Sevgilinin evine gitmek ne kadar doğru ?

Hiç dışarıda buluşmadığın, görmediğin etmediğin insanın direkt evine gitmek çok mantıklı gelmiyor bana.

Üzgünüm ama ben sevgilinizin maksadınız farklı buldum.Sizi tanıyıp vakit geçirmek sadece öpüşüp koklaşmaktan mı geçiyor? Seven insan sevdiğiyle her ortamı paylaşmak ister.Amacı sizce belli değil mi ???

Bacim sen saka misin?

Adam resmen seninle disarida gorunmek istemiyor. Bu da aklima bin tane ihtimal getirdi. Ve '' belki de sadece sevismek istiyor'' olma ihtimali bunlarin icindeki en masum olani.

Ne malum kadin ticareti yapmadigi?
Ne malum oraya gittiginde evde sadece onun olacagi? Belki de bir suru arkadasi da olacak..
Ne malum organ mafyasi olmadigi?

Bu liste boyle uzar gider..

İlişki uzun süredir devam ediyordur birbirinizi tanıyorsunuzdur iyice bu gibi hallerde normal de hiç veya çok az buluşulan sevgili kişisinin ev ısrarında ben bir art niyet ararım.Özel şeyler yaşamak için de bence uzun bir zamanın geçmesi şart.Hem erkekler kadınların ev konusundaki endişelerini bizden daha iyi biliyorlar.

Hiç bulusulmamis, cagirsan gelmiyor seni eve cagiriyor.. ilişki falan yok ortada bir sirtlan ve avı var. gözünü aç.

Benzer bir durumu ben de yaşadım. Rahat bir insanımdır öncelikle. Bir çocukla tanıştım fakülteden, buluşucaktık ilk kez. Israrla evine çağırdı. Öyle lüksçü bir kız da değilimdir pek. Benim için parkta buluşup simit de yenir, tuhaf karşılamam. Para harcamamak için evine çağırdığını söyledi falan. Kabul etmedim. Sevgilimin evine gitmeyecek bir insan değilim ama ilk kez buluşmak için de eve gitmem yani. Hele ki uzak mesafe diyorsunuz. Biz en azından aynı fakültedeydik görmüştük birbirimizi.

Almanya dan bir vaka ekliyim ne demek istediğim daha belli olsun. Bir grup erkek aralarından "yakışıklı" olanı bir kızı tuzağa düşürmek için seciyorlar. Yakışıklı olan kızı ilişki vaat ederek güvenini kazanıp bir yere getiriyor. Kıza sonra hepsi tecavüz ediyor. Santaj ediyorlar kızı felan. Gerisini siz düşünün. Yakında mahkeme davası olacak burda.

Hıc gorusmedıgınız, dışarıda sizinle bir kahve içmemıs nasıl koktuğunu nasıl guldugunu nasıl baktığını görmediğiniz bilmediğiniz bırı sevgiliniz degıl. İnternet uzerınde, vakit gecırdıgınız birisi sadece.
Bu durumda evine gitmek, eve gel diye ısrar etmesi son derece saglıksiz ve kotu.
Sakın gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…