- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
Sırtlan olabilir. En az bir ay dışarda gorusmeden tanismadan eve cagiriyorsa tek derdi cinselliktir.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
kavga kısmı aşırı doğru, bir erkeğin gerçek yüzü kavga ederken ve istediğini vermediğinde ortaya çıkarHer ne olursa olsun hiç buluşmadığın, çevrende kimseyle henüz tanıştırmadığın ve dışarıda birkaç defadan fazla zaman geçirip ufak tefek fikir sahibi olmadığın birinin evine gitme. Bu namusla alakalı bir şey değil. Yani ben öyle bakmıyorum olaya. Fakat şu zamanda hiç buluşmadığın birine güvenme. Ortalık psikopat kaynıyor. Hatta ve hatta hiç kavga etmeyip kavgasını tatmadığın bir erkeğin evine de gitme. Sonradan şantajları pislikleri bitmiyor. Sen bu kişiyi tanımıyorsun henüz.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Asla ama asla gitme.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
En kotu kisim da surasi.Onun evine sen gittigin icin suclu seni ilan ederler.
hiç buluşamadık dıyorsun sen dışarı çagırdıgında gelmıyor ama senı eve çagırıyor bu işte sıkıntı var Ve sen bu kısıye nasıl guvenıyorsun anlamadım dikkatli olmanda yarar varUzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Adamin niyeti cinsellikUzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?