- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.779
- 158
- Konu Sahibi Uzay perisi
-
Bu insanlık değil kardeşim en*yilik (bunu özür dileyerek yazıyorum kusura bakma ama birinin seni dürtmesi gerekiyor). Sen seni aldatan sevgiline bakıcılık yapmak zorunda değilsin. Hatta aldatmasaydi bile zorunda olmazsın ailesi bakmalı(iliskine devam ederdin gidip gelirdin iki işin ucundan tutarsın orası ayrı) Kaza olmasaydı seni kandırmaya devam edecekti. Sırf yoğun bakımda diye yelkenleri suya indirip masumlaştırmayın onu.İstesemde samimi davranamam ki hayatımın hayal kırıklığını yaşattı bana sadece insanlık için yapıcam bunu
Başına gelirse görürsün gereksiz mi değil miSizin için büyük, insanlık için o kadar gereksiz bir konu ki bu.
Seni bu kadar üzen bir adamı ziyarete gidecek kadar onemseme benceÖyle yapıcam nolursa olsun kolay bişey yaşamadı ama ona ağır bi şekilde konuşup ayrılıcam
Gereksiz hanımefendi. Kendinizi daha ne kadar küçük düşürmek istiyorsunuz?Başına gelirse görürsün gereksiz mi değil mi
SadGereksiz hanımefendi. Kendinizi daha ne kadar küçük düşürmek istiyorsunuz?
Yapmayın diyor herkes. Yapmaya çalıştığınız şey gereksiz.
Hâlâ beddua eder gibi konuşuyorsunuz. Ne alakası var benim başıma gelmesiyle bunun?
Asil olun diyoruz size, kendinizi düşünün, onurlu olun diyoruz.
Karşılığı bu mu?
gereksiz konu dersen dalga geçer gibi alırsın bu cevabı kimsenin dediğine bişey demiyorum konuştuklarına dikkat edersen sana da demezdimGereksiz hanımefendi. Kendinizi daha ne kadar küçük düşürmek istiyorsunuz?
Yapmayın diyor herkes. Yapmaya çalıştığınız şey gereksiz.
Hâlâ beddua eder gibi konuşuyorsunuz. Ne alakası var benim başıma gelmesiyle bunun?
Asil olun diyoruz size, kendinizi düşünün, onurlu olun diyoruz.
Karşılığı bu mu?
Bence senin egon biraz kirildi ve sen onu hala istiyorsun, oteki kiza kaptirmak istemiyorsun. Yoksa seni aldatan birini inan bana ölüm döseginde bile terk ederdin. Sanirim seni secsin, senin pesinden kossun kendini affettirsin ve o kiza karsi egonuz tatmin olsun istiyorsun.Sevgilim bir motor kazası geçirdi ve iki aydır yoğun bakımda ben dün onun beni aldattığını tesadüfen öğrendim. Takipçilerine bakarken tek ortak arkadaşımın sevgilim olduğu bi kızın heseabını buldum ve kızın hesabı açık olduğu için hikayesine bakmak istedim sonra kız mesaj attı sordum sevgilimi nerden tanıyorsun diye kim senin sevgilin dedi söyledim şaşırdı biz 5 aydır sevgiliyiz dedi aldatılmışız ikimizde dedi dünyam başıma yıkıldı sanki biz 3 yıldır sevgiliydik elim ayağım titredi kanıt göster dedim kıza ikisinin olduğu bi foto yolladı yazışmalarını yolladı. Biz temmuzun 22 sinde buluşmuştuk onlar 23 ünde buluşmuş baya aldatılmışım anlayacağınız şuan sevgilim olacak karaktersiz yoğun bakımda ve çok büyük bi kaza geçirdiği için normal odaya çıktığında bundan bahsedemem anca taburcu olunca söyleyebilirim ama ben normal odaya çıkınca hiçbişey olmamış gibi davranamam napacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız ? Yüzleşemiyorum da taburcu olduğunda yüzleşicem vurcam yüzüne herşeyi
Konu sahibi hiç oralı değil....Bence olay yerini terk et ve bir daha dönme...
Gözükmedi. Izmir'in neyi meşhur videosu.
Ben şöyle bir sürpriz öneriyorum.
Hastaneye gitme ve görüşme bir de ne insanlığı ya adam sizi aldatmış hala hastaneye gidip beklemek vss bana absürt geliyor. Bırakın ailesi kalsın başındaİstesemde samimi davranamam ki hayatımın hayal kırıklığını yaşattı bana sadece insanlık için yapıcam bu
Hala seviyorsunuz ve hala umudunuz var size yalvarıp yakarip barismak kendinizi kandırinBaşına gelirse görürsün gereksiz mi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?