sevgilinin şakaları (!)

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
23
kızlar bi arkadaşımın sorusu.. üyeliği olmadığı için benim hesaptan soruyoruz. erkek arkadaşımla 3 aydır uzak şehirlerdeyiz mecburiyetten. bana telefonda bazen başkalarıyla da görüşüyorum gibi şakalar yapıyo aslında öyle şeyler yapacak bi insan değildir ama insanın içine şüphe düşüyo.. bugün dakikalarım bitti niye bitti bi düşün senden başkasıyla da görüşüyorm vs diyo sonra gülüyo şaka şaka diyo. erkek milletine güven olmaz şaka mı gerçek mi nasıl tepki vermeliyim ? bende başkasıyla görüşüyorum diye şaka yapıyorum görüş canım banane deyip gülüyo normal mi kafayı yicem

Son düzenleme:
"Öyle şeyler yapacak insan değildir" Sen bu cümleyi önce bir sil aklından.
Aldatılan eşlerin hiç biri bunda aldatma potansiyeli var ben bununla evleneyim veya birlikte olayım demez.

Seninkine gelince de senin onu kıskanmanı istiyor da olabilir. Kaç yaşında o?

28 yaşında. belki kıskandırmak istiyo bilemedim arada söyler böyle şeyler

Bence gerçekten başkasıyla görüşüyor olsa bu izlenimi verecek tek kelime etmez. Kaçar, suçluluk hisseder falan.
Normal psikolojide böyledir.
Onun canı sıkılmış sanırım.

Seni kiskandirmaya ugrasiyo. Eski sevgilimde hep yapardi oyle seyler ben goruculerimi anlatmaya baslayinca kiskancliktan unutmustu o sakalari

Hiç hoşlanmam 3.kişili şakalardan.

Şüphe uyandırmasın sizde. Eğer bir şeyler karıştırıyor olsaydı bunu sizden köşe bucak saklamaya çalışırdı.
Eğer rahatsız oluyorsanız da uygun bir dille konuşmalısınız. Hoşlanmadığınızı söyleyin.

Şahsen bana çok ergence ve saçma gelir.

Adam alenen yapıp söyleyecek kadar salaksa,

Kız arkadaşınız bu adamın herşeyine la acaba mı diye düşünüp güvenmiyorsa,

ayrılsın gitsin.

Ya da çocuk gerçekten şakacı.

Bana hicte saka gibi gelmedi niyeyse, boyle bir sakaya kimse gulmez.
Cok akillica davraniyor, ben sana daha once soylemistim baskalariyla gorustugumu sen ustunde durmadin diyebilir.

ne var canım yedeklerim olamaz mı diyo bide.. çok sinirleniyorum bu tarz şeylere

Eğer bu bir espriyse espri anlayışları uymuyor ayrılsın.
Eğer bu espri değilse ergenlikten çıkamamış bir erkektir, ayrılsın.
Eğer güven duymuyorsa ömür boyu böyle başı mı ağrıyacak, ayrılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…