- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
Eve çağırmanın %90 manası bellidir. Ben hoş birşey olduğunu düşünmüyorum ancak fikirler kişilere göre değişiklik görterir.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Gelmiosa dışarıya ayrıl.Manyakmı bu adam ?Bu nasıl bir teklıf?Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Kesinlikle gitmeyin. Hatta bence sevmiyor sizi, sevseydi gelirdi yanınıza. Evlenmeden önce benzer bir ilişki yaşamıştım eski erkek arkadaşımla, 1 sene sürmüştü. 1 sene içinde toplamda 4 ya da 5 defa yüzyüze görüşmüşüzdür. Gelmezdi 1,5 saatlik yoldan. Bir sürü bahane üretirdi. Şimdiki aklım olsa böyle asalak biri için 1 yıl değil, 1 günümü bile ziyan etmezdim.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Bu yorumun altına imza atar eklerim evde ısrar eden adamın niyeti bellidir ne kadar tanırsan tanı insan evdeki kardeşine kefil olmaz kastım cinsel bir şeyler yaşamak değil ben öyle şeylere karşı değilim fakat adam psikopat çıka bilir riske girmeDisarida bulusmaya gelmeyen adamin evine gitmeyin bence de.
İlk buluşma sonuçta dışarıya gelmemesi saçmaUzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Hiç buluşmamış dışardan görüşmüyo evine çağrıyo sende halaaa güveniyosun... hmm pekiUzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?