- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
Daha neler neler var ya korkunç şeyler. Böyle bir isteği olan erkekle iletişimde olmak bile başlı başına akıl işi değil. Bazen inanamıyorum. Haberlere bakmak yeterli yani cevrende olmasına gerek yok. Şaka gibi.Macera arıyorsunuz galiba!!!
Başınıza neler gelecek belli, dışarda buluşmayıp eve çağırmak.
Müge Anlı da yıllar yıllar önce bı konu vardı.
Kadın sevgilisi ile buluşuyor. Evine gidiyorlar.
İlk kez buluşmuşlar. Neyse olanlar oluyor da adamın bir arkadaşı da geliyor. Bişeyler çekmişler kadının belinden aşşasını kaynar suyla yakmışlardı.
Kadının annesi babası geldi. Nasıl ağlıyorlardı.
Kızları o kadar büyük acı çekiyormuş ki.
Sonra kadında gelmişti.
Nasıl ağlamak nasıl ağlamak. Doktorlar böyle yaşayacaksın felan demişler.
Perişan haldelerdi.
Siz siz olun sakın kendinizi riske atmayın.
Ben unutamıyorum o programları bı kaç kere geldiler hatta.Daha neler neler var ya korkunç şeyler. Böyle bir isteği olan erkekle iletişimde olmak bile başlı başına akıl işi değil. Bazen inanamıyorum. Haberlere bakmak yeterli yani cevrende olmasına gerek yok. Şaka gibi.
Bence en doğrusunu yapıyorsun. Görmeyi çok isteyen pencereden bakmana, kapında beklemeye bile razı olur. Kaldı ki dışarda görüşebilirsiniz ev şart mıymış. Benim prensiplerim var de bence açıkça söyleyebilirsin.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Anneye babaya daha çok acıdım yaaMacera arıyorsunuz galiba!!!
Başınıza neler gelecek belli, dışarda buluşmayıp eve çağırmak.
Müge Anlı da yıllar yıllar önce bı konu vardı.
Kadın sevgilisi ile buluşuyor. Evine gidiyorlar.
İlk kez buluşmuşlar. Neyse olanlar oluyor da adamın bir arkadaşı da geliyor. Bişeyler çekmişler kadının belinden aşşasını kaynar suyla yakmışlardı.
Kadının annesi babası geldi. Nasıl ağlıyorlardı.
Kızları o kadar büyük acı çekiyormuş ki.
Sonra kadında gelmişti.
Nasıl ağlamak nasıl ağlamak. Doktorlar böyle yaşayacaksın felan demişler.
Perişan haldelerdi.
Siz siz olun sakın kendinizi riske atmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?