- 3 Şubat 2018
- 25.956
- 111.701
- 598
- Konu Sahibi kahrolmusbirinsan
-
Evlerine gitmiştim yazın kadın 3-4 aylığına yazlığa gidiyor bir kez davet etti gittim eve geldiğinde temizlik yaparken saç telimiı bulmuş bidaha evime o...u getirme demiş
Evet yine o söyledi sarhoştu o gün ağzından laf çekersen fırsat bu fırsat dedim bir kaç şey öğrendimbunu kim söyledi peki? Sevgiliniz söylediyse art niyetli bir cümle insan böyle bir şeyi duysa bile söylemez.
Çok haklısınız çok üzülüyorum neden böyle saçma sapan şeyler beni bulur bilmiyorum. Tam kafama uygun birini buldum diyorum içine giriyorum başıma yikiliyor işte.Kizim sen bu kisiyi birak. Bak anla tavsiyesi. Hem annesinin böyle konusmasina müsade ediyor, hem gelip sana laf tasiyor. Bu hayatda evlenseniz bile dengeyi kuramaz
Çok haklısınız çok üzülüyorum neden böyle saçma sapan şeyler beni bulur bilmiyorum. Tam kafama uygun birini buldum diyorum içine giriyorum başıma yikiliyor işte.
Sevgiliniz de annesinden duyduğu her şeyi size yumurtluyor maşallah sanırsın Viyana Büyük elçisi
Benim yorumun burda ne işi var anlamadımBabam şoför arkamdan kamyoncunun kızı diye dalga geçmiş sanırım bir kaç daha hakaret varı cümle
Daha önceden alıntı butonuna tıklayıp cevap vermemiştir. İlk alıntıları yanıtla dediği anda da sizin yorumda gelmiştirBenim yorumun burda ne işi var anlamadım
Konu sahibinden beklediğim elçiye davranış şekli budurElciye zeval olmaz derler, ama bence konu sahibi 300 filminde ki gibi davranmali elciye
Evlilik istemiyor olusunuzdan kaynakli olabilir. 32 yaşındaki oğlu da bir zahmet çenesini tutsun ,kendi kararini versin.Sevgilimle aram iyi uzun zamandır birlikteyiz ikimizde evlilik düşünmüyoruz en azından gundememizde evlilik yok ikimizinde bu beni stresten uzak tutuyor evlilikten korkuyorum çünkü. Ama velakin sevgilimin annesi beni istemiyor eminim ağzından duymadım sevgilimin ama istemiyor biliyorum beni tanımıyor bu arada ben tanışmak istemedim. Çünkü aramızda ciddi biseyler yoksa ailesi beni ilgilendirmez. Bir zararim yok ama kadın bana uyuz ve olumsuz sizce napmali ve bu erkek anneleri neden böyle oğlu 32 yaşında hala sevgilisini beğenmiyor kusur buluyor
anladım canım hiç sağlıklı değil umarım kazasız, belasız atlatırsın belli ki seviyorsun da.Evet yine o söyledi sarhoştu o gün ağzından laf çekersen fırsat bu fırsat dedim bir kaç şey öğrendim
Kendisi kralın kızı mıymış acabaBabam şoför arkamdan kamyoncunun kızı diye dalga geçmiş sanırım bir kaç daha hakaret varı cümle
Sorun sizde degil ki. Sorun böyle hastalikli annelerde. Oglan nasil senin evladiysa karsindada birinin evladi var. Ne haddine babayi asaglamak, ne haddine kiza o** demek. Orda herkes kendinden bilir isi demezler mi adama? Sen sen ol sakın bu aileye giriyim deme. Hem sana, hemde ailene yazik
Sevgiliniz de annesinden duyduğu her şeyi size yumurtluyor maşallah sanırsın Viyana Büyükelçisi
Elciye zeval olmaz derler, ama bence konu sahibi 300 filminde ki gibi davranmali elciye
Evlilik istemiyor olusunuzdan kaynakli olabilir. 32 yaşındaki oğlu da bir zahmet çenesini tutsun ,kendi kararini versin.
anladım canım hiç sağlıklı değil umarım kazasız, belasız atlatırsın belli ki seviyorsun da.
Hanımlar hepinizin yazdıklarını okudum daha öncede vukuatlari olmuştu zaten suandada aramız limonu ayrılmaya karar verdim kendisinden. Ben seviyorum ama yoruldum kendisi Seviyorsa kendi çabalar ben artık mücadele etmicemKendisi kralın kızı mıymış acaba
Hiç sevmem böylelerini, siz yol yakınken sevgilinize sizin gibi cahil insanlar benim tırnağım etmez diyip yolları ayırın bence.
Ne iğrenç bir zihniyet
En doğru karar. İnşallah kararından dönmezsin.. Bugun değil yarını düşünerek davranHanımlar hepinizin yazdıklarını okudum daha öncede vukuatlari olmuştu zaten suandada aramız limonu ayrılmaya karar verdim kendisinden. Ben seviyorum ama yoruldum kendisi Seviyorsa kendi çabalar ben artık mücadele etmicem
Hanımlar hepinizin yazdıklarını okudum daha öncede vukuatlari olmuştu zaten suandada aramız limonu ayrılmaya karar verdim kendisinden. Ben seviyorum ama yoruldum kendisi Seviyorsa kendi çabalar ben artık mücadele etmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?