Sevgilinin aldatması

İstesemde samimi davranamam ki hayatımın hayal kırıklığını yaşattı bana sadece insanlık için yapıcam bunu
Bu insanlık değil kardeşim en*yilik (bunu özür dileyerek yazıyorum kusura bakma ama birinin seni dürtmesi gerekiyor). Sen seni aldatan sevgiline bakıcılık yapmak zorunda değilsin. Hatta aldatmasaydi bile zorunda olmazsın ailesi bakmalı(iliskine devam ederdin gidip gelirdin iki işin ucundan tutarsın orası ayrı) Kaza olmasaydı seni kandırmaya devam edecekti. Sırf yoğun bakımda diye yelkenleri suya indirip masumlaştırmayın onu.

Yoğun bakimdayken hiç yanında olmazsanız hiç onemsemezseniz ona çok fena koyar , bence evinize gidin . Yanında olmayın bu süreçte . Yanınızda olmadığını öğrenince kendini çok kötü hissedecek o zaman da söylersiniz işte.

Başına gelirse görürsün gereksiz mi değil mi
Gereksiz hanımefendi. Kendinizi daha ne kadar küçük düşürmek istiyorsunuz?
Yapmayın diyor herkes. Yapmaya çalıştığınız şey gereksiz.
Hâlâ beddua eder gibi konuşuyorsunuz. Ne alakası var benim başıma gelmesiyle bunun?
Asil olun diyoruz size, kendinizi düşünün, onurlu olun diyoruz.
Karşılığı bu mu?

Sad
gereksiz konu dersen dalga geçer gibi alırsın bu cevabı kimsenin dediğine bişey demiyorum konuştuklarına dikkat edersen sana da demezdim

Bence senin egon biraz kirildi ve sen onu hala istiyorsun, oteki kiza kaptirmak istemiyorsun. Yoksa seni aldatan birini inan bana ölüm döseginde bile terk ederdin. Sanirim seni secsin, senin pesinden kossun kendini affettirsin ve o kiza karsi egonuz tatmin olsun istiyorsun.

Onu değil seni sevdim demesini mi ümit ediyorsunuz? Tüm bu süreçte hastanede yanımda sen vardın o değil derse mutlu mu olacaksınız? Beni seçti diye gururlanacak mısınız, çünkü buradan bakınca öyle görünüyor.

Bırak evli olmayı sözlü bile değilsiniz, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Çıkartın hayatınızdan bitsin gitsin. Yoğun bakım demek yarı o taraf yarı bu taraf. Kendisi can derdinde, anası babası evlat derdinde. Evet aldatılmak insanı çok hırpalar ama iyi tarafından bakınca eş değil nişanlı-sözlü değil. Allahından bulsun der geçersin.

Ağır konuşup ayrılacaksınız o da başını duvarlara çarpmalı, ağlamalı, sürünmeli bir pişmanlık süreci mi yaşayacak? Adamın umrunda olmayacağı gibi bir de suçlu çıkacaksınız. Ben ölümden döndüm sen burada neden bahsediyorsun günün sonunda özür dileyen durumuna siz düşmeyin sonra. Anası danası vardır zaten onlar ilgilenir siz önünüze bakın.

Bas git engelle her yerden kaybet izini ne hali varda görsün Allah korusun o yoğunbakımda sen olsaydın sen orda canınla uğraşırken onlar birlikte fingirdiyor olurdu sil geç gitme bile hastaneye.

Peki diğer kız hiç hastaneye falan gelmedi mi bu süreçte, kazadan haberi yok mu?
İlla hastaneye gidip rezil edicem diyorsanız kızla birlikte gidin.
Ama ikinizi de aldatan biri o size değer vermiyordur, canı ile uğraşırken sizi gözü görmez ve belki bir de hasta yatağında rencide eder sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…