Sevgilinin evine gitmek ne kadar doğru ?

Hiç buluşmadın ama güveniyorum diyorsun nasıl bu kadar eminsin bence sakın gitme adamın amacı kötü evde oturup kara kaşını, kara gözünü izlemez.

Eve çağırmanın %90 manası bellidir. Ben hoş birşey olduğunu düşünmüyorum ancak fikirler kişilere göre değişiklik görterir.

Gelmiosa dışarıya ayrıl.Manyakmı bu adam ?Bu nasıl bir teklıf?

Kesinlikle gitmeyin. Hatta bence sevmiyor sizi, sevseydi gelirdi yanınıza. Evlenmeden önce benzer bir ilişki yaşamıştım eski erkek arkadaşımla, 1 sene sürmüştü. 1 sene içinde toplamda 4 ya da 5 defa yüzyüze görüşmüşüzdür. Gelmezdi 1,5 saatlik yoldan. Bir sürü bahane üretirdi. Şimdiki aklım olsa böyle asalak biri için 1 yıl değil, 1 günümü bile ziyan etmezdim.

Disarida bulusmaya gelmeyen adamin evine gitmeyin bence de.
Bu yorumun altına imza atar eklerim evde ısrar eden adamın niyeti bellidir ne kadar tanırsan tanı insan evdeki kardeşine kefil olmaz kastım cinsel bir şeyler yaşamak değil ben öyle şeylere karşı değilim fakat adam psikopat çıka bilir riske girme

Sakin gitme. pinti herseyi kolaya bedavaya getirmek istiyor.

Bide bunu soru olarak soruyorsunya. Direk hayir oldugunu görecek akil yokmu genclerimizin cogunda.

İlk buluşma sonuçta dışarıya gelmemesi saçma

Hiç buluşmamış dışardan görüşmüyo evine çağrıyo sende halaaa güveniyosun... hmm peki
Gerçekten çok güven veren bi irkek

Daha önce yüzyüZe görüşmediğiniz iki laf etmediğiniz kişiye güvenmeyin bence.Ortada sevgi olsa niyeti sizinle zaman geçirip sizi görmek olsa dışarda bi bardak çaya da razı olur maksat sevgiliyi görmek.Hırlımıdır hırsızmıdır ve bu kadar inatla ev demesi niyetini farklı olduğunu gösterir.

Daha hiç buluşmadığınız biri nasıl sizin sevgiliniz oluyor ben o kısmı anlayamadım? Enteresan. Sevgilinin evine gidilir. Ama SEVGİLİNİN evine. Sizin bahsettiğiniz kişi sevgiliniz değil. Sanal sevgili mi oluyor ne oluyorsa o artık bilen aydınlatsın beni

Kimliği belirsiz cesetler böyle böyle oluyor işte. Gidersen de en azından bir arkadaşına ya da ailenden birine konum at kime gittiğini söyle. O ne biçim adam dışarıda buluşmaya yanaşmıyor eve çağırıyor. Amaç çok belli de böyle bir insana nasıl güveniyorsun anlamadım

Adam seninle birşeyler yasamak istiyor. Ilk görüşmede evine çağırmak bu demek. Seni istese zaten dışarı da görüşmek ister. Birde ısrarla diyor. Güveniyorum diyosun da sanal dünyada hiç görüşmediğin bir insana nasil güveniyorsun? Hiç mi görmüyorsun kadınların yaşadıklarını. Lütfen akıllı ol ve o adamla görüşme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…