yıl dönümü Krizi

arayıp özür dilemelisin ve kendini affettirici şeyler yapmalısın kendine çeki düzen ver

Biraz sert olmuş ama katılıyorum anlatmak istediğinize.

ama cok sinir oldum sekerim.
hala daha/ ama calisiyor parasi var / diyor.
maasini ne yaptigini,ailesinemi yardim ediyor,bi borcumu vardi bilmiyordur bile..
onemli olan,gunune kadar soyluyo bu arada,25 inde maasini aldi vardir daha parasi,gotursun!!
tamamen©kullanim\cikar faaliyetleri icinde konu sahibi.

Çok sağolun arkadaşım, siz de ne kadar anlayışlı bir çiftsiniz bizse birbirimizden kaçıyoruz hep.
Çok üzgünüm

Onemli olan herhangi bir günü görkemli bi sekilde kutlamak degil, önemli olan her günün özel ve güzel olmasıdır. İliskide romantizmden once anlasmak gelir bence.

Benziyoruz arkadasım... Bende hesabımın sürekli bi sekilde ödenmesinden hoslanmam. Sevdigim insanın hesabını ödemekten de ayrıca hoslanırım. O yüzden de altta kalmamaya calısırım...

Ozel gunlerde ayri oldugunuz zamanlar olabilir
Zaman gelecek dogum gununde ayri olacaksiniz
Zaman gelecek yildonumunde vs

Bence yanima gelmezsen ayrilirim demeyin
Bu kadar onemsemeyin bence bu gunleri
Bir gun beraber olacaksiniz diye diger gunleriniz zehir olmus

İs hayatinda olan insandan cok fazla ilgi beklenmemesi gerektigini anladim

Bence isi tatliya baglayin
Belli ki maddi olarak harcamada bulunmak istemiyor

Hem sevgiliniz her onerinizi kabul etmek zorunda degil
Ortak bir fikirde bulusmaya calisin
İkinizin de istedigi olsun

çalışmayan insan nerden bilsin adam nasıl para kazanıyor ne sorunu var yorgun mu mutsuz mu neyi var anca dır dır konuşur yok beni otele götür yok şöyle yok böyle

Görüşünüze saygı duyarım ama bu gibi sert ifadelerle insanları yaftalamanız ne kadar doğru?.

Benziyoruz arkadasım... Bende hesabımın sürekli bi sekilde ödenmesinden hoslanmam. Sevdigim insanın hesabını ödemekten de ayrıca hoslanırım. O yüzden de altta kalmamaya calısırım... [/QUOTE]

evet ama azarı işitirim bende bi su bile almaya çekiniyorum bende o ödemek isteyecek diye

ve unutmayınki bu günler para tuzağı olsun diye icat edilmiş ticaret oyunları onların esiri olmnayın o kadarda önemli değil yeri gelir ayrı kalınır yeri gelir bi kuru ekmeğe muhtaç olunur bu kadar paranın esiri olmayın

Benziyoruz arkadasım... Bende hesabımın sürekli bi sekilde ödenmesinden hoslanmam. Sevdigim insanın hesabını ödemekten de ayrıca hoslanırım. O yüzden de altta kalmamaya calısırım...

evet ama azarı işitirim bende bi su bile almaya çekiniyorum bende o ödemek isteyecek diye[/QUOTE]

Biz mi dogru yapıyoruz, baskaları mı bilemedim.

Günes arkadasım, bosverin hediyeyi kutlamayı falan.
Biraz daha manevi düsünün, erkek arkadasınızın sizi sevdigini, size deger verdigini hissediyor musunuz?
İyi kötü her anınızda size destek oluyor mu? Sizi düsünüyor mu? Size sadık mı?
Bunları düsünün.
Özel gün kutlama hırsına bürünmeyin, kapitalizmin kölesi olmayın.

sonunu getiremeyeceğiniz konularda blöf yapmayın arkadaşım, adam "ayrılırsan ayrıl" deseydi ne yapacaktınız? valla çok açık ifade edeyim, planlarımın bozulmasından daha ağır gelir bana özür dilemek.. muhtemelen size de öyle gelecek şimdi.. fevri olmayın bu kadar yahu, henüz yüzüğü bile kendi aranızda takmışsınız.. daha bunun sözü var, nişanı var, düğünü var, doğum günü var ve alt tarafı ortada tek maaş var..

Ohooo konu almış başını gitmiş.
Ben maddiyat için üzülmüyorum sevgilimin davranışlarına üzülüyorum arkadaşlar......

Bana sorulmadan danışılmadan benim adıma planlar yapıp o gün geldiğinde veya yaklaştığında ''hadi aşkım bunu yapalım şöyle kutlayalım böyle düşündüm'' demek , çok yanlış bana göre..

Hayatı senden ibaret değil ki..
Ailesi vardır
Borcu harcı vardır
Birikim yapıyordur vs..

Bu kutlamada yapamazsa diğer kutlamada yapar..
Flört döneminde yapamasa evlenince yapar..

Herşeyi karşı taraftan beklemek yerine siz onun için bir şeyler yapsanız ..Bu seferde böyle olsun..

çalışmayan insan nerden bilsin adam nasıl para kazanıyor ne sorunu var yorgun mu mutsuz mu neyi var anca dır dır konuşur yok beni otele götür yok şöyle yok böyle

dogru©
bende sizin gibiyim
esimle gezeriz bisey almak ister
yok cok pahali©zaten var©gerek yok derim. cunki biliyorum adam essek gibi calisiyor©gece yarilari geliyor©sabahin korunde gidiyor.
ben nasil kiyayim askima© 1eurosunu harcarken bile uzuluyorum.
bu sevgidir asktir iste,sevmesem derim calissin essek gibi ben yiyim:)

eski konularina baktimda, sevgilisini sokak ortasinda tekme tokat döven bi kadin olarak
karsindakinden incelik beklemen hayli tuhaf bence :26:

gercekten üzüldüm sevgiline. eski konularina bakinca dahada bi üzüldüm...
dövmeler, anne hasta oldugunu niye söylüyor diye kizmalar, kiskancligi abartip komsusuna kadar aramalar.
simdide pinti demissin, adam niye kiriliyor diye sasiriyorsun.
bi erkege yapilmamasi gereken en büyük hatalardan yapmissin,
buna ragmen hala ayrilalim diyen sensin...
gercekten cok seviyor seni belli, sevmese ezdirmezdi kendini bu kadar

Ohooo konu almış başını gitmiş.
Ben maddiyat için üzülmüyorum sevgilimin davranışlarına üzülüyorum arkadaşlar......
Sevgilinizin davranışlarında birşey yok,sevgiliniz size kırılmakta haklı ama sanırım hala kendinizi haklı göstermek istiyorsunuz:26:ve özür dilemesi gereken taraf sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…