Sevgilinin evine gitmek ne kadar doğru ?

Bence gitmeyin. Birbirinizi daha tam tanımıyorken eve gitmek tehlikeli olabilir. Bilmiyorum bu durum sizin değer yargınıza da bağlı.

Niyeti bozuk, gitme. Sana değer veriyorsa seninle sohbet etmek eğlenmek ister.

Adresi biliyorsan neden olmasın

Herkesin doğrusu yanlışı farklıdır. İlk tanışmada gitmezdim ama sonra tanıdıysam giderdim, güvendiysem ayrıca. Güvenmeyi sadece cinsellik olarak almadığınızı umuyorum. Eğer bi şeyler yaşamak istemiyorsanız evlenmeden önce karşınızdaki insan size saygı duyuyorsa evde de olsanız hiçbi şey olmaması gerekir. Yani eğer, sırf evdeyseniz diye bi şeyler yaşamak isteyecek birisi normalde dışarda da fırsatını bulursa yaşar. Bence bu iyi bi şey değil. Niyetle davranışlar uyuşmalı.

Ben sevgilimin evine gidiyorum, ailesiyle yaşıyor ama tek olduğumuz da oldu. Bu, benim doğrum. Bi başkası için yanlış olabilir, başkasının nasıl düşündüğü de umrumda değil zaten. Herkes kendi hayatına bakmalı. Siz de eğer istiyorsanız gidin, istemiyorsanız gitmeyin.

Kimsenin aklıyla hareket etmeyin bence. Herkesin hayat tecrübesi farklıdır, ben git derim bir başkası gitme der. Önemli olan sizin ne düşündüğünüz.

Hali hazırda buluştuğun görüştüğün sevgilin olsa gitmemen tuhaf olurdu. Ama daha ilk buluşmada illa ev diyen adamın evine gitmekte biraz saçma. Adam da tuhafmış. Bence siz güvenmeyin ona.

Canım bu arkadaşın durumu senin gibi olsa kabul o zaman bize bile sormasına gerek yok bak ailesinin olduğu eve gitmişsiniz bende eşimin evine gittim sevgiliysen ama öncesinde uzak mesafelerde olsa yüzyüze bir görüşme yaptık sonuçta bu direk evine gitmekten bahşediyor dışarda yüz yüze gelmediği birinin aradaki fark bu tabiki herkes farkı yorum getirecektir şüphesiz ama doğru tektir bence bu durumda objektif bakılacak olursa

Hiç buluşmadığın adamla ilişki mi yaşıyorsun ?
Oluyor öyle şeyler fazla özgüveni olmayan cesareti olmayan internette bulup öyle başlıyor ilişkiler bunu yargılamayalım insan hali herşey olur fakat daha önce İLİŞKİYE GİRDİYSEN VE KORKUN YOKSA GİT BAK NE PEŞİNDE OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN ama sakın ilişkiye girme ilk buluşmada ogün belli olur ne mal olduğu. İlişkiye girmediysen asla ve asla gitme cünkü belli olmadığı icin nasıl biri olduğu kendini tehlikeye atma.

Sevgilinin evine gitmek doğru mu? Söz konusu hiç görüşmediğin bir adamken gerçekten bu soruyu soruyorsan git bence.

Herkes ayni seyi yazdi ama konu sahibi bilincli olmadigi icin yazilanlarin kendisine etki edecegini dusunmuyorum. Konu sahibinin dunyadan, yasananlardan, kadinlarin gordugu siddetten ve kendisini bekleyen muhtemel tehlikeden bihaber olmasi acinasi gercekten.

Insan gormedigi, birlikte kahve icmedigi, birlikte herhangi bir etkinlikte bulunmadigi birine nasil sevgilim diyebilir ki? Kendisini gormek istemeyen bir adam icin "Seviyorum." gibi kiymetli bir cumleyi kullanacak kadar nasil dusurur degerini, bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…