"Öyle şeyler yapacak insan değildir" Sen bu cümleyi önce bir sil aklından.
ben asla onlardan değilim olamam hakkımı helal etmem öyle bişey varsa söyle bitsin dedimNabız yokluyor olmasın? Bu tarz kadınlar bizde mevcut çünkü. Çeşitli sebeplerle erkeklerinin başkalarıyla bir şeyler yaşamasına müsaade ediyorlar. Evet var böyle insanlar.
İnanmazsın, benim güya ilk sevgilim bunu sormuştu. O zaman 16 yaşındayım. Küçüğüm. Benden 3 yaş büyüktü, şehir dışında okuyordu. Bir gün telefonda benden 'sadece cinsellik için başkasıyla görüşebilir miyim' diye izin istedi. İnanabiliyor musun?ben asla onlardan değilim olamam hakkımı helal etmem öyle bişey varsa söyle bitsin dedim
2 yıldır görüşüyoruz anlam veremedim ama yanına gidince çaktırmadan bi kontrol etcem bakalımNe kadar zamandir birlikteydiniz? Yazdiysaniz kacirmis olabilirim o kismi.
Ergence sakalarmis gibi duruyor. Hoş degil ama cidden. Uygun bir dille hoslanmadiginizi anlatin. Bir olur iki olur ama sonra kabak tadı verir. Gereksiz fazlasiyla yani, baska yapacak espri mi yok gulmek icin..
bence dogru her şakanın altında birazda olsa gerçeklik yatarkızlar bi arkadaşımın sorusu.. üyeliği olmadığı için benim hesaptan soruyoruz. erkek arkadaşımla 3 aydır uzak şehirlerdeyiz mecburiyetten. bana telefonda bazen başkalarıyla da görüşüyorum gibi şakalar yapıyo aslında öyle şeyler yapacak bi insan değildir ama insanın içine şüphe düşüyo.. bugün dakikalarım bitti niye bitti bi düşün senden başkasıyla da görüşüyorm vs diyo sonra gülüyo şaka şaka diyo. erkek milletine güven olmaz şaka mı gerçek mi nasıl tepki vermeliyim ? bende başkasıyla görüşüyorum diye şaka yapıyorum görüş canım banane deyip gülüyo normal mi kafayı yicem
2 yıldır görüşüyoruz anlam veremedim ama yanına gidince çaktırmadan bi kontrol etcem bakalım
çok o taraklarda bezi olan biri değildir o yüzden konduramadım. ama içimede şüphe düştüIki yil da iyi bir süre aslinda az cok tanimak icin. Iki yildir boyle yapiyorsa iyi katlanmissin. Ben ucuncude dayanamazdim belli ederdim tavrimi. Yani sadece itici bir saka da olabilir ama sen biraz gozlemle. Umarim kotu bir sey cikmaz..
her şakada bir gerek vardır ..Demek meyilli hoşuna gidiyor yapmasa demez tepkini ölçüyor varsa ya da olacaksa böle durum önlemini alacak heralekızlar bi arkadaşımın sorusu.. üyeliği olmadığı için benim hesaptan soruyoruz. erkek arkadaşımla 3 aydır uzak şehirlerdeyiz mecburiyetten. bana telefonda bazen başkalarıyla da görüşüyorum gibi şakalar yapıyo aslında öyle şeyler yapacak bi insan değildir ama insanın içine şüphe düşüyo.. bugün dakikalarım bitti niye bitti bi düşün senden başkasıyla da görüşüyorm vs diyo sonra gülüyo şaka şaka diyo. erkek milletine güven olmaz şaka mı gerçek mi nasıl tepki vermeliyim ? bende başkasıyla görüşüyorum diye şaka yapıyorum görüş canım banane deyip gülüyo normal mi kafayı yicem
bence iyice araştır senın tepkini ölçüyor falso hareketi var mı hiç şüpheciine var canım yedeklerim olamaz mı diyo bide.. çok sinirleniyorum bu tarz şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?