- 17 Ağustos 2011
- 25.626
- 163.044
- 798
- Konu Sahibi Uzay perisi
-
Beni ikna etsin beklentisi degildir insallahBu durumlarda birde basına gidip konuşmayı mı deneyeceksiniz? Her seyi yok edip ortadan kaybolmak varken.
Ya nesi insanlık görevi. Adam zaten yoğun bakımda. Anası var başında babası var. Orada sen fazlalık gibi takılıyorsun işin ozunde.İstesemde samimi davranamam ki hayatımın hayal kırıklığını yaşattı bana sadece insanlık için yapıcam bunu
Adam ölümden döndükten sonra senin ağır konuşmanı takacak da çok mu üzülecek. Saçma sapan bir plan.Öyle yapıcam nolursa olsun kolay bişey yaşamadı ama ona ağır bi şekilde konuşup ayrılıcam
Ki kesin var.Sizden önce öbür kız söyler zaten, hiç kendinizi küçük düşürmeyin. Asil bir şekilde tamamen sırra kadem basın. Sanki yüzleştiğiniz zaman utanacak. Utanacak adam zaten ihanet etmez. Bir de sizle üç yıl, o kızla beş aydır sevgili. Bu sizin bildiğiniz kısım.
Bir de bilmedikleriniz varsa?
Bırakın yoğun bakımda mı kalıyor normal odaya mı geçiyor ne hali varsa görsün. Siz annesi değilsiniz ki sağlığını bu kadar dert etmeyin.Sevgilim bir motor kazası geçirdi ve iki aydır yoğun bakımda ben dün onun beni aldattığını tesadüfen öğrendim. Takipçilerine bakarken tek ortak arkadaşımın sevgilim olduğu bi kızın heseabını buldum ve kızın hesabı açık olduğu için hikayesine bakmak istedim sonra kız mesaj attı sordum sevgilimi nerden tanıyorsun diye kim senin sevgilin dedi söyledim şaşırdı biz 5 aydır sevgiliyiz dedi aldatılmışız ikimizde dedi dünyam başıma yıkıldı sanki biz 3 yıldır sevgiliydik elim ayağım titredi kanıt göster dedim kıza ikisinin olduğu bi foto yolladı yazışmalarını yolladı. Biz temmuzun 22 sinde buluşmuştuk onlar 23 ünde buluşmuş baya aldatılmışım anlayacağınız şuan sevgilim olacak karaktersiz yoğun bakımda ve çok büyük bi kaza geçirdiği için normal odaya çıktığında bundan bahsedemem anca taburcu olunca söyleyebilirim ama ben normal odaya çıkınca hiçbişey olmamış gibi davranamam napacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız ? Yüzleşemiyorum da taburcu olduğunda yüzleşicem vurcam yüzüne herşeyi
O insanlık görevini zamanında yapmış mı ki? Kendi kul hakkına giriyorsun, önüne bak, asla ve asla muhattap olmaya gelmez o şahıs, kim bilir neler yaşatacaktı sana Allahtan ortaya çıkarmışsın. Onun sadece zihninde, kalbinde o kız varken hemde. Sırra kadem basın asla muhattap olmayın size ihanet eden saygı duymayan birine.İstesemde samimi davranamam ki hayatımın hayal kırıklığını yaşattı bana sadece insanlık için yapıcam bunu
Bitiremeyen kadın konuşur maalesef. Ama bitiren kadın arkasına bile bakmaz.Beni ikna etsin beklentisi degildir insallah
İnsanlık görevi değil,konuşup ikan edilme umudu sizinki.İstesemde samimi davranamam ki hayatımın hayal kırıklığını yaşattı bana sadece insanlık için yapıcam bunu
Sizin için büyük, insanlık için o kadar gereksiz bir konu ki bu.İstesemde samimi davranamam ki hayatımın hayal kırıklığını yaşattı bana sadece insanlık için yapıcam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?