Katılıyorum böbreklerine bile talip olabilir.Herkes adamın niyeti cinselliktir vs. demiş. Yahu adamın niyetinin cinsellik olması en masum ihtimal bu konuda! Konu sahibi bu adamla sanaldan ilişki yaşıyor. Daha önce hiç görmemiş tanımıyor. Belki adam katil, belki uyuşturucu ticareti yapan biri. Allah korusun. Sakın gitmeyin.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Hiç görmediğin biriyle nasıl sevgili olduğunu zannediyorsun? Ben buraya takıldım esas..
benimki ailesinin yanına gidiyor ama benim yanıma gelmiyorKesinlikle gitmeyin. Hatta bence sevmiyor sizi, sevseydi gelirdi yanınıza. Evlenmeden önce benzer bir ilişki yaşamıştım eski erkek arkadaşımla, 1 sene sürmüştü. 1 sene içinde toplamda 4 ya da 5 defa yüzyüze görüşmüşüzdür. Gelmezdi 1,5 saatlik yoldan. Bir sürü bahane üretirdi. Şimdiki aklım olsa böyle asalak biri için 1 yıl değil, 1 günümü bile ziyan etmezdim.
kesinlikle öyle ama sevdiğim içinde bırakamıyorum napıcamAdamin tek amaci, sevismek.
evet çok zorladı bir ara gitmedim. ben çağırdığımda da gelmiyor hep aynı bahaneyi sunuyor bana. ne olacak bilmiyorum seviyorum da aklımla kalbim arasında kaldımAdam seninle birşeyler yasamak istiyor. Ilk görüşmede evine çağırmak bu demek. Seni istese zaten dışarı da görüşmek ister. Birde ısrarla diyor. Güveniyorum diyosun da sanal dünyada hiç görüşmediğin bir insana nasil güveniyorsun? Hiç mi görmüyorsun kadınların yaşadıklarını. Lütfen akıllı ol ve o adamla görüşme lütfen.
Burda herkes aynı şeyi söylemiş. Bir şeyler gördük ki söylüyoruz amacı belli seni kullanacak onun gönlü olsa sana söylemeden gelirdi. Gelmedi diyelim eve gel diye ısrar etmek hiç etik değil. Aklını başına topla ve o adamdan kurtul. Ne biliyorsun kim olduğunu? Belki evde birden fazla kişi olacak sana istemediğin birşey yapacaklar. Seviyorum diyosun görmediğin tanımadığın adamı nasil seviyorsun. Sevgi değil o. Lütfen kendine yazık etme bak gerçekten.evet çok zorladı bir ara gitmedim. ben çağırdığımda da gelmiyor hep aynı bahaneyi sunuyor bana. ne olacak bilmiyorum seviyorum da aklımla kalbim arasında kaldım
Ya ne sevgisi bu sevgi değil. Ona mi kaldın. Sinirleniyorum ya. Aklı basında insansın düşme böyle şeylere.kesinlikle öyle ama sevdiğim içinde bırakamıyorum napıcam
kesinlikle öyle ama sevdiğim içinde bırakamıyorum napıcam
Ayrıca engelleyin lütfen her yerden. Kendiniz için bunu yapın.evet çok zorladı bir ara gitmedim. ben çağırdığımda da gelmiyor hep aynı bahaneyi sunuyor bana. ne olacak bilmiyorum seviyorum da aklımla kalbim arasında kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?