Bana şaka yapıyor gibi geldi, aldatacak olan adam gizli kapaklı iş çevirir şaka yoluyla da olsa dillendirmez bunu, işkilleneceğini düşünür. Hani ben böyle diyeyim de nasılsa ciddiye almaz, aldatayım raad raad gibi bir düşünce erkeğe göre değil bana kalırsa, o kadar kompleks değil yani bence beyinleri
peki sahte bi hesap açıp face falan işletsem nasıl olurBilemedim. Bazilari boyle bi konuda en ufak bi suphede agir tepki verir 'ne alakasi var, sen bana guvenmiyo musun, yemin ederim yok oyle bisey ben seni cok seviyorum' gibi seyler soyler. Bazilari da 'kizlarla konusuyorum, kizlarla sohbet ediyoruz, kizlarla bulustum' gibi seyler soyler, bu itiraf etmekle guven kazanmak arasi biseydir. Bisey oldugunda da ben sana hic yalan soylemedim zaten soylemistin kizlarla konustugumu der siyrilir. Tabii kiskandirmak icin de yapiyo olabilir. Seni kizdirmak hosuna gittigi icin de bunu soyluyo olabilir. Yakalamadan bilemez yani gercekten baska kizlarla gorusup gorusmedigini.
oturup düşünüyo heralde bunları şaka bile olsaŞakanın 50% ciddidir
Uyanık senin tepkini ölçüyor nabza göre şerbet verecek ciddi olunan hiç bir ilişkide bu tarz konuşmalar olmazkızlar bi arkadaşımın sorusu.. üyeliği olmadığı için benim hesaptan soruyoruz. erkek arkadaşımla 3 aydır uzak şehirlerdeyiz mecburiyetten. bana telefonda bazen başkalarıyla da görüşüyorum gibi şakalar yapıyo aslında öyle şeyler yapacak bi insan değildir ama insanın içine şüphe düşüyo.. bugün dakikalarım bitti niye bitti bi düşün senden başkasıyla da görüşüyorm vs diyo sonra gülüyo şaka şaka diyo. erkek milletine güven olmaz şaka mı gerçek mi nasıl tepki vermeliyim ? bende başkasıyla görüşüyorum diye şaka yapıyorum görüş canım banane deyip gülüyo normal mi kafayı yicem
çok o taraklarda bezi olan biri değildir o yüzden konduramadım. ama içimede şüphe düştü
Fake oldugu anlasilabilir. Ama bi arkadasiniza aratip konusturursaniz once yanlislikla arayip kapatmis gibi. Sonra tekrar arayip belki de bu bi isarettir ben sesinizi cok begendim cok etkilendim tekrar aramak istedim musaitseniz konusabilir miyiz diye bi konusma baslatsin. Oyle de anlasilabilirpeki sahte bi hesap açıp face falan işletsem nasıl olur
Bence kızdığını belli etme salla gitsin tabiki güveniyorsan.oturup düşünüyo heralde bunları şaka bile olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?