sevgilinin şakaları (!)

nedense bende bazı arkadaşlara göre biraz farklı düşünüyorum. eğer böyle bişey gerçekten varsa normal bi insan saklar llafını açamaz anlaşılmasın diye. evet. işte seninde düz mantık bu şekilde düşüneceğini bildiği için bak ben şakasını yapıyorum yani hayatımda kimse yok imajı vermek istiyo ama bi haltlar karıştırıyor olabilir. biraz karışık anlattım ama ben böyle düşündüm yani...

Nabız yokluyor olmasın? Bu tarz kadınlar bizde mevcut çünkü. Çeşitli sebeplerle erkeklerinin başkalarıyla bir şeyler yaşamasına müsaade ediyorlar. Evet var böyle insanlar.

Nabız yokluyor olmasın? Bu tarz kadınlar bizde mevcut çünkü. Çeşitli sebeplerle erkeklerinin başkalarıyla bir şeyler yaşamasına müsaade ediyorlar. Evet var böyle insanlar.
ben asla onlardan değilim olamam hakkımı helal etmem öyle bişey varsa söyle bitsin dedim

ben asla onlardan değilim olamam hakkımı helal etmem öyle bişey varsa söyle bitsin dedim
İnanmazsın, benim güya ilk sevgilim bunu sormuştu. O zaman 16 yaşındayım. Küçüğüm. Benden 3 yaş büyüktü, şehir dışında okuyordu. Bir gün telefonda benden 'sadece cinsellik için başkasıyla görüşebilir miyim' diye izin istedi. İnanabiliyor musun?
Çocuk olmama rağmen bilinçliymişim ki tekmeyi bastım.
Seninki de bunun yolunu yapıyor olabilir. Tabii bu bir ihtimal. Sadece şaka anlayışı gerzekçe de olabilir. Her neyse, iki türlü de düzgün biri değil zaten.

Valla acikcasi kesinlikle demiyorum ama var birileri gibi geldi bana, eski nisanlimin abisi karisini hep aldatmis, karisina hep sakayla karisik bu tarz seyler diyodu, e kadinda sacmaliyo sadece diye bakiyodu (adam cok bosbogazda), sonra cikmasin mi ortaya adamin 4 yillik sevgilisi ... Bazi ergenlikten cikamamis erkeklerde bu tarz durumlarla egolarini tatmin eder, yani anlatmayi severler cok buyuk marifetmis gibi.

Ne kadar zamandir birlikteydiniz? Yazdiysaniz kacirmis olabilirim o kismi.
Ergence sakalarmis gibi duruyor. Hoş degil ama cidden. Uygun bir dille hoslanmadiginizi anlatin. Bir olur iki olur ama sonra kabak tadı verir. Gereksiz fazlasiyla yani, baska yapacak espri mi yok gulmek icin..

Seni kiskandirmaya calisiyo degil. Resmen iicne suphe dusurmeye calisiyo, bilmem nedendir

2 yıldır görüşüyoruz anlam veremedim ama yanına gidince çaktırmadan bi kontrol etcem bakalım

bence dogru her şakanın altında birazda olsa gerçeklik yatar

2 yıldır görüşüyoruz anlam veremedim ama yanına gidince çaktırmadan bi kontrol etcem bakalım

Iki yil da iyi bir süre aslinda az cok tanimak icin. Iki yildir boyle yapiyorsa iyi katlanmissin. Ben ucuncude dayanamazdim belli ederdim tavrimi. Yani sadece itici bir saka da olabilir ama sen biraz gozlemle. Umarim kotu bir sey cikmaz..

Iki yil da iyi bir süre aslinda az cok tanimak icin. Iki yildir boyle yapiyorsa iyi katlanmissin. Ben ucuncude dayanamazdim belli ederdim tavrimi. Yani sadece itici bir saka da olabilir ama sen biraz gozlemle. Umarim kotu bir sey cikmaz..
çok o taraklarda bezi olan biri değildir o yüzden konduramadım. ama içimede şüphe düştü

her şakada bir gerek vardır ..Demek meyilli hoşuna gidiyor yapmasa demez tepkini ölçüyor varsa ya da olacaksa böle durum önlemini alacak herale

Ben eşime başkaları ile görüşüyorum desem beni durer buker çöpe atar.nebicim konuşuyorsun der agzimada bitane carpar ( carpar kelimesi durumun önemini anlamanız için yazıldı) hiçbir aklı başında erkek böyle şaka yapmaz,sizin yaptığınız sakayida kaldıramaz..yol yakınken postala şekerim..

bu nasıl şaka
bence sureklı boyle dıyorkı arkadasınız yakaladıgında şoka gırmesın dye yerını yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…